Cinsel Yaşam Sevgilinizle seks yaptığınıza pişman mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yaptığınıza pişman mısınız Sevgilinizle seks yaptığınıza pişman mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TeslaDaVinci Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 97% +1 yıl sevgilim olmadan yaptığım seks çok. sevgili Seksi nedir bilmiyorum 0 0 Yorumla
Feza034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bir tane kötü ilişkim oldu onun dışındaki ilişkilerimde hiç pişmanlık duymadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet genellikle iliskiye girdikten sonra pişmanlik durumu başlıyor sonrasında ayrilik oluyor 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kızlarda mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her iki taraftada oluyordur. Cok nadirdir iliskiye girip ciddi düşünenler. İliskiye girmek mi istiyorsunuz onun için mi soruyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Yok merak ben girmem öyle şeylere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarim hep oyle düşünürsunuz. Yorumla Soran +1 yıl Yok ya benim evlenme yaşım geliyo zaten ben girmem seks başa bela evlenmeden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Basa bela derken bakirelige dikkat ediyorsaniz onun için diyorsunuz herhalde Yorumla Soran +1 yıl Ya hayır başka açılardan da saçma şimdi onu tatmin etmeyle uğraşcam zamanımı seks yerine daha anlamlı şeylerle geçirebilirim zaten seks oluxak bi gün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farkli seyler ne yapıyorsunuz mesela Yorumla Soran +1 yıl Dışarda hayat vae sonuçta hayatımı yaşıyorum eğleniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı tkp edebilir misin Yorumla
SERDARZEUS Takip Et Xper 7 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bakireyse yaparsan olursun ama önündeki ışığı görmeyendir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl çok kız si k tim hiçbirinden pişman olmadım 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. bakir olanlar soruyu beğenip geçelim 🤣😂🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet, ona güvendim beni yarı yolda bıraktı. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Evlencez mi dedi Yorumla zafer0900093 +1 yıl Neden ama /( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki insan birbirini seviyor, güveniyorsa bunu söylemesine gerek yok bizim ilişkimiz evliliğe doğru gidiyordu, tanısan bu çoçuk bu kıza çok aşık, ölüyor falan derdin. Yorumla Soran +1 yıl sonra niye bıraktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 15 yaşında sevgilisi olduk 25 yaşındayız 4 ay olmuştur ayrılalı. Bana sadece yaşadığım pişmanlık kaldı. Kendisi mutludur. Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar süredir cinsellik yaşadınız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben bunun süresini tutmadım zamanın ne önemi var. Yorumla Soran +1 yıl Hani acaba 2-3 yıl olup bıktığı için mi siye düşündüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya yok bu karaktersizmiş, yaptığı şeyin arkasında durmadı. Yorumla Soran +1 yıl Hakkaten sanki o yapmadı yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İğrenç bir insan Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yapmasam pişman olurdum 0 0 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yaptıysam neden pişmen olayım ki 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sen sanırım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sevgilim olmadan yaptığım seks çok. sevgili Seksi nedir bilmiyorum
Bir tane kötü ilişkim oldu onun dışındaki ilişkilerimde hiç pişmanlık duymadım
Evet genellikle iliskiye girdikten sonra pişmanlik durumu başlıyor sonrasında ayrilik oluyor
Kızlarda mı
Her iki taraftada oluyordur. Cok nadirdir iliskiye girip ciddi düşünenler. İliskiye girmek mi istiyorsunuz onun için mi soruyorsunuz
Yok merak ben girmem öyle şeylere
Umarim hep oyle düşünürsunuz.
Yok ya benim evlenme yaşım geliyo zaten ben girmem seks başa bela evlenmeden
Basa bela derken bakirelige dikkat ediyorsaniz onun için diyorsunuz herhalde
Ya hayır başka açılardan da saçma şimdi onu tatmin etmeyle uğraşcam zamanımı seks yerine daha anlamlı şeylerle geçirebilirim zaten seks oluxak bi gün
Farkli seyler ne yapıyorsunuz mesela
Dışarda hayat vae sonuçta hayatımı yaşıyorum eğleniyorum
Vaktin var mı tkp edebilir misin
Yaptığım ilk seks çok iyiydi de diğerlerini bilemiyorum.
bakireyse yaparsan olursun ama önündeki ışığı görmeyendir
Ne
çok kız si k tim hiçbirinden pişman olmadım
bakir olanlar soruyu beğenip geçelim 🤣😂🤣
Hayir daha cok yapmam lazim
Evet, ona güvendim beni yarı yolda bıraktı.
Evlencez mi dedi
Neden ama /(
İki insan birbirini seviyor, güveniyorsa bunu söylemesine gerek yok bizim ilişkimiz evliliğe doğru gidiyordu, tanısan bu çoçuk bu kıza çok aşık, ölüyor falan derdin.
sonra niye bıraktı
15 yaşında sevgilisi olduk 25 yaşındayız 4 ay olmuştur ayrılalı. Bana sadece yaşadığım pişmanlık kaldı. Kendisi mutludur.
Ne kadar süredir cinsellik yaşadınız
Ben bunun süresini tutmadım zamanın ne önemi var.
Hani acaba 2-3 yıl olup bıktığı için mi siye düşündüm
Ya yok bu karaktersizmiş, yaptığı şeyin arkasında durmadı.
Hakkaten sanki o yapmadı yani
İğrenç bir insan
yapmasam pişman olurdum
Ayrıldık ama hayır pişman olmadım
Yaptıysam neden pişmen olayım ki
Asla
yo degiliö
Sen sanırım