Şişmanlık diye partnerim beni istemez diye endişeleniyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Öncelikle soruna doğrudan cevap vereyim : Kesinlikle hayır, şişman kadın fantezisi erekler arasında çok yaygındır. İnanmıyorsanız p*rno sitelerine bakın ne kadar çok "fat" ya da "BBW" (big beautiful Woman) videosu var.
İkincisi şişmanlıkla ilgili, neden şişman olarak kalmak istiyorsunuz. Benim yeğenim çok şişmandı en son gördüğümde çok şaşırdım tam 42 kilo vermiş (hala 5-6 kilo fazlası var düşünün ne kadar şişman olduğunu) mide küçültme falan değil (bunun işe yaramadığı konuşuluyor) yaptığı sadece ketojenik diyet ve aralıklı oruç. Ketojenik diyet: Yani karbonhidrat tüketmeden (tabi sıfır olması imkansız sebzelerde de az miktarda mevcut, çok sınırlı tüketerek diyelim) beslenmek. (Alkol alıyorsanız o da yasak). Ekmek ve hiç bir türlü unlu gıda yenilmez, makarna, pirinç v. s yoktur. Tatlı, şekerli her türlü besin kesinlikle yasaktır. Bu tarz beslenme esasen bir zayıflama rejimi değil bir yaşam tarzıdır. Asla açlık hissetmeyeceğiniz bir yaşam tarzıdır. İnternette ketojenik ya da kısaca keto diye küçük bir ararştırma yapabilirsiniz.
Bu tek başına sizin kilo vermenize yeterli olur. Aralıklı oruç ise en az on iki saat aç kalma esasına dayanır. Ama tercihen 16 saatlik açlık dönemi en verimlisidir. Aslında bu yöntem de bir kilo verme yönteminden ziyade bir sağlıklı yaşam tarzıdır. Vücudun kendini yenilemesi (otofaji) burada en önemli beklentimizdir. Nasıl uyguluyoruz: Şöyle ki sabah kahvaltısını tamamen kaldırıyoruz. Bunun yerine sütsüz ve şekersiz olmak kaydıyla bir büyük fincan çay (aman bitki çayları konusunda dikkatli olalım, insülin salgılatan bir çok bitki çayı var ancak yeşil çay içebilirsiniz ) ya da kahve içebilir istediğiniz kadar su tüketebilirsiniz. Sonra öğle ve akşam yemeklerini istediğiniz saatte yiyebilirsiniz, öğlen ile akşam arası kuru yemiş ya da yoğurt tüketin mesela. Akşam yemeğini en son saat 8'de aldınız mesela bu demektir ki öğlen yemeğinizi saat 12'de almalısınız. İnsanların çok fazla sözünü etmediği ama fiziksel beklentilerin ötesinde elde edilen büyük bir kazanç daha var o da insanın kendini iyi ve mutlu hissetmesidir (bence en önemlisi de budur).
Lütfen aklınıza hemen bu kadar uzun süreler bir şey yemeden durulamayacağını düşünmek gelmesin. Ketojenik beslenme tarzında açlık hissetmek diye bir şey yoktur. Söz gelimi ben (sadece 5-6 kilo fazlam olduğu halde) orucu 20 saat tutuyorum ve inanın açlık hissetmiyorum. (ve artık 16 saatlik oruç bana yapılması çok kolay geliyor :) ). Ketojenik beslenmede açlık hissediyorsanız bir şeyi yanlış yapıyorsunuz demektir. Şekere çikolataya bağımlı hisseden, şeker krizi tutan ve sık sık tatlı yeme ihtiyacı hisseden insanlar ben bu işi yapamam diye düşünüyor olabilirler. Bunun sizi zorlayacağı süre 3 gün ile 7 gün arasındadır. Karbonhidratsız beslenmeye başlayıp buna bağlı kolay acıkmama haline gelene kadar geçen süre de bundan fazla değildir. Vücudunuz şeker almayı (ve sadece tatlı değil tüm karbonhidratça yüksek gıdaları, elbette alkol de önemli bir şeker kaynağıdır) örneğin 7 gün bıraktıktan sonra dediğim bütün olumlu yanları hissedecek ve artık bundan vazgeçemeyeceksiniz. Hayat sizin çok daha güzel ve kolay olacak. Olduğunuzdan çok daha fazla enerjik hissedeceksiniz.
