Sevgilimle Cinselligi konusuyoruz ve her insan gibi islaniyoruz zevkten.
Bu gusulu bozuyor dimi sonucta bilerek konusuyorsun, görmesende Bilerek konusuyorsun.
Bu gusulu bozuyor dimi sonucta bilerek konusuyorsun, görmesende Bilerek konusuyorsun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gusul bizim tam türkçemiz karşılığı yıkanmak demektir. yıkanma ihtiyacı ya da gerekliliği kirlenince olur. kirlenmek ise orgazm ile olur. orgazm olmak yıkanmayı gerektirir. ıslanmak değil. zaten vajina sürekli nemli. aynı sıvı cinsel uyarı ile biraz daha fazla salgılanıyor.
orgazm olunca yıkanın ıslanınca gerek yok
Gusül abdestini gerektiren durumlarda ''Cenabet olmak'' şartı vardır. Dolayısıyla p*rno izlerken şehvetle kişiden bir akıntı gelmedikçe, gusül abdesti gerekmez
Bak akinti gelirse gerekir diyor
arkadaşım cünüp olmak gerek
ayette namaza duracağınızda cünüpseniz yıkanıncaya kadar yaklaşmayın der.
akıntı falan karıştırmayın allahın ayeti belli. milletin kafasını karıştırıyorlar
akıntı ile gusul gerekmez. cünüp olmanız yani orgazm olmanız gerekir.
Insallah öyledir.
Bu konulari Bilen eski konustugum vardi, dini konulari iyi biliyordu ben ona sordum ki Sesli konusunca islanirsan bozulur mu evet dedi
arkadaşım bilen biri diyorsun da ben 35 yıldır kuran okuyorum. arap ülkelerinde projeler yaparken tarih kültür araştırması meal araştırması da yaptım
sana mesnetsiz referanssız bilgi vermiyorum.
daha bu toplum guslün bildiğimiz yıkanmak olduğunu bile bilmiyor. bazı tariflere göre üçkere ağza su ver 3 kere... böyle tarif yok. gusul yıkanmaktır. kirlenince yıkanılır.
nasıl kirlenildiğini söyleyim.
orgazm olunca o an gözeneklerden tere benzer sıvı çıkışı olur. vücuttaki mikroplar atılır. yıkanılmazsa vücutta koku ve bakteri oluşturur. allah o nedenle cünüp olunca yani orgazm olunca yıkanın diyor
ıslanmak abdest de bozmaz cünüp de yapmaz. o sıvı sizde sürekli akıyor zaten. abdesti kaka ve idrar bozar.
adet kanı bile abdest bozmaz. hep yanlış biliniyor. kadına köle gibi davranılıyor ayrı pis mahluk gibi davranlıyor
O sivi sizden zaten akiyor diyorsun. Bizden akan sivi Normal amin kendi kendine kendini temizledigi sari sivi.
Ama bende akan Zevk Suyu.
Sehvetle akiyor.
adet kani abdest bozmuyorsa adetli kuran okunur mu
evet okunur.
sana konu ile ilgili bir çok saygın profesörün ayet referanslı videolarını göndereyim. istersen. takip gönder. videolarını göndereyim. en az 10 ayrı profesörün. dikkatli dinle. çok faydalanırsın.
side tek sıvı var. zevk suyu diye su yok. aynı sıvı. sadece koruma için akan sıvı cinsel istek ya da uyarı olunca salınma salgılanma oranı artıyor. hepsi aynı sıvı
3 yerden salgılanır. dış dudak altındaki bartholin bezlerinden. çıkış deliği hemen girişte sağda ve solda
2. si idrar kesesi altında skene bezidir. çıkış deliği işediğiniz işeme deliği olan üretra yanında
3. sü de rahm bölgsinden vajina içinden gelir. bunlar hem koruyucu hem kayganlık sağlayıcıdır.
kana gelirsek kan abdeste engel değil namaza engeldir. bu nedenle adet gören kadın abdestini alır altına pedini koyar namazını kılar. namazda önemli olan üstün vücudun dışının ya da namaz kılınacak yerin temiz olmasıdır.
takip gönder aklına kuranda dinde takılan ne varsa videolu açıklamalarını göndereyim. yanlış bilinenleri kuran ışığında ayet referanslı öğrenin. din allahın dinidir kuran onun sözleri. en doğru bilgi kurandadır
Cevap
12Cevap
Hayir islanmak bozmaz ama konusurken orgazm olursan ozamn gerekir.
Islanmak olmaz emin misin
Oksasam Bosalmadan peki
Onu bilmiyom ama hic bisey yapmadan sadece izlemekle islanirsan fakat orgzam olmassan bozulmaz diye biliyom.
ssnama bozmaz ama neyse nurdan açıkça birşey demek zor buna
Zevk suyu gusül bozmaz
O zaman por"o izleyelim
Bozmuyor mu?
Meni ne demek
Bosalinca gerekir peki
Zevk suyu, koyu zevk suyu gelirse?
Sıvı Gelmediği Sürece Sorun yok
Geliyor tabiki böyle seyleri konusmak herkesi islatir.
Sehvetle akinti gelirse Bozuluyor. Sehvetle islaniyor iste
Islaniyorum bende
Bosalmak icin oksamak kasilmak gerek, bosaldigin anlasilir zaten
Bozulur çünkü isteyerek yapıyorsun. İstemeden olsaydi bozulmazdi
İslanma olduysa bozar
Bozmaz diyorlar
Ne olur ıslak ıslak bakma öyle
gusul bozulur ama gusul almka istemez
Anlamiyom ne diyon sen
yazdigina bak. Yanlis yazmissin iste
Sehvetle akinti gelmesi bozuyor yaziyor ama.
Buna ne diyorsun.
Niye kesin bilgiyokki hocalardan internette
Bozar iste bak gusulu
Bozmazmı bozuyo tabi
Yani
Sıkıntı
Evet.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar