Neden olmasın ki. Sevgi cinsellik gibi bir kavramla sınırlandırılmamalı. Saatlerce konuşmadan sevdiğim insanı izleyebilirim. Aklıma cinselliğin c'si bile gelmez. Ama bu devirdeki insanlar sevgiyi 2. plâna atıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ben kadın erkek eşitliğini savunan insanların verdikleri cevaplarda şaşkınlığa uğradığımı söylemeliyim. İlişki denge işidir ve her iki tarafında istediği olmalıdır. Bir şeyler ertelenebilir, gecikebilir, görmezden gelinebilir ama bu bir sınır içerisinde olmalıdır. Çoğunluk olarak erkekler cinselliği daha önce konuşmak isterler ama bir kadın bunun aciliyeti olmadığını düşünür, bu konuda hepimiz hemfikiriz. Ben "cinsellik konuşmam" veya "cinsellik olmadan da ilişkiyi yürütebilirim" cümlelerine inanmıyorum. Başlarda elbette ki konuşulmamalı benim kanaatim bu şekilde fakat sonrasında erkeğin de isteğinin sırası gelir. Çoğu erkek ne zaman cinsellik konuşucağını bilemez. İlişkinin başı mı, acaba konuşmak istiyor mu gibi sorular döner kafasında. Bu durumda kadın bir adım atıp erkeğin kafasındaki soruları silerek sıranın ona geçmesini sağlamalıdır. Tabiki bu konu tek taraflı olmaz ama iki anlayışlı insandan bahsediyoruz. Bu kişi ilişki içerisinde olduğumuz biriyse ben her konudaki bakış açısını merak ederim ve sorarım. Cinsellik de zamanı gelince merak ettiğim konular arasındadır. Tabikide bu benim şahsi fikrim kimse katılmak zorunda değil.
22 Yorumla- 1 yıl
Yorum için teşekkürler ☺️
Olur tabiki
520 Yorumla- 1 yıl
Sıkar ama konuşmazsa ☹️
- 1 yıl
Başka şeyler konuşulur ama isteklerde karşılıklı olmalı
- 1 yıl
Bıraktırma kendini ortada sahiplen sende
- 1 yıl
Gitmesine izin verirsen ohoo çay bahçesi gibi olur gönlümüz
- 1 yıl
Senin bahanelerin yok mu sanki
- 1 yıl
O zaman herkes gidebiliyor
- 1 yıl
♥️♥️♥️♥️
- 11 ay
Layyon nerdesin , yeni hesabın nedir
- 9 ay
Nerdesin kızım nerdesin
- 9 ay
Bir cevap ver.
- 9 ay
Layyon nerdesin
- 6 ay
Nerdesin , bir cevap ver
- 6 ay
Nerdesin Layyon
- 6 ay
layyon nerdesinn
1 yılolabilir elbette sevgililik demek cinsellik demek değildir ne de olsa
fakat yarın öbür gün evlenildiğinde de cinsellik yok derse o kötü işte10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
1 yılOlur neden olmasın herkesin sınırları kuralları aynı değildir anlayış ile karşılarsa sevgili gayet olagan bir durum..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 524 cevap paylaştı.
1 yılTabii ki olur ama önemli olan iki tarafın da aynı frekansta olması. İkisi de konuşmak isteyen ya da ikisi de konuşmak istemeyense sorun yok ama biri başka öteki başka olunca problem başlıyor.
10 Yorumla
1 yılOlur herkesin kendi tercihi zorla bir şey yaptıramazsin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOlur şahsen sevgilim olsa konuşamaz benle bunları
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Daha iyi olur bi zaman sonra istek gelir zaten
20 Yorumla
1 yılOlur asil ondan olur
20 Yorumla
1 yılAsıl ondan olur
31 Yorumla- 1 yıl
Öylede olur diğer türlüde
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Sana göre konuşulmadı gerekiyorsa olmaz demektir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli olan kafa uyumu
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Olur evlenince konuşuruz ne güzel tam istediğim
10 Yorumla
1 yılOlur herkesin isteği kendine
10 Yorumla
11 ayYeni hesap nedir senin
01 Yorumla- 11 ay
Yeni hesabin nedir
1 yılZamanla oluşur böyle şeyler.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Olur neden olmasın
10 Yorumla
1 yılBir yerden sonra olmaz.
00 Yorumla
1 yılOlsun artik ya