15 Haziran, 2025 Pazar Saat 01.05
His
Uyum
İlgi
Başka bir şey
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

15 Haziran, 2025 Pazar Saat 01.05
Cinsellikte beni gerçekten beni mutlu eden şey yani öncelikli olarak iki kişinin de severek yapması isteyerek yapmasıdır yani ve tabii ki ten uyumu da önemlidir cinsellik benim için sadece haz almak değil tenlerin birbirine değmesidir ve bu uyumu yakalamaktır hissetmektir iki bedenin tek bir beden olmasıdır fiziksel bir bağ olduğu gibi duygusal bir bağ da olmasıdır benim için yani içindeki o isteği, o hazzı keşfetmektir zevk alarak yapmaktır sevdiğin insanla yapmaktır ve güvenmekte çok önemlidir tabii ki o anki mutluluk haz uyum çok önemlidir dudakların birbirine değmesiyle bir kıvılcım bir ateş olur sonra da o sıcaklık sonrası zevki doruklarda hissetmek de önemlidir yani hem his hem uyum hem ilgi çok önemlidir hepsi de olmalıdır 🔥🔥🥵🥵😏
Değerli yorumun için teşekkürler
Rica ederim
Cinsellikte bedenin değil, ruhun da soyunması… His olmadan sadece bir tensel buluşma olur ama his varsa o temas bir yangına döner. Uyum çok önemli Nefesler aynı ritimde dokunuşlar aynı frekansta olmalı. İlgi de şart ama sadece bakmak yetmez görmeli hissetmel hatta suskunlukta bile arzuyu duymalı Beni en çok mutlu eden şey ise karşılıklı çıldırmaya istekli iki bedenin, aynı anda aynı zevkte kaybolması. Kontrollü delilik gibi Hem ateş hem sarhoşluk his uyum ilgi ve tutkuyla karışmış bir kendinden geçme hali..
Teşekkür ederim;))
Rica ediyorum
Cevap
3Cevap
Benim bu aralar çok başka meselelerim var aşk ve cinsellik gibi dosyaları kilitledim kapattım denize attım hatta, benden uzak olsunlar.
En güzeli
Aşık olmam yeterlı onu sevmem zaten zirveye çıkarır beni
Anladım
Ben cinsellik düşünmüyorum en önemlisi sadakattir benim için
Cinselikte beni gerçekten mutlu eden şey ilgi ve histir
Ruhuma dokunması.
Kor kutuk. ask
Önemli tabiki
İlgi
Uyum
her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?