Cinsel Yaşam Seks yaptığınız için pişman olduğunuz oldu mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Küçük yaşta veya yeni eski, yaptığınız için pişmanlık yaşadığınız oldu mu? Güncellemeler+1 yıl Erkekler tavuk deliğini bile skse pişman olmaz zaten o yüzden size şaşırmadin abazalar sizi Seks yaptığınız için pişman olduğunuz oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl bir kere gay ilişki yaşadım merak ediyordum zevk alırım sandım acı çektim boşuna s. kildim bundan pişmanım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yapmadım. Öpüşmedim bile. Ama gelen fırsatları değerlendirmediğim için pişman oldum. Ama kafa yapım şu an ki gibi değildi. Toydum daha. 0 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hiç yaşamadım yasamam. 3 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden seks güzel değil mi sence Yorumla külllkedisi +1 yıl Yok benim inancımda yasak ister yobaz desinler ister geri kafalı umrumda değil böyle şeyler özel kişilerle yaşanmalı ileride eşimle olur. Yorumla Eekek +1 yıl . Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Seks yapmadım ama pişman olduğum biri var 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. bence bunu Türkiye'de çoğu kız yaşıyor 0 0 Yorumla
BenPiçinTeki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl evet bazı pişmanlık duyacağım tecrübelerim oldu 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Travmalarımız var elbette. 0 0 Yorumla
KaRTaL_27 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 896 cevap paylaştı. Yokkkk 6 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Yapmadığı için pişman oldum. 0 0 Yorumla
muro6307 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Oldu keşke yaomasaydın dedim ama işte o anda zevk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Normalden hayirda analdan oldum evet 2 9 Yorumla Soran +1 yıl Hmm kaç kere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 kere zaten yeni ya Yorumla Soran +1 yıl Hm ne kadar yeni noramlden kac kez yaptın ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 5 sefer Yorumla Soran +1 yıl Aynı kişi mi farklı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farkli Yorumla Board-Tennis +1 yıl Umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla Soran +1 yıl E sen kaşar olma yoluna gidion Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok KDKDKDXKCJKXD Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Olmadı 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Olmadı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
bir kere gay ilişki yaşadım merak ediyordum zevk alırım sandım acı çektim boşuna s. kildim bundan pişmanım
Hiç yapmadım. Öpüşmedim bile. Ama gelen fırsatları değerlendirmediğim için pişman oldum. Ama kafa yapım şu an ki gibi değildi. Toydum daha.
dul bi kadınla yaptım o an pişman olmuştum sebebini bilmiyorum
Pişman olduğum oyunu oynamam 😂😎 bence herkes tadına bakmalı
Hiç yaşamadım yasamam.
Neden seks güzel değil mi sence
Yok benim inancımda yasak ister yobaz desinler ister geri kafalı umrumda değil böyle şeyler özel kişilerle yaşanmalı ileride eşimle olur.
.
Seks yapmadım ama pişman olduğum biri var
Hiç olmadı çünkü o iş olmadı 😅
bence bunu Türkiye'de çoğu kız yaşıyor
evet bazı pişmanlık duyacağım tecrübelerim oldu
Travmalarımız var elbette.
Yokkkk
İlk ilişkim paralıydı ve hala pişmanım
Evlenmeden yapan pişman olur
Olmadı çünki seçiciyim herkezle olmam
oldum, ihanete uğradım. düşündükçe midem bulanıyor
Yapmadığı için pişman oldum.