Ben ketojenik diyete başlamadan önce buna epey uzak durdum, ne zaman ki kanımdaki şeker miktarı şeker hastalığı için sınır seviyesine ulaştı ve ayrıca hipertansiyon hapları kullanmaya başladım, bu diyete başladım. Her gün düzenli olarak alkol alıyordum en zoru bunu bırakmak olur diye düşünüyordum ama bakın nasıl kolay oldu. Önce her gün değil sadece "haftada iki gün alırım" diye karar aldım (bakın nasıl alkol almayı bırakamam diye şartlanmışım). % gün geçti ve alkol alacağım iki bünden ilki geldiğinde baktım canım alkol istemiyor zorla neden alayım hakkım saklı kalsın o zaman (hala alkol almadan olmaz diye düşünüyorum komik) devam eden günlerde baktım ki canım alkol istemiyor dahası kendimi o kadar mutlu ve aklımı o kadar düzgün, berrak çalışır hissediyorum ki bakın 3 aydan fazla oldu ne ağzıma içki koydum ne bir kaşık tatlı yedim ne de karbonhidrat zengini herhangi bir şey yedim. 16 saat oruç tutuyordum son 1 haftadır 20 saat oruç tutuyorum ve hiç zorlanmadığım gibi kendimi harika hissediyorum. Dediğim gibi dünyada mutlu olmaktan daha önemli bir içki bir tatlı var mı?00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 175 boyunda 110 kilo bir partnerim olmuştu hem de genetik olarak memesi yoktu fakat kocaman ve muazzam bir poposu vardı muazzam keyif alıyorduk birbirimizden yani demek istediğim önemli olan görünsün değil tatlım karşındaki erkekle arandaki duygular Sevgi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
42Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şişman kızlarda cinsellik ister bazı durumlarda tercih bile edilir o bakımdan moral bozmadan bu istendi soğumadan keyfinize bakin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yok be kiloyu geç ne kilolu olup çekici olanları gördüm ben yeterki temiz ve arzulu ol erkeğe yeter de artar
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. Bir iki pozisyon hariç hepsini misler gibi yaşar. Burada önemli olan erkeğin deneyimidir. Deneyimli bir erkekle delirirsin.
00 Yorumla
+1 yılşişman nasıl ne kadar şişman o önemli balık etliysen aksine daha çekici olabilir tek eksi yön bazı pozisyonlar olanaksız oluyor
00 Yorumla
+1 yılDeğil, hatta tercihi o yönde olanlar var (mesela ben)
00 Yorumla
+1 yılValla ben bunu gördüm tombiş kadınlar daha dar gibime geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİmkansız değil zorda değil aslında şişmanlıktna dolayı partnerinin penisi kısaysa o zaman zor olabilir ama uzun olduktan sonra imkansızı bırak zor bile olmaz
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin çoğu seviyor senin gibileri tabii fiziğini görmeden bir şey diyemem
00 YorumlaYok degilde o kadinin istedigi kisi olmasi konusunda endiseler olabilir
00 Yorumla
+1 yılAsıl şişman önemli ne güzel miş fivi kokar dolgun dolgun korkma gurur duy vücutunla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız değil ama zor ben biraz fazla kilo aldım ve zorlanıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Hangi pozisyon da
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞişman seven erkekler de çok var. Merak etme sıkıntı çekmezsin cinsellik konusunda ama sağlığın için kilo vermelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden imkansiz olsun ki oral da guzel oluyor dogyy pozisyonuda guzel yeterki ne istedigini bil ve akisina birak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn şişman seviyorum
Zayıf birine karsı istek olmuyor
Boy kilo kaç acaba?00 Yorumla
+1 yılAbartmıyorum Abaza da değilim ama dram doyumsuz ve şehvrtli oluyor lar
00 Yorumla
+1 yılEngel olmaz. Karşı tarafla uyum yakalarsan dert edecek bir şey yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılasla ben sısman kadın severım
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamayın her seksin zevki vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma, şişman olmak çekici olmaya engel değil.
00 Yorumla
+1 yılNeden imkansiz olsun!!!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYani çok çekici bulunacağını sanmıyorum
00 Yorumla İmkansız değil ama fitnolmak her cins için iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil tabiki de o düşünceye nasıl vardın
00 Yorumla
+1 yılAksine gayet hoşuma gider, dolgun olması..
00 YorumlaŞişman seven çok erkek var, hemde çok aw. No panic
00 Yorumla
+1 yılyoo isteniliyor sorun yapma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılkesin istenirsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla değil, uyumlu ol yeterli.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Onuda çekici bulan var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. yok tabiki öyle bişey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yoo değil aksine daha imkanlı
00 Yorumla
+1 yılYo seveni de çok ben gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kaç kg
00 YorumlaPek göze hıtap etmıyor
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBen kiloluları kucakta çok severim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. İsterler
00 Yorumla
+1 yılAksine daha tatlı olur kac kilosun canım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. Çok çitti bi durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılTam aksi
00 Yorumla
+1 yılkaç kilosun
00 Yorumla
+1 yılHaklı bir endişe
00 Yorumla
+1 yılhayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı.
+1 yılNefes al yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşlev önemli
00 YorumlaŞişman mısın
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği