Sevgilimin daha önce gay siteleri (hornet vs) indirdiğini gördüm ve ilişkimizde cinsellikte problem var sevişirken sertleşmiyor bazen çok nadir oluyor bu durumuda ereksiyon problemim var ama senin için tedavi olucam diye anlattı. Yaşı benden büyük ve evlilik için ısrarcı beni sadece kullandığını düşünüyorum. sizce sevgilim gay mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Vay arkadaş adamın şeyi kalkmiyor eminim de sen taş gibi genç çıtır hatunsun... ben anlamıyorum ne yapıyorsunuz bu herif lerle neden uğraşırsin
Çevremdekilerle aynı yorumu yaptın…
Bu konu hakkında daha çok yorum yapardım fakat kalp kırmak olurdu bu ve ben kalp kırmak istemem bu hiç tanımadığım biri de olsa.. az önce iç sesim konuştu biraz
ilk defa böyle bişeyle karşılaştım o yüzden toparlanamadım ve kabullenemedim yoksa dış görünüş farkı bile bariz vardı zaten
Evet bu adam sorunlu eğer sen ayna da kendine bakıp ya bu vucuduuma sertlesmeyen erkek varsa defolsun gitsin diyorsan sorun sende değildir
Kalkmayınca 2 yönlü oluyor gaylıkls bir alakası yok
o ne demek
Yani penis kalmaz ise her iki cinsiyet yönelimi olabilir
Olabilir bunu fake bir jesaptan ona yazarak cozebilirsin bence
anlar ben olduğumu yüzüne çok vurdum
Anlamicak birisine yaptir
Belki de çocuk için istiyor seni sonrasında işler değişebilir
Ne olduğunu biz bilemeyiz ama sağlıklı bir evliliğin olmayacakmış gibi sanki 😎
Kullanıldığını düşünüp halen sevgili olmak böyle biriyle uğraşmak güzelmiş devam bence
Böyle bişeyle ilk kez karşılaşıyorum ayrıldım ama kafamda soru işaretleri
Daha seni ilgilendirmemeli bırak daha iyileri var
Senden değil erkeklerden etkileniyor olabilir
o zaman benimle işi neydi
Seni dışarıya kendini gizlemek için kullanan biri olabilir
Gay değil biseksuel 💅🏻
biseksuel olsa kızlara da kalkması bu kadar zorlamazdı heralde hahshshs
Gay olsaydı da bir kadınla asla olmazdı. Büyük ihtimalle erkek ağırlıklı biseksuel
bu da benim günahıma girmek oluyor sırf perde evlilik için aq
Ayrıl gitsin vaktini onunla ziyan etme
Hiç sertleşip de ilişkiye girdiği olmadı mı? Bir kez bile?
1 yılda toplam 4 kez oldu
Peki o ilişkilerde performans konusunda sıkıntı yaşadı mı
Çok yüksek ihtimalle daha genç yaşlarda eşcinsel eğilimlerine karşı koyamamış yaş geçtikçe bunun kötü bir şey olduğunu anlayıp pişman olmuş ve bir kız ile kendini kurtarmaya çalışıyor. Onun açısından üzücü ama senin açından da riskli tabii dikkatli olmalısın
Tabii ki bunlar sadece tahmin adamı tanımıyorum yanılıyor da olabilirim
yani bunları onun itiraf etmesi lazımdı belki kabul edilebilirdi ama cinselliği bitmiş gibi
Açık konuşsa belki çift terapisi falan toparlayabilirdiniz ama tabii ki sen bununla kendimi meşgul etmezsin diye düşünüyorum insansın neticede (bu yüzden sordum performans konusunda sıkıntı yaşadı mı diye)
hemde nasıl yaşadı yaşamasa bu kadar konu olmazdı belki de
Yani ikinizi de yakından tanımak lazım yorum yapabilmek için, hakkınızda hayırlısı olsun diyecek sözüm yok çaresi onun iradesiyle alakalı senin yapabileceğin bir şey yok en fazla onu bekleyebilirsin yani
1 yıl bekledim en son ben sürekli ağlayınca senin suçun yok benim problemim daha fazla üzülme falan demeye başladı
Açıkçası iki taraf için de üzücü buldum sen de hayatını yaşamak zorundasın Allah kimsenin başına vermesin böyle şeyleri kınamaktan korkarım
ve seviyorum bırakmak biraz zor benim içinde ama imkansıza döndü neyse Allah büyük
Seviyorsan her şeyi açık açık konuşmayı dene, kaybedecek bir şeyin kalmamış zaten
konuştum zaten kabul etmiyor
O zaman hayatına bak üstüne düşeni fazlasıyla yapmışsın
:)
biseksüel olabilir
öyle olsa kadınlara da anında yükselmez mi
pasif karakterli biseksüeldir o zaman
Çok mu aradın hanimefendiyi
Araniza bir erkek alin herkes mutlu olsun:)
Birkac birsey sorsam cevaplarım istk gonderirsen
Geyim ben anlattığına göre biseksüel sevgilin var
Belli ne olduğu
ne
Gay yani sana kalkmıyorsa olay bu senle ne işi var o zaman
büyük ihtimalle aile toplum baskısı evlilik için. beni çok istediğini ama sorunun bende olmadığını falan söylüyordu hep
Ama sen zevk alamayacaksın cinsellik olamayacak baksana
kesin gay
Pasif gay gibi