Cinsellik aradığınız mutlulugu buldunuz mu? Cinsellikde seni ne mutlu eder?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evet ben oldukça mutluyum cinsel açıdan ve partnerlerimden de şikayet olmadı şu ana kadar. Hazır konusu açilmışken yapılan yanlışları ortadan kaldıralım. Mutlu seks herkesin hakkı özelliklerde kadınlarımızın. Artık öğrenin ya şu işi yaa. Piyasaya ne çıksa piri olursunuz ya, insanlık tarihi boyunca var olan bir olguyu hala bilmiyorsunuz. Bu bir sok çıkar jimnastiği değildir. Partnerini iyice tanı her santimetre karesinde ne tepki veriyor bunu öğren. Bu ön sevisme dediğin bıdıbıdıyı mümkün olduğu kadar uzat bu sürec önemli. Öpüşmeyi ihmal etme her fırsatta dudaklar birleşsin uyarıcı etkisi oldukça fazla. Oral bu işin olmazsa olmazı iki taraf içinde. Yok sevmiyorum, hoşlanmıyorum, dingildeve bunları yapmıyorsun yapan biri çalıveriyo elinden sevgilini kalıyorsun ortada, ayrıca, bilimsel olarak oldukça sağlıklı ve sterildir vücut sıvıları, tiksinilecek bir şey değil, ağzındaki tükürükten daha temiz okumayan cahil. Bunları öğren. Partnerin hangi pozisyonu seviyorsa onu yapmaya çalış itiraz etme ve kasma kendini, ayrıca korkma kesinlikle acı vermez ne yaparsan yap zevk alacaksın. Birlikte keşfedin en sevdiğiniz pozisyonu çünkü her birinin lezzeti ve uygulaması farklı. Ulan erkek dingil kadını en az 7 kere getiremiyorsan çıkma üstüne git önce erken boşalma sorununu çöz, doktora git ayıp değil, bu olmayan beyninle alakalı bir durum, mekanizma ile ilgisi yok. Şu boy komleksi olan muşmulalar. Boy ölçüsü zevk oranını değiştirmez çünkü kadının zevk alma noktası dipte değil bu piskozdan acilen çık. Kadın; sende adamı fazla hirpalama, yardımcı ol, kıvamına getirirsen adamı elemanın sana neler yapacağına sen bile inanamazsın. Lütfen bu bir oldu bitti ya da skorsal bir durum değil, bu bir sanattır ve hepinizde bu yetenek güdüsel olarak mevcut ve asla tek kişiyle olmaz. Bu nedenle bencil olma hedefin zevk almak olmasın, partnerine zevk vermek olsun, bak bunu dene zevkin kralını yaşayacaksın. Şu saçma tabundan da kurtul ya. Ulan akılsız fikirsiz hayvanat bile on numara yapıyor bu işi bi siz beceremediniz. Boşanmaların, aldatmaların, mutsuzlukların çok yüksek oranda sebepleri; agzinizdan düşürmediğiniz bu küfürleri yatakta uygulayamamanızdan kaynaklanıyor.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Buldum. Mutluyum. Ama daha fazlasını istiyorum. Daha çok tatmin olmak, daha fazla haz almak, daha fazla fantezilerle dolu arzulu karşılıklı heyecanlarla dibine vurmak istiyorum. Daha çok mutlu olmak hepimizin hakkı değil mi? Çok mu doyumsuzum acaba yoksa bu normal mi? Ne yapmalıyız? 😃
811 Yorumla- +1 yıl
@afrooditt aynen öyle. Sağlıklı insanlar için bu çok normal. Artık ülkemizde de ortalama yaşam süresi arttı. Yani yaşam kalitesi ile beraber arzularımız da arttı, bu bir gerçek.
Yetinmeyi bilmediğimiz için sürekli daha fazlasını istiyoruz. Burada asıl sorun cinsel mutluluk değil, bugün mutlu olduğu insandan bıkıp yarın başka birisi ile mutlu olmak.
İnsanların çogunun aradığı cinsel mutluluk, her seferinde farklı ten ve ruh ile doyuma ulaşmak.
