ben bir ilişki yaşamak istiyorum hem aşk olsun hemde cinsel ilişki gerçi kimseyle daha flört bile edemedim orası ayrı ama sırf bunun için bir ton masraf yapıp bir de üstüne çocuk yapıp hayatınızı böyle sürdürmeniz şart mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Aşırı derece de inançlı birisi değilsen evlilik şart değil heee ama İranda şöyle bir şey var zina yasak olduğu için imam nikahı kıyıp zina ediyorlar sonra ayrılıyorlar çok yapmak istersen İran usulü deneyebilirsin 😁
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBence öyle olmalı. Evlenmeden cinsel ilişki yaşarsınız ama yaşadığınız bu ilişki, evlenmek istediğinizde eğer bekarete önem veren birine denk gelirseniz reddedilmenize sebep olabilir. Şöyle ki evlilik düşüncesinde olan erkekler, bekarete önem veriyorlar genel olarak. Yani adam aile kurmak istiyor, o kadar para harcayıp düşün yapmayı kabul ediyor. O halde bakire kadın istemesi çok muhtemeldir. Bakir olmasa bile (iki yüzlüce bu durum) bakire kadın istiyor ülkemiz erkeklerinin pek çoğu. 35 yaşına kadar daldan dala atlamış, gününü gün etmiş tipler bile evlilik kararı aldıktan sonra birden ''namus'' kavramını hatırlar oluyorlar. İki yüzlüce ama yapacak bir şey yok. Toplumumuz, erkeğe ''elinin kiri'' derken kadına ''...'' diyor. Evleneceğiniz erkek de muhtemelen bu toplumdan (ki zaten modernlik takıntısı olanlar evlenmiyor pek) olacağı için bakire kalmanızda hayır vardır sizin için.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslüman değilsen şart değil istediğinle yat kalk müslümana haram evlilik dışı cinsellik
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
21Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Hiç gereği yok ve bende tam senin gibi düşünüyorum. Süpersin senin gibi bir sevgilim olmasını çok isterim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birini bul otelde bir oda tut , muradına er en kısa yoldan.
02 Yorumla
Soran+1 yılgüvenilir birini bulmak dışında her şey kolay
Evlenmeden de yapabilirsin evlilik hayatı zor
00 Yorumla
+1 yılYuzde 30luga degil denginle seks yapsan super olur seks bir ihtiya zevismek ihtiyactir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSence gerek var mı bebeğim
00 Yorumla
+1 yılEvet , bende çok istiyorum
00 YorumlaYoo evlenmeden de yapılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yo evlenmek şazım değil
00 Yorumla
+1 yılbenim tercihim evlenmekten yana
00 YorumlaHoşuna giden birisi ile yap
00 Yorumla
+1 yılTabiki hayır. En güzel FB olacak
00 YorumlaYoo evlenmek lazım değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldaha iyi bir fikrin var gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılevet ilerde evleneceğim erkeğe kendimi bir obje gibi saklamaktan çok daha iyi bir fikrim var
Cevap sahibi+1 yılpaylaşır mısın bizlerle de
Soran+1 yılsevdiğin kişiyle sınır koymadan istediğini yaşamak gibi veya fb olmak gibi
Cevap sahibi+1 yılo kişiyimi sevmelisin onun yapacaklarını mı
Soran+1 yılo kişiyi
Gerek değil ama güven şart
00 Yorumla
+1 yılİmzaya ihtiyaç yok bence
00 YorumlaYaş kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl18
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğil hayat senin hayatın istediğini yapabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerekmez
00 Yorumla
+1 yılBenimle olur
00 Yorumla
+1 yılYüzeysel seviş
00 Yorumla
+1 yılGel bnmle ozmn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi