Cinsel Yaşam Cinsellikte aradığınızı mutluluğu buldunuz mu? (Sayfa 2) Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 912 Cinsellikte aradığınızı mutluluğu buldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 21 kişi beğendi
mtfkt Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Ne sen sor ne ben söyleyeyim 3 1 Yorumla Ayazz_35 +1 yıl Dertlisin anlaşilan Yorumla
cannsssu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3 hayır ile cevaplıyorum 😂 3 0 Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Hayır daha iyisini bulana kadar 3 1 Yorumla Ayazz_35 +1 yıl Daha iyisini bulama kadar eskiye devam diyorsun Yorumla
simayxoxo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl hayır bulamadım kimse beni doyuramıyor 2 2 Yorumla Ayazz_35 +1 yıl Cok iddalısın Yorumla Alfaaa0 +1 yıl @simayxoxo size bişey danışabilirmiyim? İstek attık dönermisiniz? Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Hayır maalesef ki 8 3 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Nedenki Yorumla ecemsiz +1 yıl Çünkü daha düzgün bir on ilişki yasamadik Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Sorun onda mı sende mi Yorumla
Gizliyim026 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Evet 8 1 Yorumla Gezginn63 +1 yıl Gizlimisin Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayır daha hiç yapamadım ki ya 😪 var mı konuaşxak 1 0 Yorumla
Sorusorucamsadexece Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mutluluğu cinsellikte aramıyorum. 1 0 Yorumla
Caki3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Şu an ellerim bomboşş yüreğimde bir sızı😁😁😁 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır, maalesef... Aramayı da bıraktım. 1 0 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her defasında 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulunur, arayınca bulunur 😀 1 0 Yorumla
Sanal_Adam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Daha fazlasını istiyorum hep. Doyumsuzum. 1 0 Yorumla
seficisleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Evlendikten sonra bu sorunu net cevaplarım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evliyim ama cinsel yönden hiç mutlu değilim neredeyse hiç cinsellik yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Siyahiler beni mutlu ediyor açıkçası 4 5 Yorumla sex_koçu35 +1 yıl Ne gibi mesela:) Yorumla Kayahanben +1 yıl Yalancının Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Kayahanben anlayamadım? Yorumla Kayahanben +1 yıl Boş ver Yorumla Onurrr007 +1 yıl 😊😊😊 Yorumla
06sevda Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Sanmam 2 1 Yorumla Eziremsem +1 yıl Belki bulursun Yorumla
Dertli1818 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı. Buldum 5 1 Yorumla Keremcan2021 +1 yıl Ne buldun anltsana Yorumla
ppissiccikk Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Buldum 😊😊 6 5 Yorumla Eziremsem +1 yıl Şanslisin Yorumla ppissiccikk +1 yıl Evet o da şanslı Yorumla Eziremsem +1 yıl İnşallah bu hep böyle devam eder Yorumla ppissiccikk +1 yıl İnşallah teşekkür ederim Yorumla gececini69 +1 yıl Bulunan çok şanslı Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Hayır 4 0 Yorumla
Ayayay2 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl bulamadım 4 22 Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Aradigin cinsellik ise bulabilirsin bence Yorumla Ayayay2 +1 yıl @yalnız_romantik ben lezim Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Tamam ama ben sadece sevişmeye de varım Yorumla Ayayay2 +1 yıl @yalnız_romantik senin hiç şansınyok seninle sevişeceğim yerine kendimi aynada öpüp aynayla sevişirim daha iyi Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Ben benimle seviş demedim ki Yorumla Gezginn63 +1 yıl @ayayay2 peki lezbiyen Ler erkeklede sevişmek okşanmak öpüşmek istemez mi? Yorumla kgnctn +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Ayayay2 +1 yıl @Gezginn63 peki sen erkeklere böyle şeyler yapmak istiyor musun Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Ben kendi adına bayan tercih ederim Yorumla ahmet20045824 +1 yıl Neden bulamadın guzel ve seksisin Yorumla Ayayay2 +1 yıl @ahmet20045824 kız kıza cesaret eden yok Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Erkek neden olmuyor sence Yorumla Ayayay2 +1 yıl @yalnız_romantik ne yapacağınızı bilmiyorsunuz hepiniz erkencisiniz acınası erkekler işte Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Herkes için aynı şey geçerli değil Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Ben saatlerce sevişiyorum yani inanki bıkmasa karşımdan 5 saat seviştiğimi biliyorum Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Tabi karşımdaki de aynı şekilde istekliydi ve çok memnun kalmıştık Yorumla Ayayay2 +1 yıl @yalnız_romantik tabi tabi herkes öyle dir Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Inan ki kızla seni konustururum Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Oldu mu Yorumla yalnız_romantik +1 yıl Ne oldu gözün kesmedi galiba Yorumla ahmet20045824 +1 yıl İnsanlardan kaçarsan bulamasın🤪😀🤪😀 Yorumla Ayayay2 +1 yıl @ahmet20045824 insan kaldı mı ki Yorumla
Senaderlerbana Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Daha degil 4 1 Yorumla Gezginn63 +1 yıl Ama olcak🤭 Yorumla
aslılale Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Bulamadım maalesef 3 1 Yorumla kare-short +1 yıl Peki beklentin nedir 'ten uyumu ile hazin doruklarında üst üste orgazm yaşamak disinda Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Asla bulamadım 6 1 Yorumla kgnctn +1 yıl Zamanla olur ama seçimlerde önemli Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Buldum. 2 2 Yorumla BiBusesin +1 yıl he bi de bulma la :D Yorumla DerdeBaytar +1 yıl Ti amo💋🫶🏻❤️🔥 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Ne sen sor ne ben söyleyeyim
Dertlisin anlaşilan
3 hayır ile cevaplıyorum 😂
Hayır daha iyisini bulana kadar
Daha iyisini bulama kadar eskiye devam diyorsun
hayır bulamadım kimse beni doyuramıyor
Cok iddalısın
@simayxoxo size bişey danışabilirmiyim? İstek attık dönermisiniz?