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar boyu değil işlevi önemli deseler de, benim için boyu da işlevi de önemli. Sekste aradığım tam olarak bu. Kaslı bi vücut beni belki daha çok cezbeder ama vücudunun iyi olması şart değil. Onun dışında performansı da iyi olmalı. Yani sağlam bi seks i kim istemez ki?
81 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
75Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır henüz bekleme modundayım daha belki olur belki olmaz
110 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzerine uzun uzadıya düşünürsek herkes kusur bulacaktır. Keyifli geceler..
50 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBulamadım maalesef hiç cinsel hayatım olmadığı için bundan sonra da bulacağımı düşünmüyorum zaten. yani boş verdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayatım boyunca bir kaç deneyimim oldu asla orgazm olmadım sorun bende mi gerçekten kadınlar seks esnasında orgazm oluyorlarmı bilmiyorum? ütopya gibi geliyor artık ilişki esnasında o kadar hissiz oluyorm ki içimdeysen asla his yok bir çok partnerle denedim sorun bende mi yoksa onlar mı çok aceleci bilmiyorum çünkü asla benim haz almamı beklemeden direk skup * derdinde oldular. allah sizi kahretsin
1310 Yorumla- +1 yıl
Biz ne yaptık bela okudun beee ablaa
- +1 yıl
Sorun asla sende değil, seni doyuma ulastıramayan partnerlerinde
- +1 yıl
Bence de seni tatmin edip orgasm yapmadan girme çıkma kendi zevklerinden sana vakit kalmıyor anladığım sende geç bosaliyorsun uzatmaları sevmisimdir ve senin durumunda bir partnerim vardı gerçek orgasm senle yaşadım diyordu on sevişme ile birlikte sakın sakın tadını çıkarıyor du 2 bazen 5 saat bile sürdüğü oluyordu
- +1 yıl
Kadının orgazm olmasi önce severek isteyerek yapması ile başlar sonrası kadın iyi uyarılmalıdır... erkek iyice hamur gibi yapmalı her şeyi ile kadın duymalı bunu
- +1 yıl
Anlattığına bakılırsa sorun partnerlerinde eee sonuç olarak herkesin cinsel organı olabilir ama herkes kullanamaz ehliyet li iyi ve kötü şoför gibi düşün
- +1 yıl
- +1 yıl
@Avesta0606 Bu çok önemli bir konu. O yüzden sizinle aynı görüşte olmaktan memnun oldum. Bu hepimizin hakkı. Partnerlerin birbirine sorumluluğu aynı zamanda. Bencil olmamak işi çözebilir. Ne sersiniz?
- +1 yıl
Sana adam denk gelmemiş bence.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa biraz doyumsuz olabilir misiniz? Cinsel anlamda herseye açığımdır ve eşimi cok iyi tatmin ettigimi dusunuyorum ve bu konuda surekli arastirma yapar denerim. En son eşime nasildi diye sordugumda cok iyisin ama blowjob unu surekli gelistirmen lazim dedi. O an caktirmadim ama cok alindim bana soyleme bari neyse icimi dokmek istedim…:))
1011 Yorumla- +1 yıl
Cok mu kötü yapıosun ki
Cevap sahibi+1 yıl@Cemdendeniz kotu oldugunu sanmiyorum yaparken hosuna gidiyor. Daha once baskasina yapmadigim icinde iyimi kotumu yapiyorum bilmiyorum.
