Selamss
karşı cinsin farkında olmadan yaptığı hangi hareket libidonuzu bi anda arşa çıkarır, sizi tahrik eder¿
Güzel kokması, kol düğmelerini açıp gömleğinin kollarını yukarı kıvırması, kemerini açması gibi

Selamss
karşı cinsin farkında olmadan yaptığı hangi hareket libidonuzu bi anda arşa çıkarır, sizi tahrik eder¿
Güzel kokması, kol düğmelerini açıp gömleğinin kollarını yukarı kıvırması, kemerini açması gibi

Öyle genel tanım olarak karşı cinsin herhangi spesifik bir hareketi benim libidoma yükseltmeye yetmez. Fakat eğer karşımdaki insandan böyle bir enerji alıyorsam. Bir nakışı ya da bir sözü bile libidomu tavan olmasına sebep olabilir. Benim libidom bu kadar basite indirgenemez.
Karşı cins değil de sadece sevgilim olursa olur çünkü ben her kızdan etkilenmem zekadan daha çok etkilenirim hatta yani aslında sadece fizik güzelliği benim için hiç bir anlam ifade etmiyor diyebilirim.
Benim bilardomu lubidomu ne işte nasıl diyorsanız herdaim tavan zaten
Teşekkür ederim
Ricalar
Boynunun güzel kokması offf
Teşekkür ederim güzel kız 💛
Rica ederim balküpü ♥️
Cevap
21Cevap
Benim libido sevdiğim adama yükselir sadece
Eh tamam işte, hangi hareketine
😅 çıldırıcııım
🧘♀️ peki.
Bugün babamla sanayiye gittik 15-20 dakikalık bi işi vardı arabanın. İşi yapan çocuk her hareketinde memelerini zıplatıyodu aman amannn o anki halimi görmeliydin 😄
Bugün pazar değil mi 🤔
@Dördüncümurat4 evet bugün pazar ama gittiğimiz adam babamın yakın bir arkadaşı. Bahsettiğim çocuk da adamın oğlu
Kapalı olur ya çoğu dükkan onu kastettim
@Dördüncümurat4 evet normalde kapalı oluyor ama dediğim gibi adam babamın arkadaşıydı ve işimiz aceleydi o yüzden geldi
İyi bakalım 🙃 sen yine de babanın arkadaşının oğluna yükselme ❌🤣
@Dördüncümurat4 ona ben karar veremiyorum maalesef :)
Hahahah orasını ben hallederim sağ ol :)
Kız sen memeye düşüyon demek 😂😂
Hep yüksek gerçi ama kalçaları öne çıkaran hareketler bacak dekoltesi ve ince bel off diyorum
Saçma bulmadın mi 😁😁
Yiooo
Teşekkürler ❤🌹
Soru sormak serbest mi. En son naber diye sordum diye çevirmeye almışlardı 😂😂
Soru sormak serbest değil jsjs
Uff ya iyi
Karşı cins genel bir açılım olmuş ama.
Mesela ilği duydugum adamın hemen her hareketine yükselirim ama aynı şeyi başkası yapsın umrumda olmaz. 😀
Boynunun teninin kokusu ve üstü çıplak altında kotunun olması.
Sözleriyle beni sindirmesi, sakal tıraşı olurken o anı izlemek beni etkiler.
Eğilip göğüs çabalayan göbeğini görmek veya önümde eğilip ayakkabısını giymesi, göğüs uçlarını horunmesi falan
Parmaklarıyla döşümün kıllarını karıştırması.
Derin nefes alması.. Bakışlarındaki o farklılık..
yatakta uyurken kalçalarını ve sırtını bana dayaması
Önümde eğilmesi veya direkt sütyeni çıkartması ya da üstüme gelip beni öpmesi 😄🤷♂️
Birçok hareketi etkileyebilir fakat sinirlenince daha da yükseliyor bende.
Yazısı, erkeklerin yazıları çok şeker oluyor bence yükseliyorum. Onun dışında arkamdaki bir şeye bana söylemek yerine uzanmaları. Bir şey anlatırken sandalyelerini yanaştırmaları.
Ne kadar saçma şeyler bunlar mı libido arttırıyor😂
@İntelligentMann Sevme isteği uyandırıyor kalp atışlarımı hızlandırıyor sıcaklıyorum özellikle sandalyesini ya da sandalyemi ona doğru çektiğinde
Arkandaki bişeye uzanmaları ne kız
@Yalnızkurt_0634 Yani misal hemen arkamda bir eşya veya lamba filan var ona uzanmaları
Popomu da bi güzel avuçlasa diye mi tahrik oluyosun?
Gözlerime bakıp hafifçe gülümseyerek seni özledim demesi
sütyeninin kopçasını çıkartma işlemi anı arkaya elini atıp
Şekersiz çay içmesi
haha deli mi ne
🤣
İfşa etmiyeyim bilmesin karşı cins 😄
Bacaklarını açıp oturması olabilir.
Firikik vermesi ve alımlı bakış.
Dudaklarını yalayıp isirmasi
Onun benle olması yetiyor artmama
Gözlerini devirmesi bakışları😎
Parmak kaldırması bile yeterli olur.😊
Pantolonunu indirmesi
Çok romantik bir cevap oldu, farkındayım
Göğüs frikiği. Uçurur beni
Saçını bir taraftan öbür tarafa atması
Para altınları olması
S beni desin yeterli :)
Aseksüelim
büyük memelerini ortaya çıkarması
Terleme esnasında eliyle kendisine yel yapması
Sadece sevdiğimize:)
Geçen kaynalardaydım mutsafkta su içecektim arkamı döndüm bldızım yanlışlıkla popoma dokundu libdom yükselişe geçti aniden
Soyunmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?