Ah kadınlar bir gün kafanız basar mı, bilmiyorum. Erkeklerin anatomisindeki farkı da görür müsünüz, zannetmiyorum.
Çünkü amacınız öğrenmek için araştırmak değil, yermek için şikayet etmek. Çok basitsiniz bu yönden. Bilimsel hiçbir bilgiyi kendinize almaya çalışıyorsunuz ama ben şuraya daha önce çeşitli sosyal mecralarda paylaştığım ve insanlara doğruyu öğretmek için yazdığım bir yazımı yeniden "kopyala - yapıştır" yapayım.
...
Kadının anatomisinde kendisinden başka bir canlı varlık yoktur. Yani yumurta cansız bir üretim çıktısıdır.
Ancak durum erkekte böyle değildir.
Kendinden başka (sağlıklı cinsel yetkinliğe sahipse) sayısı 100 milyonun üzerinde olan sperm sıvısı, yani sperma vardır.
Bu spermlerin de yaşam döngüsünde bir ömrü vardır. Yaklaşık 14 ila 21 gün. Tohum gibi düşünün bunu. Bu tohumlar bir müddet sonra ölür.
Beyincik denen ş*refsiz, (ilkel benlikte yani iradeyle terbiye edilmemiş erkek benliği diyelim) erkeğe devamlı bu tohumları atmasını ve kadının bedenini de "of yavrum bu ne oval hatlar, şu karıyı bir şey etsem hayatımın jübilesine çıkarım" dedirtecek şekilde anatomik uyarılar gönderir. Ha bu sadece Türkiye'de erkekte değil, bütün dünyada erkeklerde böyledir, sadece insanda değil hayvanda da bu böyledir. Bknz sokağınızdaki güvercinlere...
İşte burada eğer irade devreye girerse of yavrum dedirtmez akıl.
Ama girmediğini düşünelim.
Erkek kadına meyillenir. Onu becermek ister. Eğer kadın bulamazsa, der ki elini çalıştır. Elini de çalıştıracak kadar tembellik yaparsa bu sefer beyincik beyne kırmızı noktalı konulu rüyalar gösterir.
Unutmadan, erkek bu tohumları atmazsa yumurtalık kanserine yakalanma riskiyle karşı karşıya kalır. Çünkü sperm şeker türevli bir sıvıdır ve kanser hücrelerinin en sevdiği ortam şeker ve oksijensiz ortamdır. Yani anerobik etkileşim...
Başka bir şekilden de ele alalım...
Genetik yapımıza yakın farelerde bile erkek fare cinsel olgunluğa erişince yer altı kanallarındaki yüzlerce dişi fare ile çiftleşir. Ve çok geçmeden bir hafta içinde sinir krizi geçirerek sinirleri harap olmuş şekilde acı içinde can verir.
Erkek iradesi oranında seks isteğini terbiye edebilir ama isteği oranında da hep çiftleşmek ister. Erkekten bu istek alınsaydı insanların üremesi dururdu.
Uzun yazdım ama artık kadınlar okusun da artık embesil tayfa gibi sapık abazan konularını gerçekten hak edenlere boca etsinler.
Bu kadar...
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsadece erkekler düşkün değil aslında ama erkekler rahat hareket edebiliyorlar çünkü çok fazla rahat büyütüüüyorlar , toplumda genel olarak cinselliğe olan düşkünlük yasaklardan kaynaklanıyor bence bilinçsizlikten kaynaklanıyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAvrupalı kızlar ya da Rus kızları gibi kolay lokma olmadığımız, her isteyene vermediğimiz, usül erkan bildiğiniz için istediklerini alamıyorlar ve abazalaşıyorlar.
42 Yorumla
Soran+1 yılaradıgım yanıt teşekkürler
- +1 yıl
mantıklı acıklama doymazsa duskun olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlara sunulmuş bir nimet olarak düşünüyorum erkekleri her istediğinde hazır bir güzellik onlar... Duygularını yitirmiş psikolojik soruna takıntıya dönüştürmüş kadını eşya gibi gören sapıklığa bu işi dönüştürmüş her gördüğü kadına insanlığını unutup sadece cinsel düşüncelerle bakan onu önemsemeyen bencil ucuz erkekler değil kastettiğim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer canlı ve her cinsiyet cinselliğe düşkündür. Cinselliğe düşkünlük ile başkalarını rahatsız etmek farklı konulardır, bunu karıştırıyorsunuz sanırım.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazılarına cinsellikte yetmiyor ağır fantezi yaşama peşindeler ve yaşasalarda bu defada kendileri hariç karakterlerin değişip farklı kişilerle yaşama düşünceleri değişmiyor.
00 Yorumla
+1 yılHer erkek değil ben düşkün değilim ya normal olarak görüyorum ama baskılanmış duygulardan yasaklardan ötürü olabilir genel de Müslüman ülkelerde bu yaygın oluyor
00 YorumlaAynı soruyu bende kadınlara sormak istiyorum normal bir şekilde konuşurken abuk subuk laf atıp konu açmaya çalışan hemcinslerinize. 😄
10 Yorumla
+1 yılsen neden bu kadar düşkün değilsin bence asıl soru bu olmalı :D
00 YorumlaBazı kadınlar tanıyorum, erkekler yanında melek kalır.:)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani en ufak birseyde kalkan bir seyinnn olsaydi bu soruya soyle cevap verirdim ya gel indir ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. cogu zaman ortada bisey yoksa bile isteklenebilir erkekler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2x2 =4 ise cinsellik olmadan da olmaz tabi her şey yerinde zamanında olması lazım 7/24 seks konuşmak isteyen veya konuşan adam abazadır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşamayan düşkün yaşayan doyuyor biz yaşamayanlar için kötü durum biliyorum ama düşkünüz işte bilerek yapmıyoruz
00 Yorumla
+1 yılAslında kadınlar daha düşkün
erkeklerin adı çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılburada gördüğüm kadınlar daha çok ama eğer kadın adına açılmış erkek değillerse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü istemsiz olarak kalkan bir organa sahibiz anladın mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılyanılıyorsun sitede encok cinsel soru soran senin cinsin aga :D
00 Yorumla
+1 yılGerektiği kadar fazlası saplanti
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılYaratılış böyle tek başımıza değiliz :)
00 Yorumla
+1 yılSizde bunun nedenine çok düşkünsünüz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYaşlılarla çok onlar düşkün olmaz
00 Yorumla
+1 yılcinellik yoksa hayat var mı sence
00 Yorumla
+1 yılMalum bu rahat durmuyo ondandir🤭🤭
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSizin kadar degil bence
00 Yorumla erkek olduğumuz için olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum bende 18 im fena istekliyim valla her erkek böyle cidden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDünya genelinde böyle bu.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa kim diyor onu düşkün diye genelleme de yapma
00 Yorumla
+1 yılBunu ben de anlamıyorum ya tertemiz Aşk varken
00 YorumlaBeynimiz ile orası yer değiştiriyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Neden sadece erkekler gibi görünüyor
00 YorumlaŞimdiki kızlar dahada istekli
00 YorumlaNiye kızlar düşkün değil mi
00 YorumlaAzmanız ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğa kanunu
00 Yorumla
+1 yılSigara gibi seviştikten keyif aliyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çünkü onlar erkek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇünkü beyinleri pipilerinde😅
14 Yorumla- +1 yıl
Bu ben😎
Cevap sahibi+1 yıl@Drejkano21 insanın kendini bilmesi güzel bir şey 🤣🤣
- +1 yıl
oranında başı var beyın ıkı bas arasında gıdıp gelıo
- +1 yıl