- +1 yıl
Sen zevk alarak yapiyor musun bu onemli eger haz aliyorsan haz veriyorsun demektir penisi nasil tamamimi agzina alabiliyor musun mesala
Cevap sahibi+1 yıl@Cemdendeniz evet dip yaptiriyor dudaklarimi kokunde kapatmami istiyor
- +1 yıl
Guzel işi biliyor sende iyi yaliosun demek ki büyüklüğü nasil köküne kadar alinca zorlaniyor musun agzina girtlgina kadar sokuodur heralde
- +1 yıl
Eşin tam bir odunmus😂
- +1 yıl
Haha Çok tatlışsin güldüm yorumuma 😀😃
- +1 yıl
.. yorumuna*
- +1 yıl
En son ne zaman yaptın
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır bulamadım çünkü evlendiğim kişiyle karakter olarak ayrı dünyaların insaniydik ben macerayı , doğaçlama gelişen ilişkileri, ya da fantezileri seven deli dolu bir ruha sahibim eski eşimde tam tersi klasik kendini ve duygularını sadece bir yatak odasına hapseden bir adamdı en önemlisi aramızda ruh uyumu yoktu
2114 Yorumla- +1 yıl
kimisi memur gıbı oluyo kimiisi maceracı
- +1 yıl
@ecstasys1155 🤣🤣 aynen öyle oluyor ve asla iki ruh birbirine denk gelmiyor hayatin döngüsü bu şekilde ilerliyor
- +1 yıl
mıknatıs mısalı
denk gelse ztn aldatma ya da bosanma olmazdı kimi taraf ya seks ıstemıo ya da baska uyumsuzluklar hep var - +1 yıl
@ecstasys1155 aynen öyle
- +1 yıl
burcun ne snn pekı
- +1 yıl
@ecstasys1155 yengeç 🦀
- +1 yıl
hımm su grupları fenaaaa
- +1 yıl
Seni bu ruh haliyle bu hale dusuren adam genel eve düşse yeridir bizler fanyazi için ölürken baskalari essek s.. gibi s... Devam diyor vay hayat vay
- +1 yıl
- +1 yıl
Evet cinsellikte bencillik olmamalı partnerler birbiriyle yarışmalı adeta partnerini mutlu etmek için. duygulariyla sevgiyle aşkla seks yapılmalı ki zevkin doruklarına cikilabilsin
- +1 yıl
Motorun olayım bin bana gezelim tüm digayi😊😊 iyi bayramlar
- +1 yıl
Noluyooo burada 😂 7 kişi ortak danaya girer gibi yorumuma girmişsiniz 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldum. Boylesini bulmakta ulke topraklarında zor oldugu icin ayrilamiyorum da. Ulkede sayınız ne kadar az ise tahmin edin işte. Gerci tam turkte sayilmaz. Bir tarafi turk, bir tarafi hollandali. Yani yine tam olarak ulkemde aradığımı bulamamisim baktigimiz zaman.
1615 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ironman57 klasik tc erkegi cevabi. Şaşırmadım. Alttaki yorumlardan birine bak kizlarinkinden. Erkek bile altina yazmis ulkede sayimiz ne kadar azsa diye. Yani bunu kabul etmek lazım. Kendinizi mukemmel gormeyi birakin artik. Mukemmel gordugunuz icin gelişemiyorsunuz zaten.
Sizinle cinsel sorunlar dahi konusulmuyor dogru duzgun. Hani kadin olarak bir seyleri duzeltmek, daha zevkli hale getirmek, kadin olarak zevk almak istiyoruz ama duzgun uslupla dahi yaptığımız elestiriler, duzeltmek istedigimiz konularda hemen egonuz inciniyor. Tavir aliyorsunuz. cozumcul yaklasmiyorsunuz. Belli bir standardiniz var, kendinizi cok iyi goruyorsunuz. Bunun disinda kadindan sizin dusuncenizde ters bir yorum geldigi zaman sarteller atıyor. Yani özlestiri konusunda da eksiksiniz. O yuzden bazi seyleri cozemiyoruz sizinle. Siz beraber olduğunuz kadina istediginizi söylerken, eksiklerini soylerken biz soyleyemiyoruz size. Cok onur, gurur, ego meselesi yapıyorsunuz. Yani bir cogunuz sorununuzu bilmenize ragmen doktora dahi gitmiyorsunuz acik konusalim.
Cevap sahibi+1 yıl@ironman57 Kadin zevk almadigini soylediginde hemen oklari kadina ceviriyorsunuz. Kendi sorununuzu dahi kadinin uzerine atiyorsunuz. Kadin guzelce oral yapsa bile bu rahatsiz ediyor sizi. Neden bu kadar iyi ki diye. Bu ulkede kadinlar kendi kocalarina dahi ozgur olamiyor bu yuzden. Kadin cinselligine karsi cok yargilayicisiniz ayrica.
Yani hem kendinizi mukemmel saniyorsunuz yatakta, sorunlarınıza cozumcul yaklasmiyorsunuz, kendi sorununuzu kadinin ustune atmakta ustunuze yok. Hemde kadin size guzel bir performans sergilemek istese bile rahat olamiyor hakkimda ne düşünür, nasil yargilar diye. Bu ulkede kadinlar sizin yuzunuzden cinselligi yasayamiyor.
Yatakta da çoğunlukla iyi degilsiniz bunu kabul edin. Amator videolari izlerseniz turklerin bu konularda ne kadar eksik oldugunu fazla fazla gorursunuz.
Cevap sahibi+1 yıl@ironman57 Ben cok bir sey yasamadim, cok kisiyle yasamadim ama kendimi en rahat, özgür, yargılama olmadigini hissettogim iliskim bu hollandali-turkle olan iliskim ve zevk aldigimda kendisi. Ben bugune kadar eski turk sevgililerimde cinsellik yasamamisim sadece onlar yaşamış, onlar zevk almis. Bunu net sekilde soyluyorum yani. Ki ulkedeki durum genel olarak bu.
Bizim ulkede kadinlar pek zevk almiyor. Genelde siz isinizi gorup, zevkinizi alip kenara cekiliyorsunuz. Bunu da kabullenin artik. Bir kadin boyle yorum yaptigi zaman sen iyisine denk gelmemissin, seninkiler kötüymüş, komik olma gibi yorumlari birakin artik. Biraz gercekleri görün. Eleştirileri kabul edin artik.
Turk erkelerinin kotu oldugunu soyleyen tek kadin ben degilim. orada burada bu konuyla ilgili kadinlarin yorumlara bakin. Cogu iliskide zevk almadigini, kisa surdugunu, erkegin bencillik yaptığını, ön sevismenin olmadigini falan soyluyorlar. Bu kadar buyuk bir kadin kitlesi bunlari habire soyluyorsa sorunu erkekler olarak kendinizde bir zahmet arayin artik. Bu kadar cogunluk iyi olmadiginizi söylüyorsa iyi degilsinizdir işte tartismayi bırakın. Hani 3-5 kadin bu yorumlari yapsa tamam diyecegim ama gercek hayatta da, sosyal mecralarda da kadinlarin bu konuyla ilgili yorumları genelde bu yönde. Bu kadar kadin yalan söylüyor olamaz degil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@ironman57 Bu kadar kadin zevk almiyor ve orgazm olma konusunda sıkıntı yasiyorsa artik donup kendinize, kendi performansiniza bir zahmet bakin. Şu mukemmelim, ben erkegim, cok iyiyim pohpohlamalardan da cikin. Cogu kadin sizin egonuz incinecek, trip atacaksiniz diye gervegi yuzunuze dahi soyleyemiyor oyle bir igrenc bir tavir takiniyorsunuz ki. Cogu kadini zevk aliyor rolü yapmak, orgazm taklidi yapmak zorunda birakiyorsunuz. Iyi miydim diye sordugunuzda sorun cikmasin, konu uzamasin trip atmasin, senin yuzunden oldu, sen beni tahrik edemedin vs seklinde benim üzerine yüklenmesin, beni suclamasin diye kadinlar iyi olmasanizda iyiydi diyorlar. Kadinlar size iyiydi diye yalan soyluyorsa, yatakta taklit yapiyorsa varin siz dusunun gerisini, bu konuda ne kadar kotu ve yargilayici oldugunuzu dusunun. Kadinlara size gercegi soyleyecek cesareti dahi veremiyorsunuz acik konuşalım.
- +1 yıl
O kadarrrrrer gercekk ve haklisinnnn kiii alkisliyorummm nettt olarakk bu 👍👏
- +1 yıl
@Yaggmurr01 sen ciddi misin ,:)
- +1 yıl
@ironman57 cok ciddiyim
- +1 yıl
@Yaggmurr01 onun anlattığı olmayan kesimde var ön yargılı olma lutfen
- +1 yıl
@ironman57 umudum kalmadı
- +1 yıl
@Yaggmurr01 yaa böyle düşünme umutsuz olma
- +1 yıl
@Yaggmurr01 tek soru nedennnn
+1 yılOrta Doğu gibi bir coğrafyada Yaşıyorsan sadece cinsel anlamda değil Arada mutluluğu hiçbir şekilde bulamazsın
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimden önce çok güzel şeyler yaşadım ama eşimle de güzel şeyler yaşadım aradığımı bulmuştum ama bir senedir kötü gidiyo
351 Yorumla- +1 yıl
İnşallah düzelir istediğin gibi olur
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuldum valla. Bulduğum erkekle de evlendim. Adam kendinden önce beni düşünüyor. Lady's first, diyor yani. Anlayan anladı.
246 Yorumla- +1 yıl
Adammmm :D
- +1 yıl
burada neden takılıyorsun peki
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Pek bulduğum söylenmez çünkü kadınlar yapmak istedikleri fantezi hayaldi konuşuyorlar iş gerçeğe gelince hemen ya günah haram moduna geçiyor veya ben öyle birisi değilim diyor sınırları olmayan her şeyi en iyi bilen bir cinsellik evliliği ve ilişkiyi mutluluklar
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeter diyene kadar oral yapan ama içime girer girmez boşalan eşim var yorum sizin
157 Yorumla- +1 yıl
Seni varya 👅👅👅 offff diyorum
- +1 yıl
Peki oral da yeter dediğin kadar içinde de aynı şekilde sürse sana yeter dedirtecek kadar
- +1 yıl
Bu kötü bir durum bunun üstesinden gelmek istiyorsan ard arda eşine oral yap
- +1 yıl
Oral dan sonra neden erken bosaliyor ki normalde gec oluyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBuldum, bulmuştum ve bitti. Bundan sonra bulabilir miyim? Çok zor gibi geliyor bana.
2629 Yorumla- +1 yıl
Neden olmasın hayatta umutsuzluk yok
Cevap sahibi+1 yıl@Görüncekadamlar Hayatta umutsuzluk yok ama her insanla aynı hisleri yakalamak çok zor. Bir çok şeyi bir arada bulduğunuz insanla sonuca gitmeyi istiyorsunuz. Ama bu sefer de karşınızda ki kişi sizin kadar dürüst ve net olmayınca evde ki hesap çarşıya uymuyor.😌
- +1 yıl
Sevdiğin için mi bir daha onunla yaşadığın cinselliği başkasıyla yaşayamayacağını düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılTabi öyle
- +1 yıl
Yaşın kaç ki
- +1 yıl
Neden bitti peki?
Cevap sahibi+1 yıl@AnderKalsun giriş gelişme ve sonuç bolumnlerine doğru olarak geçilmediği için. Sonuçlanmasi çok uzun sürdü sonunda pes ettim ucunu bıraktım ipin.
- +1 yıl
Anlıyorum, Kuşadası burası, yolun düşerse beklerim seni….
Cevap sahibi+1 yılHiç bir şey düşünmüyorum bundan sonra. 2. defa yanliş seçim yaptım. Artık doğru seçim yapamıyorum bu konuyu kapattım.
Cevap sahibi+1 yılİyimser yorumunuz için teşekkür ederim ama pek ümitli değilim
Cevap sahibi+1 yılÇünkü 1. kotu bitti. 2. birine inandım sana verdim yillarimi verdim o da kazık attı.
3. ye enejim kalmadi.
Cevap sahibi+1 yılŞans verdim olacakti.
- +1 yıl
Bulursun merak etme umudunu kaybetme
Cevap sahibi+1 yıl@Banagerçeğinlegel biliyor musunuz artık bulup bulmamakta pek umurunda değil. Önce sağlık... diğerleri fasa fiso. İnsan sağlığını kaybedince anlıyor ne kadar değerli birşeye sahip olduğunu.
- +1 yıl
En büyük zenginlik sağlıktır zaten
Cevap sahibi+1 yılYok bulmadim. ama aramadım ki.
Cevap sahibi+1 yılİnşallah, Allah ne yazdıysa o oluyor.🎈😇
- +1 yıl
Bence bulabilirsin yeterki istemesini bilmen ve tecrübelerini kullanarak doğru partner ile saatlerce seviserek orgasm olabilirsin... bu arada zor diye bir şey yoktur sen partnerini ne kadar doruğa ulastirabilirsin
- +1 yıl
Selam yaş kaç
Erkeğimin bana ait olduğunu hissetmek çok güzel bir hiss 😇
161 Yorumla- +1 yıl
Karşına böyle biri çıktı mı son zamanlarda
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. İstediklerimi biliyorum. belirsizlik yaşayanlar mutluluğu bulamaz
80 Yorumla
+1 yılya burdaki abazalari kadın erkek bir odaya dolduracagim bu yazıları okutturup seks yaptıracağım kotunolani bir başka iyiye duzdurecegim herkes bu işte kral sanki p*rno flimi☺️
45 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Etken boşalması sorun onun dışında üstte olduğum pozisyonlarda süre uzuyor ve sertlikten haz alıyorum soft bana göre değil
50 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maalesef bulamadım. Yurtdışında on numaraydı buraya gelince el kol bomboş kaldı. Herkes FB buluyor nasıl buluyor hayret ediyorum. Bende yok demeyecek bi FB arıyorum umarım bulurum da mutluluğu iliklerime kadar yaşar hissederim
10 YorumlaYani bulamadıysan başka dene illaki bulunuyor
117 Yorumla- +1 yıl
Bizde zuhreyi bulabilcek miyiz
- +1 yıl
Resimdeki sen isen elini sallasan elli tane bulursun
- +1 yıl
Maşallah 🧿🧿🥰 çok güzel ve seksisin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buldum bu 2 ci hanim galiba bu da pes etti ya da ben doymuyorum bu eşimde fazla dayanacak gibi değil belim kolum boynum kasiklarim ağrıyor diyor her gün
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılTatmin oluyorum ama aklım yapmak istediklerimde
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaalesef evli olmama rağmen bulamıyorum bencilin teki sadece kendini düşünür
721 Yorumla- +1 yıl
Bu evlilikten kimseye fayda gelmiyor
- +1 yıl
Hala mı öyle
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
Hobba ne oldu ya 😂
Cevap sahibi+1 yılbir şey olduğu yok
- +1 yıl
Naber 😂
Cevap sahibi+1 yılKomik olan ne
- +1 yıl
Komik olan bir şey yok senin modun niye düşük
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmek çokta zor olmasa gerek gene bir mutsuz evlilik vakası... Konu sadece cinsellik değil tabi ki.
- +1 yıl
Stabil evlilik biliyorum
- +1 yıl
İki hafta verme
Cevap sahibi+1 yılTamam
- +1 yıl
Sabah sabah nedir ya işiniz gücünüz yokmu
Cevap sahibi+1 yılRahatsız mı oldunuz
- +1 yıl
Ay Allahım sanki bu senin için çok önemli hemen bir laf sokma peşinde 😂
Cevap sahibi+1 yıl👍🏻
- +1 yıl
👍👍👍👍🤦
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. maalesef bulamadım. Fiziksel olarak balık etli kadınlardan hoşlanıyorum , anal seksi çok seviyorum ve çorap fetistiyim. Tüm bunlardan mahrumum maalesef.
