Depremden dolayı ailesi sevgilimin evinde kalıyor. Öncesinde her gün beraberdik ve o istiyordu genelde ama artık istemiyor daha çok ben dile getiriyorum ama yaşayacağımız sırada yükselmiş oluyor.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İnsanın her zaman kafası rahat olamayabilir özellikle ailesi evindeyse
Evet ailesi onun evine gelince bu durum yaşanmaya başladı
E normal o zaman
Ne zaman yaklasam hazır vaziyette oluyor
Ua destek olcaksın ya da başka bi partner bulcaksın yapcak bişi yok
Elimden gelenin de fazlasını yaparak destek olmaya çalıştım zaten
Yani şu an ne anlamalıyım bilemedim ama. Sanırım senin durum biraz vahim sevgilinden de hayır yok. Bana kalırsa boşuna kandırma kendini bi partner bul 😈😑
Depremden dolayıdır sonuçta ailesi yaşamış kolay de değil
Depremin 2. Günü falan gene birliktelik yaşadık. Ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum
Ailesi yanına gelince olmuş olabilir
Arabası var arabada yaşıyoruz veya 1 günlüğüne bir yere kaçıyoruz. Bu durumlarda da isteksiz oluyor.
Aklı annesi babasında olabilir işte onu diyorum. Zaman ver sende her seferinde kucağına atlamak zorunda mısın 😂
Annesi yanında, babası da deprem bölgesinde oradaki dükkanlarında yani durumları çok kötü değil. Evleri de sağlam
Ne olursa olsun benimde var Hatay'da akrabam ve çok kötü etkilendiler hiç bir kayıpları olmamasına rağmen
Allah yardımcıları olsun 🙏 benimki Malatyalı
Hepsinin amin. Malatya'da çok hasar yok evet Hatay kadar en azından
Evet mahallelerinde de yok öyle çok yıkılan bina. Evleri yapılsın da bir an önce herkes yerinde sağ olsun 🙏
Aynen öyle
Deprem büyük bir yıkım yarattı empati kur bence biraz. zamanla normale döner daha çok taze her şey
İnşallah, bir an önce binalar yapılsa zaten ailesi gidecek o zaman eski yaşantımıza donebilecegiz ama daha felaket üstüne felaket yasiyoruz bilemiyorum nasıl olacak
Bu süreçte ona destek olman psikolojik anlamda iyi olur. Bedenin eski alışkanlıklarını istiyo çok iyi anlıyorum. Bir önce binaların yapılması aslında iyi değil hala zemin oturmadı.
Evleri sağlam zaten yıkılmadı, üst katlarında bir çatlak bile yok. Amcası vefat etti onun 40 ının çıkmasını beklediklerini söylüyordu babası. 40 ı çıktı ama hâlâ bekliyorlar. Yoksa gidebilecekleri ev var. Alt katın saglamlastirilmasi gerekiyor ve ortak tapu olduğu için sorun oluyor
Deprem psikolojisini sarsmıştır. Ona saygı duy.
Depremden ailesi zarar görmedi. Evleri de yıkılmadı sadece hasar aldı.
Zarar görmesi gerekmiyor depremin var olması bile yeterli.
E başı kalabaşık napsın
Bana vakit ayirsin en azından istediğini dile getirebilir
Aynur evde misiniz
Hayır değiliz. Önceden birlikte yaşıyor gibiydik ama ailesi depremden dolayı gelince haliyle ben misafir konumuna düştüm
Gelip gidiyorsun
Evet ama ailesi kalabalık 3 kardeşi ve annesi var şu an evinde.
Ses bile cikaramazsin yaparken
Evde yapmıyoruz zaten, arabası var arabada yapıyoruz ama orada da rahat olmadığını söylüyor. 1 gecelik bir yerlere kaçıyoruz bu sefer de bütçe zorluyor. Yapmasak bile en azından söyle, dile getir diyorum getirsem ne olacak yapabilecek miyiz diyor 🤦♀️
Alıştım anla de
Öküz anlamaz
Gel konuşalım
Eee
Monotonlasiyor desene
2 yıldır monotonlasmadi da depremden sonra mi monotonlasacak
Yani bende anlamiyorum su evli erkeklerin baska kizlari arzulamadini lan gul gibi karin var aynisi onda da var
boş ver verme sende 1 ay gorsun ozaman
Evli erkek derken?
Haklısınız bende kendimi isteksizlestirmeliyim ona karşı. İstesem de dile getirmemeliyim. Biraz da onun çabalaması ve istemesi gerekiyor
Aynen oyle
İnşallah başarırım
Olmassa fazla da kasma kendini bekarken sanki hergun seks mi yapiyordun mastürbasyon yap gecistir
Ok tamamda soru ney?
