Yani gerçek hayatta kibar olmak daha iyi değil mi? Bu arada galiba size göre Kibarlık ile sade ve efendi olan erkek farklı bir yerde Yani sizin demek istediğiniz daha çok Erkeksi davranıştan uzak olan bir kibarlık mı? Eğer öyle iseniz size hak veririm Lakin Efendi erkek = kibar erkek= libido düşmesi durumunda bir fikriniz varsa ben orada pek bu fikrin doğru olduğunu söyleyemem
O zaman haklısınız çünkü erkeğin fıtratı erkeksel davranışlar üstüne kuruludur tıpkı kadınların fıtratı da kadınsal davranışlar üstüne kurulu olduğu gibi dolayısı ile erkeksel davranışlar üstüne kurulu olan erkek fıtratının korunarak efendi olunmasını istiyorsunuz şimdi anlaşıldı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Saygisizlik zorlamak empati eksigi ve guvensizlik libidoyu dusurur ukalalik kaba sozler sinir ihlali bedeni kapatir cekim goruntuyle degil davranisla yikilir 🔥😌
Erkeksi hareketleri olursa direkt soğurum giyim tarzından tut yemek yiyişine kadar feminen olmak zorunda yoksa dibido yerden kalkmaz benim
🚩🚩🚩🚩
ben Dominantım ona göre olmazsa işi zor
Kokuşmuş @mmı kanayan kadın libidomu düşürür 🤮🤮
Hızlı olduğum da yavaş demesi rahatlamadan tam bu kadar yeter demesi
Hiç performans göstermemesi
Küfür tabiki amasyada
Erkeksi konuşmaları ve tavırları
Kaba olması erkeksi tavırlar
Eşarbını yan baglarsa
Kötü sözler söylenirse düşer
çok kibarsa düşer
Gerçek hayatta mı? Yoksa sadece o anlarda olan kibarlık mı?
@beyfendibiri20 genel olarak gerçek hayatta konuşma tarzı vs aşırı kibarsa ve çok naif bir insansa düşer.
Yani gerçek hayatta kibar olmak daha iyi değil mi?
Bu arada galiba size göre
Kibarlık ile sade ve efendi olan erkek farklı bir yerde
Yani sizin demek istediğiniz daha çok
Erkeksi davranıştan uzak olan bir kibarlık mı?
Eğer öyle iseniz size hak veririm
Lakin
Efendi erkek = kibar erkek= libido düşmesi durumunda bir fikriniz varsa ben orada pek bu fikrin doğru olduğunu söyleyemem
@beyfendibiri20 kesinlikle erkek gibi değilde daha kadınsı kibarlığa sahip insanlardan bahsediyorum
O zaman haklısınız çünkü erkeğin fıtratı erkeksel davranışlar üstüne kuruludur tıpkı kadınların fıtratı da kadınsal davranışlar üstüne kurulu olduğu gibi dolayısı ile erkeksel davranışlar üstüne kurulu olan erkek fıtratının korunarak efendi olunmasını istiyorsunuz şimdi anlaşıldı
Boynuna dokunması
Ne alaka
Boynuna dokunması hoşuma gidiyor. Çünkü kan akışının hızlı olduğu yer. Dürtü gibi
Soruyu bidaha oku
Ya çok pardon yanlış okumuşum. 😞
küfürlü konuşması
Tüylü olması
İsteksiz görünmesi
İlgisizliği olaya
Konu dışı her şey
Büyük meme
Hareketi bilmem de ter kokusu
Düşürmez
Şiveli konuşması 😀
Iyyeeahhh