Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla günlerdir anal seks hakkında konuşuyoruz, ona anal plug sürprizi yapacağımı söyledim sonrasında da ilişki olarak devam etmek istediğini söyledi bende kabul ettim çünkü her istediğini yapmak istiyorum sevgilim ne derse... Her neyse ben ve sevgilimim daha önce anal deneyimi olmadı haliyle korkum var fakat o bu konuda kendinden çok emin ve istekli. Bekaretimi arkadan veriyorum gibi bişey. Buluşma yaklaştıkça ben daha fazla araştırmalar içersine girdim anal seks öncesi anal temizlik nasıl yapılır gibisinden pompalar vs. Varmış sanırım onu almak için geç kaldım. Ben şöyle yapmak istiyorum, eczaneye gidip ilişkiden bir gün önce lavman almak diğer 10-12 saattede sıvı beslenmek , o boşaltımı yaptıktan sonra da duşa girip güzel kokan duş jelleriyle orayı yıkayıp gerekirse parmağımla içini temizlemeye çalışıcam ve umarım bu işe yarar. Sonra kayganlaştırıcı yağ yardımıyla plug ımı yerleştiricem oraya buluşmaya 1-2 saat kala. İlk olacağı için küçük boy seçtim. Sizce bu işe yarar mı? Çekindiğim için sevgilime sormadım kendisi de zaten çok titizdir. Ne düşünüyorsunuz veya sizin önerileriniz var mı? Yorumlar seviyeli olursa çok sevinirim. 😊😌
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 😂😂

şu ekibi çağır sana yardımcı olurlar 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahah yolla gelsin numarasını dbdbd
- +1 yıl
😂😂😂 lan kahkaha attım harbi komikmiş 😂😂😂
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstanbul'da bi kız arkadaşım vardı. Tıpkı senin gibi idi. Bana bi akşam altında kırmızı tanga kıçında anal plugla süpriz yaptı. Hayatımın en tahrik edici anıydı. Anal plug'ı cıkarıp ağzına verdim şehvetle yaladı. Sonra poposunu emdim. Karşılıklı oraldan sonra anal yaptık. Daha sonra bende ona müthiş süprizler yaptım. İş cıkışı onu almaya giderdim. Hadi eve gidelim de plug ı cıkart derdi. Demem o ki harika bi hatundu. Senin gibiler azaldı. Cok cok kıymetin bilinmeli ❣️
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim elimden geldiğince mutlu etmeye çalışıyorum sevgilimi çok seviyorum onu ya
Cevap sahibi+1 yılBol sevgili saygılı sevişmeler canım
Cevap sahibi+1 yıl*canım yanlış oldu klavyenin azizliği sorry
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılgayet guzel bence erkegi icjn boyle ozen gosteren en azindan ozenli olmaya gayret etmesi cok hos yaninda gotururken bebek yagi mutlaka olsun onun peniside kusu onunda islak ve kaygan olmasi gerek anal cok kuru bir organ oldugu icin biraz fazla gerekli birde kondom olsun yinede neolur ne olmaz ve birlesme olmadan oncede yemek yememis ol
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle yapicaz bizde lavmanin yanında büyük şırınga da almayi düşünüyorum pompa görevini belki o görebilir diye düşünüyorum bakalım
- +1 yıl
olabilir guzel
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılGüzel araştırmışsın bilgin var. İlişkiye girdiğinde kendini kasma rahat al içine. Akışına bırak kendini. Mutluluklar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerakımdan soruyorum. Burcunuz nedir? Detaylı aramalar yapmışsınız. Kıymetiniz biliniyordur umarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha teşekkür ediyorum yengeç burcuyum
+1 yılTitiz olan adamın bok çukurunda işi olmaz 😂😂
00 Yorumla
+1 yılGülü seven dikenine katlanır. rögar temizleyen. oka katlanır
00 Yorumla
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazsın n
15 Yorumla
Soran+1 yılPişman olacağım şeyler yapmam.. Sevgilimi yeterki mutlu edebileyim
- +1 yıl
İlerde kocan sorum ederse?
Soran+1 yılEtmez anlamaz ki
- +1 yıl
Sormayacak mı
Soran+1 yılBilmiyorum ilerideki kocam nasil olur
1 yılLavmanı nasıl yaptın acaba bende ilk defa deneyecegimde temiz olsun istiyorum :)
42 Yorumla- 1 yıl
Ne zaman
1 yılAnal ve vajina kismi hassas florayi vs bozar sen sen ol icine dus jeli vs sokma sadece suyla yap lutfen florayi bozabilir
00 Yorumla
+1 yılLahman al eczaneden temizle detaylı anlatırım da gizlisin daha önce yaptım
02 Yorumla
Soran+1 yılÇekincen varsa gizli olup buraya yazabilirsin ben şahsen sorun etmem
- +1 yıl
KS sorun eder buradan Tkp yap anlatayım nick seni gizli türüyor sorun olmaz
ne kadar zamanlık bir ilişki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAfferin kız sana
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaptin mi bana anlatir misin bende yapicamda
00 Yorumla
+1 yılBuluşmaya gotünde alet ile mi gidecen?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Ne fayda sağlayacak?
Soran+1 yılAzdiricam onu kafayi yesin
- +1 yıl
Çok şanslı adammış. Ama senin de çekeceğin var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBebe yağı ve vazelinde al
02 Yorumla
Soran+1 yılVar evde
Cevap sahibi+1 yıl5 gün olmuş fırsat bulup yaptınız mı?
+1 yılçok kötüsün
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
çok kötüsün yazmıştim aslında
- +1 yıl
Ig re nc
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnden yasak mı?
18 Yorumla
Soran+1 yılDeğil yapıyoruz zaten
Cevap sahibi+1 yılVerdin mi arkadan?
Soran+1 yılHayir daha vermedim
Cevap sahibi+1 yılNe zaman plan?
Soran+1 yılDaha var ama bilmiyorum belki de olmaz çünkü o beni haketmiyor
Cevap sahibi+1 yılNe yaptı seni üzmek için?
Soran+1 yılİlgi gösterdim ilgisiz davrandı mesajlarıma çok geç cevao verdi onu gectim 2 gündür mesaj atmıyor sadece sabah vizyonsuz bir post yollamis o kadar dhhd bence yeterli beni s*klmeyeni bende s*klemem.. ama kafaya koydum delirticem onu bu fanteziyle yedeğe koymak neymis gorsun beni hevesimi aldiktan sonrada ilgisiz davranicam ona onun o gece baskın olmasina müsade etmicem
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konuşabilir miyiz?
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaram bro…
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kolay girsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğrendin mi kanka
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler