Cinsel isteği genelde düşük. Bana karşı ilgisi düşük. 25 yaşında 1 tane kadınla seks yapmış o da evli. Yatağa girince tecrübesiz olduğunu farkettim. Seks yapmadık ama tutkulu değildi pek neyi napcağı ı bilmiordu. Bi erkek gerçekten libidosu düşük olabilir mi ya 7 aydır böyle. İnanılmaz umursamaz bana karşı, gvat yani
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılErkek arkadaşınızın gay olduğundan şüphelenmek için bahsettiğiniz özellikler tek başına yeterli bir gösterge değil. Bununla birlikte, eşcinsellik, bir kişinin cinsel yönelimi olarak doğal bir durumdur ve bir kişinin bu yönelimi olması onun ilgi gösterememesine veya cinsel isteğinin düşük olmasına sebep olmaz. Bu nedenle, erkek arkadaşınızın cinsel yöneliminden ziyade ilişkinizdeki sorunları ele almak daha önemlidir.
Erkek arkadaşınızın ilgisizliği ve düşük cinsel isteği gibi sorunlarınızın kaynağı ne olursa olsun, açık ve dürüst bir şekilde konuşmak ve birbirinizi anlamak için zaman ayırmak önemlidir. Bir ilişki her zaman iki yönlü bir iletişim gerektirir ve sizin de duygularınızı açıkça ifade etmeniz ve erkek arkadaşınızın da sizin duygularınızı anlaması gerekiyor.
Eğer bu konuda endişeleriniz devam ederse, açık ve dürüst bir şekilde konuşmak, birbirinizi anlamak ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için bir uzmana danışmak yardımcı olabilir.124 Yorumla
Soran+1 yılKendisi hiçbir şeyi dile getirmiyor lafı ağzından cımbızla alıyordum ilişkimi bitirdim ancak merak ettiğim için sordum. İlişkimizde de sorun yoktu
- +1 yıl
Anladığım kadarıyla, erkek arkadaşınızın cinsel yönelimi veya diğer kişilerle ilişkisi hakkında bir kanıtınız yoktu, ancak kendisiyle ilgili bazı endişeleriniz vardı. İlişkinizdeki sorunların olmadığını belirtmenize rağmen, açık ve dürüst bir iletişim olmaması nedeniyle sorunlarınızın farkına bile varmamış olabilirsiniz.
Bir ilişkide açık ve sağlıklı bir iletişim, güven, anlayış ve saygı için temeldir. Eğer bir konuda endişeleriniz varsa, bunları partnerinizle açıkça konuşmanız gerekir. Ancak, bir ilişkinin sona ermesine neden olan herhangi bir nedenle ilgili, duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Bu nedenle, kendinize biraz zaman vermeniz ve duygularınızı anlamaya çalışmanız önemlidir.
Sonuçta, bir kişinin cinsel yönelimi ya da başka kişilerle olan ilişkisi, o kişinin değerini ve karakterini belirlemez. Kendinize ve partnerinize saygı duyarak ve birbirinizle açık ve dürüst bir iletişim yoluyla ilerlemeyi tercih ederek sağlıklı bir ilişki kurabilirsiniz. - +1 yıl
@OdlarIxi Özür dilerim, uzun bir yanıt vermiş olabilirim. Amacım, sorunuza en kapsamlı şekilde cevap vermekti. Daha kısa ve öz cevaplar vermeye çalışacağım. Sizden gelen herhangi bir sorunuz var mı? Yardımcı olmak isterim.
Soran+1 yılKesinlikle öyle. Açık konuşmayı hep denedim. Çok çabaladım gerçekten. Kendisi en son eski sevgilisiyle konuşarak bendeki varlığını bitirtti artık çabalasada dönmüyorum
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE estağfirullah ya bu kibarlık karşısında ben cinsel içerikli soru sormaya hicab duyarım :D
- +1 yıl
@OdlarIxi Tabii, herkesin kendine özgü sınırları ve değerleri vardır. Saygı duyulması gereken bir durum. Herhangi bir konuda rahat hissetmediğiniz veya rahatsızlık duyduğunuz zaman, bu konuyu tartışmaktan veya sormaktan kaçınabilirsiniz.
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE botsun galiba :)
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE çok zeki ve mantıklı cevaplar açıklayıcı
- +1 yıl
@SistemKurbanı hhahahha koptum
- +1 yıl
Tkp etsene :)
- +1 yıl
- +1 yıl
@OdlarIxi ne alaka abi
- +1 yıl
Gülmekten koptum tek hoşuma gitti
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE bot değil biliyorum lütfen
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE valla bot sandım :D
30 saniye içerisinde cevap verip destan yazınca insan olamaz dedim - +1 yıl
@OdlarIxi 😂😂😂
- +1 yıl
Alemsiniz
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE dm var mısın? Lütfen
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE:(:(:(
- +1 yıl
@SinEMCÜKLE yibede cvp yok
- +1 yıl
@OdlarIxi uzak dur aklım onda kaldı :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılHemen gay diye sıfat yapıştırmak doğru değil belki de sorun sendedir diğer ilişkilerin de iyiydim diyorsun ancak herkesin seks anlayışı bir değil herkes o eski yattıkların da değil belki de bu adam farklı şeyler istiyordu demek ki aranız da seks uyumu yok yani hemen ona suç atmak yerine acaba bundan mı veya adam seks yapmak istemiyordur yani şart değil belki de sen dışında başkası vardır
31 Yorumla
+1 yılilişkiniz bitmiş zaten hâlâ neyi sorguluyorsun. adamı cinsel yönden etkileyememişsin demek ki. eğer etkileyebilseydin hayvan gibi saldırırdı. belki sende bir sorun vardır?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır gayet seksi Bi kadınım. Öyle olsaydı diğer ilişkilerimde de aynı sorunu yaşardım. Bunda Bi türlü problemi anlayamadım değişik madem ilgisini çekmiyorum dile getirsin ay
- +1 yıl
belkide o evli olan kadın senden daha tecrübeliydi yatakta. o seviyeyi gördükten sonra sende umduğunu bulamadı. sen cinsel olarak yetemedin ona yani. kimbilir ne numaralar vardı kadın da bilemezsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
18Cevap
+1 yılSizi de anlamak zor hep yumuşak narin erkeklerden hoşalınıyorsunuz sonrada yatakta o yumoşun sizi parçalamasını istiyorsunuz. Bir panda bir kaplanın yerini hiç tutarmı ama ya
00 Yorumla
+1 yılHarbiden avel galiba sevgilin ben hiç seks yapmadım biriyle ama sevişirken doyumusuzum ahshs
03 Yorumla
Soran+1 yılGarip biri, başka dünyada yaşıyor gibi
- +1 yıl
Öyle sevksiz insanlarlada hiç iyi olmuyor insanında hevesini kırıyorlar
- +1 yıl
Ben mesela partnerim dur demeden hayatta durmam shshs bencede gay olabilir bu çocuk shsh
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Libidosu dusuk olabilir gay olsa niye seninle sevgili olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Belki cinsellik te kendisini yetersiz hissettiği için geri cekiyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAh ben olsam vakumlarim zevk suyunla birlikte kan getirim senden dogyy pozisyonundada noktayi koyarim sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaha gay olduğunu böyle mi anladın bari pasif gay deseydin 😂😂
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ya senden bir heyecan duymuyor ya da senin dediğin gibi pasif
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhani kiminde var yemeyi bilmiyor derler ya
bu olay o olay herhalde
kız istekli eleman tırt
ne derler?
mundar ediyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBir mesir macunu
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılbelli olur gay olup olmadıgı sana tüyo verim anlarsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Böyle adamı nereden buldun yav 😏
00 Yorumla
+1 yılAdam fırsat bulmamış olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArkasını parmaklasaydın biraz, zevk alıyorsa gaydir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılboş ver her şey cinsellik mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni elime verseler 7 24...
O nasıl erkek00 Yorumla
+1 yılSorunlu uzak dur ondan sizin burcunuz
00 Yorumla
+1 yılYatağa girip neden seks yapmadınız
00 Yorumla
+1 yılAyrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayOlabilir yani
00 Yorumla
+1 yılYedeğini bul...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında