- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır evlenmek gerekmiyor tabi ki de yani evlenmeden de seks yapılabilir. ama tabi ki bu kişinin ve partnerinin kendi vereceği bir karardır yani sevgili olmuşlardır birbirlerine güveniyorlardır tabi ki de seks yapabilirler bunun için evlenmeyi beklemelerine gerek yok bence. ama yapmak istemeyen de evlenene kadar beklenir. yani aslında aşk ve arzu olması yeterlidir benim için. ben sevgilime ile yapmak isterdim. ama istemiyorsa da saygı duyarım
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYani bana göre diye bir şey yok sadece benim düşüncem ile olan bir şey değil, benim inancım Elhamdülillah Müslümanım ve nikahsız ilişki zina sayılır zina da günahtır, aynı zamanda toplumların bir düzen içinde olması için kimin çocuğunun kimden olduğunu kısacası bir aile hayatının var olması için evlilik gereklidir.
Bugün haberlerde görüyoruz işte gayrimeşru ilişkiler sonucunda dünyaya gelen çocuklar nedeniyle insanlar sadece kendi zevkleri olanı küçücük bebekler çöp kutusuna atmaktadırlar, dolayısıyla evet evlenmek gerekiyor ama ne yazık ki günümüzün ekonomik koşulları ve insanların bitmek tükenmek bilmeyen gereksiz adet örf gelenek görenek adı altında, insanları kazıkla iyice isteklerinden kaynaklı olarak insanlar evlenmekten uzak duruyor.42 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. 🌸🌺
+1 yılElbette ki evlenmek gerekiyor.. Yüce Rabbım erkeği kadına kadını erkeğe haram kılmıştır taki nikahin kıyılıp evlenene kadar ama işte şu an hem nesil hem de yaşıtlarım falan vesaire o kadar bozulmuş o kadar Allahın emirlerinden yasaklarından uzak ki Allah herkesi ıslah etsin ben dahil yanlış anlamayın ben öyle bir şeyler yapıyorum ama beni de genitibstiyle Elbette benim de kusurum çoktur ben burada size üstünlük taslamaya falan çalışmıyorum 🥺
20 Yorumla
Bence evet. Sadece kendimi düşünmüyorum bugün beni isteyen kızla yarın tartışıp ayrılabiliriz. O da ben de ileriki yaşantımızda sorunla karşılaşabiliriz. Şahsen ben önceden yapmış biriyle hiç o işlere girmem şüphem olur. Ayriyetten yanlışlıkla çocuk olursa ne olacak? Ne biliym yani düşündüğüm zaman mesela Anneniz babanızdan farklı biriyle yapmış olsa uygun olur mu ben istemezdim aynı şekilde ilerideki çocuğum için de sorun olur.
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
+1 yılBana göre seks yapmak için birine karşı arzularımın bulunması yeterli.. Özellikle de sevdiğim adamsa asla evlilik kuralım olmaz :))
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılBana göre abartilmadigi sürece bir problem yok yapabilirsin ama abartmadan herkese vererek degil sevdigin adamla yapmansa sorun yok
53 Yorumla- +1 yıl
Nikahsız bi ilişki ( abartılı ya da değil ) zina olmuyor mu?
- +1 yıl
@scarface0069 Zina evet ve zina oldugu icin günah , ama benim için bir önemli degil abartilmalidigi sürece herkes yapabilir aciklamamami zaten yaptim ayrica sen kimsin surekli benim gonderilerime yorumyapiyorsun ozellikle
- +1 yıl
Sadece iki cevabına yorum yazdım.
Sen kimsin demen de çok kaba..
Ben saygısızlık yapmadım. yorum yazdım sadece.
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılhayir gerekmez evlilik bir aile kurmaktir ama seks ya da cinsellik iliski yasamak kisinin ozeli ve istedigi kisiyle yasamakta ozgur bu bir ihtiyac neticede namus denilen olay iki bacak arasinda olsa muhtemelen hic bir Türk erkegi milli bile olmazdi
10 Yorumla
+1 yılPeki senin fikrin ya da düşüncen ne hemen yapmakmı
14 Yorumla- +1 yıl
Ayy ben korkarım böyle şeylerden. 😅
- +1 yıl
Pek korkacak gibi değilsin 😊şeylerden 😀
- +1 yıl
Ne alaka?
- +1 yıl
Cesaretinden dolayı dedim 😊bu soru ucu açlk çok yorum toplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSoruyu neden çaldın daha önce birisi sormuştu
13 Yorumla- +1 yıl
Çalmadım, ne alaka?
- +1 yıl
@pinxrsu
2 gün önce bu üye sormuştu - +1 yıl
Olabilir, görmedim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf saçmalamayın iki kişinin birbirini istemesi yeterli, kimseye zarar verilmedikçe ama
70 YorumlaBence hayır, ben srğer istersem evlenmem öyle bir şey için zaten eşcinselim o yüzden pek sıkıntı yasamam fhxnd
10 Yorumla
+1 yılHayır gerekmiyor iki kişinin rızasıyla gerçekleşiyorsa bir sorun yok ama yapan kişilerde yaptıklarının arkasında durmalı.
10 YorumlaEvlilik bence doğru olan ama evlenmenin önünde engeller varsa dini nikah ile yaşanabilir, ancak günü birlik değil. Yine ömürlük olmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen beklemedim. Ama bazı kadınlar ve erkekler ki çok az. Eşlerinin ilki olmayı istiyor
10 Yorumla Bana göre sadece çocuk yapmak için evlenilir harici cıks bu devirde manyak değilsen evlenilmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılYani ahlak kuralları gereği evet. Dinen de öyle
10 Yorumla Sorun yok devam ke ama bir tutku olmalı herkesle olanla olmam
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet , doğanın kanunu bu. Evlenmeden olmaz ☺️
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOyle bir kural olsaydi bakir olurdum heralde. Evlilik kesinlikle bana gore degil, ama cok sukur partnerimiz oluyor su guzel hayatta :) Allah artirsin
10 Yorumla
+1 yıltabii ki hayır evlenmeyi bekleyemezdim ki ben zaten
10 YorumlaNormalde evli çiftler için seks mübahtur ama bu zamanda hepimiz pompa derdindeyz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabikide evet yoksa Orsp bir millet olur gider ve evlendiği zamanda devam edilir bu alışkanlık ve erkekler adamsa öldürürler karısı aldatırsa kendisini
10 Yorumla
+1 yılhelal seks için evet ama haramı önemsemeyen için gereksiz.
10 Yorumla
+1 yılSeksin günah olmaması için evlenmek gerekiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapılır mı evet yapılır ama ben yapmadım belki yaşım küçük evlendiğim (18) için mi bilmiyorum ama Türkiye'ye zor biliyorsunuz çok tutucu insanlarız hangi bölgeden olursa olsun
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doğru kişiyi bulup doğru bir zamanda ilişki yasayabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEvet sarttir tabiki. Evlenince mutlu olmanin tek yolu bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşını bir çatı altına sokmak için ev mi almak lazım illa.
10 Yorumla
+1 yılartık ulaşılması çok kolay olduğundan evlilik bekleyen azaldı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik olmasa bile nişanlı olmak şart bir ciddiyet olmalı, aileler bilmeli.
20 Yorumla
+1 yılAşk ya da tutku şart, evlilik değil.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Yaniii sanki en mantıklı cevap o geliyor
20 Yorumla
+1 yılEvet evlenmek gerek
10 Yorumla
+1 yılEvet ben sadece dini nikahlı elimle yaparım
11 Yorumla- +1 yıl
Eşimle olacaktı 😜
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSon derece yanlış bir yaklaşım
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre seks yapmasınlar
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYükselmek , ve çekim
10 Yorumla
+1 yılHayır müslüman değilim.
10 Yorumla
+1 yılEvet sunu mormallestirmeyin evlilik sart
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tabi evlenmeden olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılEvet
20 Yorumla
+1 yılHayır
23 Yorumla- +1 yıl
Yapahmu
- +1 yıl
Yok “yapmayah”
- +1 yıl
Niye
Yoo:
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
11 Yorumla- +1 yıl
Sence peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şimdiki devirde gerekmiyor
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 Yorumla
+1 yılBaşka ne gerekir 🙄
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. hayır
10 Yorumla
+1 yılHayır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Alakasız
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yo bence değil
10 Yorumla
+1 yılHayir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki
10 Yorumla evet
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Hayır gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvet
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılevet bence
20 Yorumla