20 Yorumla
+1 yılBen bulamadım. Bulmayida basaramadim isteksiz eş ile olmayacak bir seks hayatindan baska birsey yasamiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
☺️
+1 yılSadece bir kişide buldum o yüzden o şahistan kopamiyorum zaten
193 Yorumla- +1 yıl
Türkiyede ne kadar az ise sayımız :D
- +1 yıl
O kadar diyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet ilk defa böyle bir mutluluk yaşadım birini severek his ederek dokunmak çok ayrı bir zevk ve mutluluk. Bana ilkimden daha çok sexsi yassatti guzel bir iliskimiz var ;)
31 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evet buldum çok şükür bir çok şey yaşama fırsatım da oldu… partnerlerimle de genelde ten uyumu vardı onlarda memnundular
10 YorumlaCinsel mutluluk diye bir şey mi var? Bence insan önce doğru insanı bulmalı. Zaten cinsellik sevdiği ile olur ve mutlu olunur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuldum onunla cinsel uyumumuz çok çok iyiydi ama o evlenmek için baskı yapıyordu ben istemiyordum ayrıldık o yüzden
47 Yorumla- +1 yıl
Benimde başıma gelmişti böyle bir şey… Kuzenim di kendisi…
Cevap sahibi+1 yıl@AnderKalsun of git işine amca ya ensest hikayeni kimse bilmek istemiyor
- +1 yıl
Sen neden evlenmek istemiyorsun peki
Cevap sahibi+1 yıl@_Make_love_ niye istiyim😂 Saka bir yana ekonomik özgürlüğüm var, hayatımdan çok memnunum, secenegim çok. Henüz çocuk istemiyorum çocuk isteğim olursa evlenirim sadece.
- +1 yıl
Yaa haklısın aslında Peki nerde yaşıyorsun ne is yapıyorsun?
- +1 yıl
Aslında bu dediğini bende yapıyorum ama insan bazen evlenmek de istiyor ya yalnızlık bazen fena zorluyor
Arayacağım da mevla denk gelmez diye korkuyorum😂 asik olmadan hiç işim olmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mutluluk sinırsiz ama,, hep bir hedef olmqlı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İi partnerlerle Cook az karşılaştım yalan yk ama, herkesle onları yaşamak zor.
10 Yorumla
+1 yılPartnerimin benden aldığı zevki görmek beni mutlu eder
10 Yorumla
+1 yılNerde abi nerde turk kadinlarinda mi bulacaz
10 Yorumla
+1 yılAradığım bir şey yok aslında sevdiğim insanla güsel olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onlarca beden gezdim. Aradığımı bulamadım. Hepsinde ayrı bir özellik vardı
10 YorumlaBu tarz sorular da yurdumun insani yalan makinesine dönüyor 😃😃
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Maceracılarla , çadırcılarla yollar kesişmiyor işte
10 Yorumla
+1 yılHer zaman aynı şeyi yapmamak, bazen sınırların dışına çıkmak iyi geliyor :)
10 Yorumla
+1 yılBuldum tek başıma… : )
1713 Yorumla- +1 yıl
Sağ el mi sol el mi :D
- +1 yıl
Hayır
- +1 yıl
@KutsalBöcük ne sağı ne solu?
- +1 yıl
- +1 yıl
Vibratör..
- +1 yıl
O kadar vahim mi
- +1 yıl
Vibratöre bulaşan kadın erkeği aramıyor ya genelde :D
- +1 yıl
@KutsalBöcük aynen öyle.
- +1 yıl
@SeRenngeti
ben biliyorum ya. Tek sefer de toplu orgasm olduğun için. Erkeğin bunu yapmayı öğrenmesini beklemiyorsun :D - +1 yıl
@SeRenngeti bende sanal severim ama Güvenilir birini bulmak kolay değil iletişim sağlarsan mutlu olurum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki bir gün
41 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik yaşayıp aradığı mutluluğu bulamayan yoktur.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet...
- +1 yıl
Evlisin o zaman sen
Cevap sahibi+1 yılHayır, ne alaka aq?
İlla her evlenen mi cinsellik yaşıyor?
Cevap sahibi+1 yıl🙄🙄🙄
Cevap sahibi+1 yılAynen. 🖕🏻🖕🏻🖕🏻
Gerçek manada aşık olduğunuz biri ile yaşamadığınız sürece her cinsel birleşme yarım , ya da eksik kalır..
