Elin aniden yön değiştirmesi. Birden yapılan bir ısırık ya da bir tokat darbesi. Bunun gibi ani hareketler hazzı tetikler mi yoksa rahatsız mı eder?

Elin aniden yön değiştirmesi. Birden yapılan bir ısırık ya da bir tokat darbesi. Bunun gibi ani hareketler hazzı tetikler mi yoksa rahatsız mı eder?
seks anında ani hareketler Kalbini hızla çarptıran, vücudunu titretip ateşi yükselten o anlar... Bazen o beklenmedik dokunuş, o ani kıpranış yakar adamıı ani hareketler bazen adrenalini yükseltip tutkuyu alevlendirebilir, hazzı zirveye taşıyabilir Sexin o ateşli anında, eller birbirine dokunduğunda başlayacak olan fırtına Parmaklar o tendee gezindikçe, bedenler yan yana, adeta eriycekk her dokunuş, her öpüş, içimizde kıvılcımlar saçıyo olcak ani we tutkulu hareketler hazzı zirveye taşıycak nefesler birbirine karışıkcak o an ellerimiz vücutlarımızı keşf edicek
Okumak bile eritti beni
Aslında bu nelerden hoşlanıp hoşlanmadığına göre değişir. Tokat atılmasını sevmeyen birisine eğer tokat atarsan çekip gider.
Partneri tanımak çok önemli. Nelerden hoşlandığı, neler yapabileceği, sana ne yaşatacağı...
Doğru zamanda yapılan doğru hamle imsanı baştan çıkartır.
Tetikler herhal
Tetikliyor
Teşekkürler 😀
Rica ederim 😀
Cevap
15Cevap
Ufak bir şok yaratıyor ama güzel seviyorum ben
Beni mutlu eder tabi ki de. ama önemli olan sevdiğim Kadının zevk almasıdır
Bilmem cinsellik yaşamadım daha önce ama rhaztsız etmez bence aksine zevk verir
Sevmem bu konuları ama mememi avuclayan bir kadın oldu. İş üstünde konuşamadım da. Sonra çeşitli bahanelerle erkekten mi dönmüş mü diye orasını burasını kurcaladim.
Benim hosuma gider mesela belimi kavramasi aniden cok hos
Ani ve beklenmedik şeyler hepsi demeyelim bir pay bırakalım da yüzde 90 olduğundan çok daha iyi bir hale getirir kesinlikle
bazen tetikler bazen rahatsız eder neyi nezaman yapacağını iyi bilmek gerekir bu da ustalık gerektirir yani tecrübe..
Bulan bulduğunu girbaclasin ötesine aklım ermez benim 🤪
Etkiler. Ben severim. Yaparım da. Bana yapılmasını da isterim 😉😃🙊
Tokat veya sert hareket değil.
Boşalma sırasında tamamen sert bir şekilde yüklenmek keyif verir. Her iki tarafa da tabi.
Yapılan harekete bağlı kadının saçını tutup çekersen hazza gelir
Heyecanlandırır, ani hareketler tahrik edebilir….
Bu yaşta?
Şaşırdım bu yasta bunlar boyle tahrık edıyor mu kadınları dıye sjssjsjsj helal be abla
Tabiki sıradan olmuyor farklı bir heyecan oluyor aksiyon iyidir
Tokat atsında, ağzını burnunu kırayım 😃
😆😆🤪
Bişey yapacak halin kalirsa
Daha haz verir tetikler
Bende hazzı tetikler, öyleyimdir zaten.
Ani hareketleri hep ben yaparım
Benim hoşuma gidiyor
rahatsız eder
Hoşuma gider
Evet
Yüzde yüz etkiler