Cinsellik konusunu niye açmadığı ve isteksiz olmasının sebebi
Halen depremin etkisi vardır
Depremin etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası, deprem olduğu zaman da cinsel birliktelik yaşadık. Ailesi geleceği gün de yaşadık. Sorun konusunu açmayıp isteksiz olması
Hayırlısı elbette isteyecektir bir süre sonra
İnşallah
O zaman bol bol tahrik etmeye çalış sende
Bende öyle yapıyorum ama ondan da bekliyorum haliyle
Bana şöyleleri denk gelmez ki kırayım
Heee 😁😁😁
Kafaya bak tek derdin bu mu
Değil
Knk bı sure sonra sıkılıyolar
Sıkıldığından nasıl emin oluruz peki? Yükselmez mi mesela?
Yok o an yukselırde daha nadır ıstemeye baslar
Depremden sonra oldu🥺
Ondan dolayı da olabilir
zor durum gercekten
Evettt, evi bekar eviydi istedigim zaman girip cikiyordum. O evde yokken bile evinin yedek anahtarı bende olduğu için rahattık her konuda. Bir anda kısıtlama geldi ilişkimize ve hiç kisitlanmamistik
umarım aile sonradan sana sorun olmaz
Ne gibi
yani seni begenmek begenmek gbi
Ailesi ile iyi anlaşıyoruz, 1 hafta iş yoğunluğundan dolayı gidememistim annesi niye gelmiyor, özledim falan diye sormuş. Sevgilim yokken de oturmaya gidiyorum beraber bir şeyler yapıyoruz o yönden sıkıntı olmuyor.
o xaman sorun yok 🤗
Sorun var işteeee 😂 cinsellik konusunda isteksizleştiiii sorun buuuu 😂😂😂
belki stresten olabilir
ailevi sorunlardan
peki Şu an istek mi duyuyorsun
Şu an duymuyorum yanındayken eskisi gibi olamadığımız için rahatsız oluyorum. En basiti uyuyamadigim zaman onunkiyle oynar ve uyuyakalirdim. Cinselliği bırak ona sarılıp uyumaya hasret kaldım. Önceden her gün yaptığımız bir şeydi neredeyse sarılıp yatmak ama...
anladım sabırlı ol
takip atsana bana
O sana gelsin
Bende mi isteksiz olayım yani?
Hayır hayır fiziken gelsin onun evi müsait değilmiş ya
Anladım o zaman uzun bir süre bekleyeceğiz
Beklemişsiniz bu kadar zaten
Yok öyle değil. Arabası var gene arabada yapıyoruz ama kendisi rahat olmadığını söylüyor. En kötü 1 gecelik bir yerlere kaçıyoruz yapmakta değil sorun. Sorun şu; kendisi eskisi kadar konuyu açmıyor ve istekli görünmüyor
Depremden dolayı hepimizin canı sıkıldı onun ailesi akrabaları falan ordaysa onlara üzülüyordur iyi düşünmek istiyorum
Annesi ve 3 kardeşi yanında yani batı tarafında, babası ve 1 kardeşi var deprem bölgesinde olan onlar da dükkanlarında kalıyor. Evleri yıkılmadı da. Ayrıca depremden dolayı olsa depremin 2. Günü deprem haberi dinlerken yapmazdık
O zaman kötü düşünelim başka bir kadın olabilir
Yok onun olduğunu hiç düşünmüyorum çünkü her gün beraberiz.
Bi derdi falan var mı işle alakalı
Askeri personel kendisi, denetim falan vardı 2 haftadır onunla uğraşıyordu. Onun dışında bilmiyorum bana işte yaşadığı şeyleri çok bahsetmez.
Geriye başka seçenek kalmıyor. Muhtemelen işi ile alakalı. Konuş bi bence
Şey diyor; konusunu açsam ne olacak o an yapamayacağız sonuçta. Arabada da rahat edemiyorum. Diyor
Bahane popo gibidir diyeceksin olmayacak 😂😂
Arabada sa düşünüyorum hakikaten ev gibi olmaz bi de arabanız küçükse 😅
Vectra c arabası
Ev gibi olmaz zaten onda hem fikiriz. Ben sadece istediğini belli etsin istiyorum en azından konuşsun 🤦♀️yoksa gene buluştuğumuz zamanlar, sırf bunun için buluştuğumuz günler de oluyor
Sedan o arabaya ya. Enişte biraz keyfine düşkünmüş 😅
Aklı başka bir şeye takıldıysa cinsellik aklına gelmiyordur her zamankine göre
Nasıl anlamadım
Bilmiyorum erkekleri anlamak zor
Sedan arabalar geniş olur yani. Bi de hatchbackler var küçük ondan dedim
Kadınlar da zor ya aslında insanları genel olarak anlamak zor. Beyninin içinde yaşamadıktan sonra
Bende dahil çevremden kimse evlilik teklifi etmesini beklemiyordu. Ben konuşmalarından anlamıştım son zamanlarda onun dışında hiç eder diye düşünmedim. Tabi her gece etsin diye olumlama yapıyordum o ayrı 😂
Evliliğe nasıl geldi konumuz🙄
Beyninin içinde yasamadiktan sonra dediniz ya o yüzden örnek olarak vermek istedim
Niyetliyim galiba etkisi var onun😅 karşına al sen kırmadan güzel bir dille konuşun
İşe yarayacağını düşünmüyorum
Çözümü onda bence onu açamazsan çözüme de kavuşamazsınız
Haklısınız