Sevgilim ilişki esnasında çok terliyor ve inanılmaz garip hareketler yapıyor üstüme düşüyordu neredeyse
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgilim ilişki esnasında çok terliyor ve inanılmaz garip hareketler yapıyor üstüme düşüyordu neredeyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Garip derken nasl garip hareketler
Kendinden geçecek kadr zevk alıyor demekk
Ona söyle esnek olsun biraz abanmasın sana sen rahat pozisyonda olman gerekiyor
Bence o hararetlerden sonra onun aklından şüphe duyup birdaha ki yatmaya korkuyor Süphe duyuyorsun değil mi 😄
Şöyle oldu biz ilk defa yapmaya karar verdik birbirimize sorduk naısl olcak nerde diye bn ona bakireyim deidm o da bn de dedi dhaa önce yapmamışız onu öğrendik neyse sonra işte bn arkadaşımla alışverişte jartiyer felan aldım topuklu ayakkabı da giydim topuklu seviyor baya sonra normalde makyaj yapmam ilk gecemiz özel olsun diye yaptım kırmızı ruj bile sürdüm hatta kendime yakıştırmam normalde beyaz tenliyim çok göze çarpıyor diye neyse öyel yani baya güzeldi aslında başta acıdı biraz gairp hissettim kendimi sonra biraz durduk tekrar yaptık bu sefer garip oldu dediğim gibi üstüme düşecek gibi oldu bayılıyor gibiydi
Tecrübesizlik spontele aç çocuk hep böyle devam eder doyana kadar seni korkutur 😄 tecrübeli bul kendine bence yarın daha garip şeyler yaoar sana çünkü 😄
Sevgilim diyor sun bir kocam diyorsun karar ver
Sevgilim diye seslenirim ama eşim evliyiz
Anladım ilk sonuç ta tuhaf halleri olur idare et
Hmm ama yaş olarak büyük 31 yaşında bn 22 hani hiç yapmamış olsa da yaş olarak daha sakin daha soğukkanlı olması gerekmez mi illaki ilişki mi yaşaması gerek tecrübeli olması için
Sende haklısın demek ki normal den fazla gariplik sergiliyor sana sanırım
Sadece boşalır Ken olsa normal
Boşalma esnasında galiba
O herkeste var. Normal bir şey. Sen orgazm olmuyorsun sanırım
Bilmem dha alışamadım utangaç yapım biraz
Yeni evli misin sen
Evt ama geç cinsellik yaşadık anca karar verdik
Geç derken. Düğün gecesi gerdek olmadı mı
Hayır canım hatta bakire olup olmadığımız bile bilmiyorduk bn istemedim uzun bir süre o da zorlamadı
İlginç olmuş. Bakire mi çıktınız ikinizde
Evt o da yapmamış hç
Ne güzel işte. Beraber öğrenip yaşayacaksınız. Kaç gündür ilişki başladı
1.5 hafta oldu ara ara oluyor hep yapmıyoruz
Kaç aylık evlisin
3 aya yaklaştı
Geç kalmışsınız bu zevki almak için. Çok mu utangaç sın
Yani ama başta istemedim alışmam gerek evde ona biraz öyel düşündüm alışınca yaptık
Sevmiyor musun kocanı
Seviyorum tabi ki ama bn kolay kolay kimseyle arkadaşlık kuramam erkeklerle de pek konuşmam ilk onunla doğru düzgün ilişkim oldu biraz korktuğum içinde kendimi hazırladım cinsel ilişikiye
Tesettürlü müsün
Hyr
Nsıl bir utangaçlık bu. Dm den yazar mısın
Artık nasıl azdırdıysan adamı
Şöyle oldu biz ilk defa yapmaya karar verdik birbirimize sorduk naısl olcak nerde diye bn ona bakireyim deidm o da bn de dedi dhaa önce yapmamışız onu öğrendik neyse sonra işte bn arkadaşımla alışverişte jartiyer felan aldım topuklu ayakkabı da giydim topuklu seviyor baya sonra normalde makyaj yapmam ilk gecemiz özel olsun diye yaptım kırmızı ruj bile sürdüm hatta kendime yakıştırmam normalde beyaz tenliyim çok göze çarpıyor diye neyse öyel yani baya güzeldi aslında başta acıdı biraz gairp hissettim kendimi sonra biraz durduk tekrar yaptık bu sefer garip oldu dediğim gibi üstüme düşecek gibi oldu bayılıyor gibiydi
Ooooo ilk seferde jartiyer falan zirvede başlamışşın bu işe
Normal değil tabii ki
İlk ilişkimizdi ikimizinde ondan olabilri mi acaba
Steres yapmış olabilir, nasıl üstüne düşüyor du?
kendini tutamadı dik üstüme düşüyordu bir tuhaf oldu hani yaparken bayılır gibi oldu yani
Heyecan yaptığını düşünüyorum ilk diyorsun zaten birde tansiyon düşmüş olabilir
O erkeğin aldığı zevkin aynısını istiyorum lütfen
Erkeğine sahip ol yatakta.
Umarım ilerde pişmann olmazsın
Nasıl bir zevk vermişsen adama
Zevk alıyo demek ki
Acemi olabilir mi
Midem bulandı
Niçin
Çok terliyor falan diyince
Yok ya normal aslında ama bn nefret ederim terden kim sever gerçi 😁 ama dediğim gibi abartılı terlemek değil normaldi sadce fazla yorgun gibi işte
Değişikmiş
Normal degiil