Sevgilim birlikte olursak kesin evleniriz garanti olur evlilik diyor cinsellik yaşamak için bahane mi üretiyor?

Sevgilim sürekli evine çağırıyor gelmen için gün sayıyorum diyor gel hem film izleriz hemde bir şeyler yaşar bağlanırız birbirimize evliliğe biraz daha yaklaşırız tarzı cümleler kuruyor bunlari söylüyor ama bana hiç inandırıcı gelmedi evliliği garantilemek için bunlar mı yapılıyor hayır bunları yapanlarda ayrılıyor ne alaka yani çok saçma geldi bana. Yani düşününce hint kumaşı değilim evliliği garantilemek garantilemek bilmem ne niye bu kadar garantilemek istesin dünyada bir ben kalmadım yani evlenecek insan bulunur. Bana sevişmek koklaşmak için bahane üretiyor kandırıyor gibime geliyor. Neymiş efendim ilişkiye girersek evlilik garanti olurmuş. Bir kavga çıkar ayriliriz neyi garanti kime göre neye göre garanti garanti olsa birlikte olan herkes evlenirdi. Bin defa evlenmeden yapmam ben dememe rağmen zamanla yaşarız ki garanti olsun diyip duruyor.
Sevgilim birlikte olursak kesin evleniriz garanti olur evlilik diyor cinsellik yaşamak için bahane mi üretiyor?