İlişki öncesi anal temizlik nasıl yapılır?

Merhaba arkadaşlar. Erkek arkadaşımla günlerdir anal seks hakkında konuşuyoruz, ona anal plug sürprizi yapacağımı söyledim sonrasında da ilişki olarak devam etmek istediğini söyledi bende kabul ettim çünkü her istediğini yapmak istiyorum sevgilim ne derse... Her neyse ben ve sevgilimim daha önce anal deneyimi olmadı haliyle korkum var fakat o bu konuda kendinden çok emin ve istekli. Bekaretimi arkadan veriyorum gibi bişey. Buluşma yaklaştıkça ben daha fazla araştırmalar içersine girdim anal seks öncesi anal temizlik nasıl yapılır gibisinden pompalar vs. Varmış sanırım onu almak için geç kaldım. Ben şöyle yapmak istiyorum, eczaneye gidip ilişkiden bir gün önce lavman almak diğer 10-12 saattede sıvı beslenmek , o boşaltımı yaptıktan sonra da duşa girip güzel kokan duş jelleriyle orayı yıkayıp gerekirse parmağımla içini temizlemeye çalışıcam ve umarım bu işe yarar. Sonra kayganlaştırıcı yağ yardımıyla plug ımı yerleştiricem oraya buluşmaya 1-2 saat kala. İlk olacağı için küçük boy seçtim. Sizce bu işe yarar mı? Çekindiğim için sevgilime sormadım kendisi de zaten çok titizdir. Ne düşünüyorsunuz veya sizin önerileriniz var mı? Yorumlar seviyeli olursa çok sevinirim. 😊😌

İlişki öncesi anal temizlik nasıl yapılır?