Buldum ama tek bir hayalim var bakalım 😂
Hayır maalesef ki
Nedenki
Çünkü daha düzgün bir on ilişki yasamadik
Sorun onda mı sende mi
Evet
Gizlimisin
Hayır daha hiç yapamadım ki ya 😪 var mı konuaşxak
Mutluluğu cinsellikte aramıyorum.
buldum mutluyum
Hayır daha önce hiç deneyimim olmadı
Şu an ellerim bomboşş yüreğimde bir sızı😁😁😁
Hayır, maalesef... Aramayı da bıraktım.
Her defasında
Evet bir çok kez
Bulunur, arayınca bulunur 😀
Yaşamadım bilmiyorum
Daha fazlasını istiyorum hep. Doyumsuzum.
Evlendikten sonra bu sorunu net cevaplarım
bazen evet bazen hayır
Evliyim ama cinsel yönden hiç mutlu değilim neredeyse hiç cinsellik yok
%100 bulamadım aradigimi
Çok şükür bulduk
Buldum ama doymadım doyumsuzum
Siyahiler beni mutlu ediyor açıkçası
Ne gibi mesela:)
Yalancının
@Kayahanben anlayamadım?
Boş ver
😊😊😊
Sanmam
Belki bulursun
Evetttt
bekliyoree
yok girmiyo hic bisey orama
Cinsel hayatım yok 😊
Hayır bulamadım ama isterdim
Buldum
Ne buldun anltsana
Buldukkk
Bulacagima inaniyorum valla
Buldum 😊😊
Şanslisin
Evet o da şanslı
İnşallah bu hep böyle devam eder
İnşallah teşekkür ederim
Bulunan çok şanslı
Hayır
bulamadım
Aradigin cinsellik ise bulabilirsin bence
@yalnız_romantik ben lezim
Tamam ama ben sadece sevişmeye de varım
@yalnız_romantik senin hiç şansınyok seninle sevişeceğim yerine kendimi aynada öpüp aynayla sevişirim daha iyi
Ben benimle seviş demedim ki
@ayayay2 peki lezbiyen Ler erkeklede sevişmek okşanmak öpüşmek istemez mi?
😂😂😂
@Gezginn63 peki sen erkeklere böyle şeyler yapmak istiyor musun
Ben kendi adına bayan tercih ederim
Neden bulamadın guzel ve seksisin
@ahmet20045824 kız kıza cesaret eden yok
Erkek neden olmuyor sence
@yalnız_romantik ne yapacağınızı bilmiyorsunuz hepiniz erkencisiniz acınası erkekler işte
Herkes için aynı şey geçerli değil
Ben saatlerce sevişiyorum yani inanki bıkmasa karşımdan 5 saat seviştiğimi biliyorum
Tabi karşımdaki de aynı şekilde istekliydi ve çok memnun kalmıştık
@yalnız_romantik tabi tabi herkes öyle dir
Inan ki kızla seni konustururum
Oldu mu
Ne oldu gözün kesmedi galiba
İnsanlardan kaçarsan bulamasın🤪😀🤪😀
@ahmet20045824 insan kaldı mı ki
Daha degil
Ama olcak🤭
Asla
Oral yapmaya acım
Muhabbet nereye gidiyor 😂😂
Bulamadım maalesef
Peki beklentin nedir 'ten uyumu ile hazin doruklarında üst üste orgazm yaşamak disinda
Hayır
Buldum.
Asla bulamadım
Zamanla olur ama seçimlerde önemli
Bulduk ☺️
Buldum erkeğim beygir gibi
Türk kızları seks yapamıyor
Aman istemez
Bulamadım
Buldum.
he bi de bulma la :D
Ti amo💋🫶🏻❤️🔥