Cevabın nedir?
+1 yılGüzel kızsın aslında. Zayıflasan on numara olursun. Şöyle yap.
Boy 1.72 olduğundan dolayı avantajlısın onu bil (kilo açısından)
Erkekte 5 eksik olmak (kilo açısından) Mesela bende 1.77 boy var benim 72 kilo olmam lazım maximum.
Kadında 15 eksik olmalı. 1.72 boy 57 kilo olmalı.
Üzmek amaçlı söylemiyorum, fakat acı gerçekleri gör ona göre davran. Sonra zayıflayınca at fotonu beni ıtin gotüne sök kabulumdur.
1. Belin çok kalın, bir erkeğin tek eliyle belinin bir kısmını kavrayabileceğini sanmıyorum.
2. Bacakların çok kalın, hiçbir erkeğin bacaklarını beğeneceğini sanmıyorum. Baya bıngıl bıngıllar.
3. Göbek çok görünmedi gözüme ama var.
Sevişmesine sevişirsin, erkeğini de tatmin edersin.
Fakat zayıf olmak her zaman daha sağlıklıdır, kaldı ki çocuk doğurmadan böyleysen hamileliğin son aylarında kapıdan giremeyeceksin herhalde.
57 kilo ol. Karın kası da yap, göbek çizgisi olacak gibi;sana bakmayacak erkek görürsen gel beni vur.00 Yorumla
Seks hertürlü kadınla tatmin olunabilir ama. erkekte biter bütün iş kadini doyurmali eğer erken geliyosa elinden geldiğince geciktirmeli ki karşı tarafın zevk almasını saglamali uzatıp kadini bikac kez bisaltmali yoksa erken gelirse ikinci gelmez bırakır erkesiyon halı biter buseferde kadın yarıda kalir
00 Yorumla
Bence görseldeki kadın gayet güzel ve çekici asıl zayıflarla seks olmaz hafif kilolu etli butlu olmak güzeldir balık etli gibi
11 Yorumla- +1 yıl
Anliyosun güzelden belli
Bir kere sen kilolu değilsin , Normal kiloya sahipsin. Bana inanmıyorsan vücut kitle indeksine bak
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
59Cevap
O görselde ki gibiyse ne olacak ki? Hatta daha çok çekici kılar seni. Daha arzulu bir seks hayatınız olabilir. Fantazileriniz ve zevkleriniz yetip yetmeyeceğini belirler. Sen rahatt ol ve fantazilere ve zevk almaya odaklan gerisi gelir tabi erkek arkadaşın ( nişanlın) işini biliyorsa. Marifet ne kadar çok ilişkiye girip girmediği değil kadınını ya da erkeğini mutlu edebilmektir. 👍
11 YorumlaKilolu kadın neden tatmin edemesin partnerini?
Bunu aklınızdan çıkarın, partnerinizi çok memnun edebilirsiniz, yeter ki siz arzulu olun ve bunu karşınızdakine hissettirin.00 Yorumla
+1 yılben hiç sevişmedim ama 60 kiloluk bir kadından 100 kiloluk bir kadından aldığım zevkten fazlasını alacağımı zannetmiyorum. ayrıca resimdeki kadınla birlikte olmak için servet öderim.
00 Yorumla
+1 yılörnek görsel tatminkar. sevişme dürtüsü ayrı birşey erkeklerde. kadınlardaki gibi değil. mesela çok yakışıklı bir erkekten haz alamayan kadınlarda olabiliyor ama güzel kadından tüm erkekler hoşlanır.
00 Yorumla
+1 yılResimde ki kadın tiplerinden bahsediyorsan bence çok seksi ve cazibeli karşılanacak arzulanilacak kadin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAptal mısın sen, kilolu diye temsili koyduğun foto dunya harkası. Senin gibi kalın bir bele, sarkık burusuk gobek ve çanak gibi gobek deligine, uc adam yer kaplayan basenlerine, dizine inmiş memelerine benziyor mu hiç.
00 Yorumla
+1 yılBu örnek iyi ama sıkıcı bir yerden sonra kilolu kadın itici geliyor malesef
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Çoğu erkek gücünü kadına göstermeyi sever onu alıp kucaklayip başka yere götürmek gibi buda her erkeğin harcı degil
Soran+1 yıl64-65 kg bir kadına yapamaz değil mi bunu
- +1 yıl
172 boy için yapılabilir arkadaşın ofis çalışanı değilse yapar ki sen kilolu değilsin için rahat olsun 🤜🤛💪
+1 yılAseksüel olduğum için hiçbir şekilde "seks" düşünmüyorum. Bu bağlamda kadının kilosu, boyu falan hiç önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılBu kadın kilolu değil balık etli Ve ben balık etli kadına bayılırm
Sevişmenin hakkını balık etli kadın verir00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDalga mı geçiyorsun benm boyum 167 kilom 65, resimdekinden daha zayıf duruyorum sen nasıl böyle olabiliyorsun
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Sevdiğiniz insan ile birlikte iseniz,
Asla sorun olmaz.
.00 Yorumla
+1 yılYalnız senin boy kilo orantın güzel. Sen tatmin edersin. Öyle hafif balık etlisin tabi.
00 YorumlaEdiyor, etmez diye düşünüyordum ama 1 defa denedim gerçekten çok iyidi. Ön yargılı olmamak gerekiyormuş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kız prenses gibi ya ağzı dudakları yeter eğer böyleysen öpsün seni başında gezdirsin
20 YorumlaNeden etmesin yeter ki işi bilsin her türlü tatmin eder😁🙈
00 Yorumla
+1 yılResimdekl kadın kilolu değil bana göre gayet çekici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaticaksin adam yapicak nasi yetmezmisin degisik geldi redimdeki gibi mi fizigin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok benziyor
Cevap sahibi+1 yılIyi cok guzel bakalim adam doyurabikecek mi oda var nzele gelsene sen bii😅
+1 yılkılolu kadınlan seks bıraz sıkıntı hoplayıp zıplayamaz ve vajınası gomulu olur buda 12cm penıs yaglar yüzünden tam vajınaya girmez buda pek doyum sağlamaz
00 Yorumla
+1 yılo birlikte olduğun erkeğe göre değişir bazıları etli sever
00 YorumlaBırakın bu saçma sapan düşünceleri sen istekli isen sıkıntın yok, o seni doyurabilecekmi sen onu düşün. Kaymak gibi hatunsun 😉
00 Yorumla
+1 yılBende gerçekten kilolu sandım dolgun kadın gerçekten çok zevk veriyor
00 Yorumla
+1 yılGörseldeki kilolu değil ama..
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı görseldeki gibi vi işte
- +1 yıl
Tamam değil işte
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKötü değil önemli olan tatmin etme ve edilme yataktaki işlev yani
00 Yorumla
+1 yılKötü mi balık etli kadın en iyisidir 😂zapzayif birinin yerine kilolu tercih ederim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılıyı de bu resımdekı garı kılolu degıl kı at gıbı bebek gıbı sen baya sısmansın anlasılan ama kısı meselesı vajına olsun yeter dıyorsa sıkıntı olmaz az zayıflarsın ya baslasın sana tokmaklamaya
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöyle geçmişi kötü biriyle evlenme hatasına düşme
ilerde aldatır seni00 Yorumla
+1 yılbeni en cok kilolu kadin zevkten ucuruyor bende onu bence kilolu kadinlar daha cabuk orgazim oluyor ve vajinasi darlasiyor
00 Yorumla
+1 yılFazla olmadıgi surece daha tahrik edici oluyor hele kalçalar geniş ise
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDegildir ya bence seninle goguslerin kalcan buyukmus ne guzel
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdeta var ya yerim ben bunu yatakta keske bir kere yapma şansımız olsa ne güzel bir kadın o ya
00 Yorumlabu hatun taşya sende böyle isen offf diyorum...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılHayır bunun kilolu olmakla bir ilgisi yok
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılEğer böyleysen değil. Herkes bu şekilde değil.
00 Yorumla Bu resimdeki gibi olursa normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoo kötü değildir sacmalamaaa
16 Yorumla- +1 yıl
Gizliden çıkma sansnz var mı
Cevap sahibi+1 yıl@Yalinizadam_98 niye
- +1 yıl
Rahat konuşabilmek icin
Cevap sahibi+1 yıl@Yalinizadam_98 konuşmak istediğimi kim söyledi
- +1 yıl
🖐️🖐️
Cevap sahibi+1 yılAyrıca bişey dicem bence kilon çok değil boyuna göre. Ve bazı durumlarda seksi bile görebilir karşındaki seni
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBalık etlisin sen kilolu değilsin.
00 Yorumla
+1 yılÖrnekteki gibiyse hiç bir sorun olmaz
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünceye girme tabikide eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılPardon bu kadın kilolumu 😄
00 Yorumla
+1 yıleski sevglm kiloluydu ama bayaaa
00 YorumlaSen kilolu degilsinki bosuna kafana takiyosun
10 YorumlaKilolu değilsin balık etlisin 1.72 boy 65 kilo
00 Yorumla
+1 yılHer kilonun ayrı bir keyfi vardır sekste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılKilolu bir kadınla asla ilişkiye girmem
00 Yorumla
+1 yılResimdeki kilolu değil ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzayıf ya da şişman fark etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy kilo ne olduğuna bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdım
Cevap sahibi+1 yılKilolu değilsin iyisin boyuna göre popo meme de varsa tadından yenmez
+1 yılİstekli mi?
00 YorumlaHastayım böyle hatunlara
00 Yorumla
+1 yılZevkli olur azgın olurlar
00 YorumlaResımdekıyle guzel olır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResimdeki gibiyse daha ne slap slap slap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotoğraftaki gibi bir kadınla olur
00 Yorumlabu kilolu değil
02 Yorumla
Soran+1 yılGörsele göre peki?
+1 yılOlur olur
00 Yorumla
+1 yılGörsel senin mi yani
00 YorumlaSen kilolu musun
00 YorumlaÇok daha iyidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKacarimki
00 Yorumla
+1 yıliyisin iyi
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem