Yatakta çok iyiyim deyipte sonrasında sonu hüsran ile biten ablalarım abilerim sizce boyle kişiler şişirilmiş bolonmudur ve iticimidir

Yatakta çok iyiyim deyipte sonrasında sonu hüsran ile biten ablalarım abilerim sizce boyle kişiler şişirilmiş bolonmudur ve iticimidir
Kadın yatak konusu açmadan cinsellik konusu açan erkek çok iticidir Instagram‘ı pek aktif olarak kullanmıyordum son zamanlarda aktif olarak kullanmaya başladım takip atıyorlar bazılarına ben de geri takip yapıyorum hemen yatak konusuna getiriyorlar olayı ve benim midem bulanıyor bu sefer engellemek zorunda kalıyorum hani anlıyorum yokluktalar ama bu kadar da olması normal değil midemi bulandırıyorlar artık tamam evet seksi çok güzel bir şey çok önemli bir şey bu bir ihtiyaç ama herkes ile konuşulacak ya da yapılacak bir şey değil erkekler bunu idrak edemiyor
İticidir, az laf çok iş her konuda prensip olmalı.
Teşekkürler
Rica ederim
Cevap
2Cevap
Sürekli kendini öven kişi balon gibi fısdır konuşmakla olmuyor bazı şeyler icraat lazım göstermek için onun için az laf çok iş demişler 😂
Kendini çok öven kişi iticidir.
Kendini öven kişinin kim olduğuna göre değişir. Böyle birine denk gelmedim. Hoş, kimin yatakta nasıl olduğuyla ilgilenmem.
Evet
Zaten kendini öven kişi iticidir konu fark etmez yani
tırt çıkar bence çok övünen, icraat önemli övünmek değil.
Yani evet kendini boş yere övüyorsa iticidir
İcraat yoksa dile vuruyor
En İyi Cevaplar