7 ayHerhalde şart namusunla şerefinle yapacaksın yapacaksan yok öyle onla bunla yat yapıyorsan da adam insan olacaksın evlenmeye kalkmayacaksın öyle temiz kız istiyorum el değmemiş isityorum zaten değe değe temiz kız da kalmadı evlenecek olan evlenemiyor evlenen yapamıyor dürüst sağlam olmak gerekiyor insanlarda namus seref haysiyet vardır zaten
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
7 ayEvlilik şart değil, önemli olan iki insanın rızası, sevgisi ve saygısı. Seks evlilikle kutsal hale gelmez, bilinçle yaşanınca zaten değerlidir. Mantık evlilikte değil, dürüstlükte. Kimseyi değil, kalbini dinle yeter 😌🔥
10 Yorumla
7 ayNe ironi ama şimdi böyle düşünen erkeklerin ilerde tek pişmanlıkları bu tarz b. ktan bir ilişki yaşamak oluyor.
116 Yorumla- 7 ay
- 7 ay
Erkekler hep der ya 'canım kardeşim' sana kim sadece seks için git evlen diyor. Getir onu beraber haşat edelim. Zaten aklına evliliği koydun mu düzenli bir hayat, paylaşılan bir ömür sırayla geliyor.
- 7 ay
Anlayışlı eş bulmak inan o kadar zor değil. Sosyal medyada her ne kadar çarçur etmeyi seven çiftler göze sokulsa da hiç harcama yapmadan bütçe dostu düğün yapan veya birlikte olan kişiler var. Yani artık şu param yok safsatasını bir kenara koyalım.
- 7 ay
Değilim, olsam burdaki insanlarla değil gidip hayat arkadaşımla lak lak ederdim.😏
- 7 ay
24'üme bastım artık yavaş yavaş düşünmeye başladım evet.
- 7 ay
Sağol cınım evlilik dışı ilişki isteyenler hayırlısını ve hayırsınızı birbirinden ayırt edebiliyorlar mıydı? 🙄
- 7 ay
yiooo, hayır...🙄
Gizli Üye(18-24)7 ayEvet, şart
35 Yorumla
Cevap sahibi7 ayHerkes mi aldatıyor?
Aldatan kadar aldatmayan vardır
Ortalıkta karektersizler var diye evlenmeden mi yapalım?
Bu nasıl mantık
Cevap sahibi7 ayYasak olanın ilgi çekmesi olabilir sosyal medyada veya dizilerdeki yapay evliliklerden sonra gerçek evlilik görünce kaldıramıyor olabilirler
Tabi bunların hepsinin altında karektersiz olmalarıda var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gizli Üye(30-35)7 ayŞart değil kişi kendini uygun hissederse ben şu an için bedenen Duygu Uygun hissediyorum yalnız yaşayan bir kadın bulursam sevgimi vermek istiyorum ve duyguları yaşamak istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayArtık evlilik yapmak tamamen mantıksız
11 Yorumla
7 ayEvet şart
26 Yorumla- 7 ay
Ben mi aldatmışm?
- 7 ay
@huseyin7210 abi şeyde desene "benim ne suçum var, ben evde tv izliyorum" 😂
- 7 ay
Biri bir şey yapınca herkes yapıyormuş gibi saçma sapan düşünceler
- 7 ay
@onlyteenage Hüseyin abi senlik bir şey yok
- 7 ay
👍
Değil
00 Yorumla
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer