@mrtns çoğu erkek dedim hepsi demedim. Tabi ki her erkeği tanımıyorum bi sürü erkekle beraber de olmadım ama kadınlar arasında cok fazla konusulan bi şey bu çoğu kadın bu durumdan şikayetçi. Eğer böyle değilseniz tabi ki üstünüze alınmayın :)
Kötüdür. Uyarılmadan penetrasyon olmaz. Kadınlarda ereksiyon benzeri bir olay yaşar. Bunun için uyarılmaları gerekir. Uyarıldıktan sonra vulvaya kan dolar ve şişer. Kadının aldığı zevk artar. Uyarılmamış bir kadınla beraber olmak ereksiyon olmamış bir penisle ilişkiye girmek gibi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim için sonuç kadının boşalmasıdır, birkaç kez. Ben bir sekilde gelirim zaten yani
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
bence seks sevişerek oral ile rahatlamış istediği zevki yaşamış beden demektir
İki hedef olur yatakta. Birincisi kendini tatmin etmek. İkincisi kadınını tatmin edip onun tatminiyle beraber kendisinin de tatmin olması. İkinci tip erkekler her zaman makbuldür
Kesinlikle, her zaman kendini düşünen cahil tipler. Boşalmaya odaklıdırlar sadece. Seksin tek taraflı bir etkinlik olduğunu düşünürler. Mastürbasyon mantığıyla seks yaparlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
çoğu erkek böyle maalesef sadece kendilerini düşünüyolar. böyle olmayanına denk gelirsek bi daha bırakmamamız lazım hfggmg
Aynen ya nerde var boylesi bi bulamadim kaajakakaşsliax
Ben buldum da kaybettim :( kendinden önce beni düşünüyodu aşırı iyiydi yatakta. kim bilir hangi kıza cenneti yaşatıyo şimdi hbhfbhbgf
genelleme yapmamak lazım :)
@mrtns çoğu erkek dedim hepsi demedim. Tabi ki her erkeği tanımıyorum bi sürü erkekle beraber de olmadım ama kadınlar arasında cok fazla konusulan bi şey bu çoğu kadın bu durumdan şikayetçi. Eğer böyle değilseniz tabi ki üstünüze alınmayın :)
:) biliyorum ne demek istediğinizi şaşırtıcı beklentilerinizin karşılanmaması lafa gelince nedense herkes aslan parçası oluyor :))))
Ben ön sevişmeye çok önem veriyorum ama kızlar seks e önem veren direk olaya giren erkeklerden şikayetçi olsa da öyleleriyle beraber hep😒
@Onurrr007 o yaşamadan bilinen bi şey değil sonucta ona göre erkek seçmiyoruz. erkeklerin yanlışı üstünden bile kadını suçlamayı bırakın bence
Ben kimseyi suçlamadım ki gördüğüm hep böyle
Kötüdür. Uyarılmadan penetrasyon olmaz. Kadınlarda ereksiyon benzeri bir olay yaşar. Bunun için uyarılmaları gerekir. Uyarıldıktan sonra vulvaya kan dolar ve şişer. Kadının aldığı zevk artar. Uyarılmamış bir kadınla beraber olmak ereksiyon olmamış bir penisle ilişkiye girmek gibi.
benim için sonuç kadının boşalmasıdır, birkaç kez. Ben bir sekilde gelirim zaten yani
bence seks sevişerek oral ile rahatlamış istediği zevki yaşamış beden demektir
Çünkü bencil.. kendi zevklerini on plana atan sonuç odaklı bencil biri işte
Kötüdür bencildir
Boyle bi erkegin muhtemel tum kadınlarla seks hayati boyle olur herhalde
Yüksek ihtimalle öyle ama ben olsam hatunu tatmin etmeden bırakmam önsevişme önemli uzun tutarım
Yok onun hic tarzi degildi on sevisme. Seksi sadece 5 dk gel gitten ibaret sana biriydi ya
Ön sevişme önemli bir birde aynı pozisyonda git gel yapmam ben pozisyon değiştire değiştire ;)
Benimle olan soyana kadar yani
Doyana kadar
Maldır o
Malı denk gelince öyle olur
Cok dogru
Cinselliğe aç bir toplum oldugumuzdan galiba direk olsun istiyoruz 😂
Evet erotizm daha öncelikli benim için başlangıç uzun ve önemli. Bu şekilde nirvana zaten
Önce kadını düşünmek lazım
kaç aşko kaç
Topukladim resmen
helaalll
Hedefinin ne olduğuna bakar
Yani daha acık soylemen gerekirse?
İki hedef olur yatakta. Birincisi kendini tatmin etmek. İkincisi kadınını tatmin edip onun tatminiyle beraber kendisinin de tatmin olması. İkinci tip erkekler her zaman makbuldür
Birinci tipler bencil oldugu icin mi oyledir
Kesinlikle, her zaman kendini düşünen cahil tipler. Boşalmaya odaklıdırlar sadece. Seksin tek taraflı bir etkinlik olduğunu düşünürler. Mastürbasyon mantığıyla seks yaparlar.
Evlimisin? Sonuça ön sevişmeli gitmeyi severim
Evli degilim partnerim boyleydi
Hard mı giriyordu.
Hard seviyorduk zaten ikimiz de ama on sevisme neredeyse hic yapmıyordu
şu an yapan var mı?
Niye? Sen mi yapicaksın
Benim için onca kadınım
Kendini düşünüyor seni düşünmüyor
Evet bencil. En son seks istediginde zaten 5 dakikalık iş diyip seksi aşağılamıştı. O anda anasının şeyine kadar uzaklaştım onunla
Yol ver gitsin
Ayrıldım zaten işim olmaz
En iyisini yapmışsın ellerine sağlık kanki
Seni tatmin ediyorsa sorun yoktur.
Yanlış bence bazen sevişmek dokunmak yeter
Tabiykide kötüdür kendini düşünür. Ama olması gereken o değil iki tarfta birbirini tatmin etmeli
Benim de, çoğumuzunda en büyük hatası bu.
Neden boyle yapiyorsun peki
O an aşırı istekli olmak, bir an önce isteği gidermek... Sususzluktan ölüyorsun ve su buldun...
Kadina yazik degil mi bu kadar bencillik olmamalı
elbette
Bencil.
ön sevişme sarttt
Hic yapmadi😔
sen isteseydin hiç oral yaptı mı?
Bi kere yapti
üzücü ben vbratör kullanıyrm daha çok ıslanma olsun die aşırı keyflı oluyr
Ayrıldım zaten
hmmmmm anladm
Direk seks olmaz
Hoş değil