00 Yorumla
+1 yılhayır, kişisel cinsel rolüm ve ortadoğu sosyolojisi özgür, renkli, zengin cinsel deneyimlere olanak vermiyor maalesef
00 Yorumla
+1 yılBeni en çok mutlu eden öncelik partnerimin orgazma ulaşması nedense en çok zevki o an alıyorum hiçbir ilişkimdw memnun ayrılamayanı görmedim
10 YorumlaEvet bulduğum zamanlar fazlasıyla oldu, seks=hayatın amacı ( sevgiyle olunca Nirvana tabii)
10 Yorumla
+1 yılNormal mutluluk ariyorum onu daha bzlamazken 💪
10 Yorumla
+1 yılSevgilim ile aradığım dan fazlasını buldummm 😍
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHiç yaşamadım
72 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNo bulamadım ten uyumu çok önemliymiş
1330 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCok geç evliyim
Cevap sahibi+1 yıl@koray121 yas 39
Cevap sahibi+1 yıl@koray121 çok denedim bazı şeyler uymadı mi olmuyor işte boş ver
Cevap sahibi+1 yıl@koray121 hayır tsk ederim
Cevap sahibi+1 yıl@koray121 hayır
Cevap sahibi+1 yıl@koray121 Allah Allah neden?
Cevap sahibi+1 yılHassas kalbim çabuk aldaniyor kırılıyor benden uzak durun olur mu. Ben burdan birine karşı çok yoğun duygular besliyorum büyük ihtimalle de karşılıksız zaten imkansız. Sormak istediğinizi burdan sorun
Cevap sahibi+1 yıl@koray121 tm sorun sorunuzu ama en ufak bi imada engellerim haberin olsun
- +1 yıl
Ten uyumsuzluğu bir kere başıma geldi sevişmek eziyet gibiydi ama asıl ilişkide en çok o kadında zevk aldım.
Cevap sahibi+1 yıl@adrenalin64 en çok zevk aldığınızda kadın o ise uyumsuzluğun sebebi neydi karşı taraf mı?
- +1 yıl
Karşı taraf demek de eksik ya da yanlış olabilir anlamsız bir uyumsuzluk işte. Oysa kadının genel fiziği sevdiğim fiziklerdendi. 2. kez de birlikte oldum pek değişen bir şey yoktu. Belki 10-15 falan birlikte olsak değişirdi belki.
- +1 yıl
Bulursun
Cevap sahibi+1 yıl@koray121 😉
- +1 yıl
İşiniz zor be. Peki başka bir erkekle denemeniz oldu mu hiç?
Cevap sahibi+1 yıl@Captive Hayır
- Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman takdir gormek. Hukmedilmek hukmetmeme musade edilmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aldatıyorum
178 Yorumla- +1 yıl
Uzun süredir mi
- +1 yıl
İişte bu
- +1 yıl
Evli msn
- +1 yıl
Aferin
- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılEvlenmeden yapmaya karşıyım
51 Yorumla- +1 yıl
Senin neslin tukendi saniyordun ya supersin 🤭😍😍🤗
+1 yılFazlasıyla buldum ❤️
51 YorumlaÇok bir deneyimim olmadı. Olacağa da benzemiyor
10 Yorumla
+1 yılkimse bulamaz amalar bir başlar sonu gelmez
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişmenin uzun sürmesi
41 Yorumla- +1 yıl
Bayılırım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBulamadım.
Artık sulanmıyor78 Yorumla- +1 yıl
Kuru kuruda yenmezki. Sana dili sivri biri lazım. Dil önemli
- +1 yıl
Sulandıran denk gelmemiş heralde
- +1 yıl
Örümcekler ağ yaptı desene
- +1 yıl
Örümcekler de ağ ördü mü
+1 yılEvet cinsel anlamda çok şanslıyım ve mutluyum... nasıl mı anladım. ee zevkin doruğuna çıkıyorsan mutlusun... birde bir gülüşü bile seni heyecanlandırıyorsa doğru kişidir
00 Yorumlaten uyumu önemli
131 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
- Devamını Gör (87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem