• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Cinsel Yaşam

Erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün?

the_fatmaa
the_fatmaa Takip Et
Xper 6 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
915
Kizlar da düşkün ama çoğunlukla erkekler kızlarla cinsel konuşmalar konuşuyor cinsel konuşmaları o kadar çok seviyorken neden evlenmiyor amacı ne oluyor
Erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün?
Sevgi Soruları Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SomeBodySomeOne
    SomeBodySomeOne Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Öncelikle nede olmayalım ki?

Sonrasında günümüz “modern kadının” özgürleşirken yaşadığı heyecanla farkedemediği bazı olgulardan bahsedeyim; Geleneklerden ve muhafazarlıktan nefret eden ve her bireyin sonuna kadar kendi hayatını yaşamasını destekleyen bir olarak yazıyorum. Buradan benim “nerde o eski ahlak, ahh o eski zamanlar” dediğim anlaşılmasın. Ben durumdan gayet memnunum.

Konuya dönecek olursam: kadınlar özgürleşirken, aslında bir zamanlar kendilerinin işine yarayan önemli bariyerleri de ortadan kaldırdılar. Eskiden bir kadın, “evlenmeden olmaz” denildiğinde gerçekten öyle bir hassasiyeti olduğu düşünülürdü.

Günümüzde kadınların bunu çıkarı için kullandığı bilinen bir gerçek. Eğer bir adamı varlığı için, olanakları için kullanıyorsa ama adamı çekici bulmuyorsa, kadın “evlenmeden olmaz” bariyerini kullanabiliyorken, bunun çıkara göre geçerli olmadığını bilen erkek, o kadının gayet evlenmeden her şey yapabileceğini biliyor.

Bu durumda erkek olgunluğuna göre iki şekilde davranıyor. Alternatiflere kolayca ulaşabileceğini bilen olgun erkek, piyasada cinselliğin zaten çok değersizleştiğini bildiği için, kendisine böyle davranan kızı terk ediyor ve olanaklarını onun kullanımından çekiyor.

Tavsiye edilmeyen ve zayıf erkek karakteri ise ısrar ederek hem erkekleri hem de kendini gereksiz muhtaç duruma sokuyor.

Kadın bakış açısı, her iki durumda da “erkekler de çok cinselliğe düşkün” şeklinde yorumlayarak, erkekliği suçlama eğiliminde. Ama olgun erkeğin, iradeli ve ısrarcı olmayan davranışı gayet olması gereken bir doğallık ve hem kadına hem kendine saygı içeren bir davranış.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SextraOrdinary
    SextraOrdinary Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 69%
    +1 yıl

Bebişim 🥰 minik bebeğim benim ❤️

Bak şimdi erkeklerde bulunan bazi hormonlar ki sanırım halay başı erkeklik hormonu olarak da bilinen testosteron hormonu bu durumu yönetiyor. Hee bilmediğim bazi farklı fiziksel ve biyolojik durumlar varsa bilmiyorum ama genel sebebinin bu hormonun fazlalığı ile alakalı olduğunu biliyorum.

Ama sana bir şey diyeyim mi erkek ezelden beri cinselliğe düşkündür. Önemli olan bu arzu isteğini gerekli yerde dizginlemesi gerekli yerde rrröaarr diyerek salmasidir. Ama dikkat et cinselliğe düşkün olmayan erkek diye bir şey var ki evlenince anlarsin evlerden ırak 😅 eğer ki bir erkek cinselliğe düşkün değilim diyorsa orada bir hata vardir diyeyim 😂

14
    1 Yorumla
    • Piçfendi
      Piçfendi
      +1 yıl

Akıllı insan görmek be güzel
      Ustad bunu eleştrien kadınlar erkek olsa aynısını yapacaklardı

Dediğin gibi takınılan tavır önemli

Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Merhaba, cinselliğe her iki cinste düşkündür kadınların kendini kontrol etmesi erkeklere göre daha kolaydır. Evlilikte cinselliği istediği gibi gitmeyen yine konuşmaya ihtiyaç duyuyor. Evlilik çözüm olmuyor ne yazık ki.
    Burada bazı sorulara denk geliyorum kızlarımızda erkekleri aratmayacak kadar istekli

9
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

“Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 9 aklı 1 nefsi vardır; Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken, erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz.” demişler.

24
    11 Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

güzel lafmış

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

erkeklerin aldatma oranı daha yüksek git araştır bak zaten burdaki soruların çoğu yalan

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Erkeklerin aldatma oranı fazla ama kiminle aldatıyor kadınla aldatıyor

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Beyin error veriyor şimdi demi yaaaa

Yorumla
    • bildiginbekar
      bildiginbekar
      +1 yıl

Canım bu söylediğin sözü bana daha önce de söyleyen oldu ama benim exeşimde 0,000025 nefis 0,0030 akıl vardı 🤣🤣🤣

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

sevgilisi olmadıktan sonra aldatmış olmuyor kafan iyi mi

Yorumla
    • zAntiSosyall
      zAntiSosyall
      +1 yıl

aldatan da eskortla aldatıyor zaten

Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Eskort kültürü aldı başını gitti herkes eskort oluyor artık neredeyse ama gizliyorlar.

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

Sanırım sen sahip çıkanlar dansın?

Yorumla
    • GizliÜye-88738
      GizliÜye-88738
      +1 yıl

Ne güzel de Bulmuşlar Kılıfını?
      Şimdi Bunu okuyan Bazı Cahil Erkek ve kızlar Ay ne kadar Doğru... Ne kadar güzel Diyor.
      Bunu okuyup da Doğru Bulan Bazı Geri*ekalı Kızlara Şunu söylemek İstiyorum;
      Siz Övülüyor sanarken Aslında söylenen "Siz Bir erkeğin Zeka kapasitesinin yüzde 15i bile etmezsiniz!
      Siz kadınsınız, Adam gibi evinizde oturacaksınız! O erkek adam, elinin kiridir Her şey hakkıdır! Nefsi Güçlü Yapar Tabi!"
      Böyle lafları Haklı bulan zavallılara Kendilerinden önce Her haltı yemiş, bakire kız arayan kocalarına Verdikleri Bekaretleriyle Mutlu günler diliyoruz.

Yorumla
    • Muro8384
      Muro8384
      +1 yıl

Bu lafın doğrusu şudur.. Çünkü bilmeden hakaret edenler var.. ALLAH Aklı'da Şehveti' de 10 parça halinde yaratmıştır... Aklın 9nu şehvet'in 1ni erkeğe.. Şehvet'in 9nu Aklın 1ni kadına vermiştir.. Şimdi burada kadınlarımız ne yani biz akılsızız ama siz hem akıllı hem'de şehvet olarak daha belirgin olacaksınız bu hayatta diye düşünmesinler... ALLAH kullarını yaratırken imtihan etmek istedi.. Bu yüzden de erkeğin fıtratını kadına düşkünlük olarak.. Kadının fıtratını mal ve ziynet eşyaya düşkün olarak yaratmıştır ve imtihan etmektedir.. Buradaki kilit nokta Ne erkeğin kadına üstünlüğü vardır ne kadının erkeğe... Doğru kelime şudur...
      ALTIN ATEŞLE
      KADIN ALTINLA
      ERKEK KADINLA
      İMTİHAN OLUNUR..
      Yani ne erkeklerin hepsi hem çok akılı ve abazadır... Ne de kadınlar çok aptal ve abazadır.. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yoktur... İnsan önce adem olmayı öğrenmelidir.. Yani adam...

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

131

Cevap

• Muro8384
    Muro8384 Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı.

Bu lafın doğrusu şudur.. Çünkü bilmeden hakaret edenler var.. ALLAH Aklı'da Şehveti' de 10 parça halinde yaratmıştır... Aklın 9nu şehvet'in 1ni erkeğe.. Şehvet'in 9nu Aklın 1ni kadına vermiştir.. Şimdi burada kadınlarımız ne yani biz akılsızız ama siz hem akıllı hem'de şehvet olarak daha belirgin olacaksınız bu hayatta diye düşünmesinler... ALLAH kullarını yaratırken imtihan etmek istedi.. Bu yüzden de erkeğin fıtratını kadına düşkünlük olarak.. Kadının fıtratını mal ve ziynet eşyaya düşkün olarak yaratmıştır ve imtihan etmektedir.. Buradaki kilit nokta Ne erkeğin kadına üstünlüğü vardır ne kadının erkeğe... Doğru kelime şudur...
    ALTIN ATEŞLE
    KADIN ALTINLA
    ERKEK KADINLA
    İMTİHAN OLUNUR..
    Yani ne erkeklerin hepsi hem çok akılı ve abazadır... Ne de kadınlar çok aptal ve abazadır.. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yoktur... İnsan önce adem olmayı öğrenmelidir.. Yani adam...

1
    0 Yorumla
  • adrenalin64
    adrenalin64 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 39%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Her iki cinsiyet de istekli, hatta kadınlar daha istekli cinsellik kategorisindeki soruların %65'ini kadınlar soruyor mesela. Sadece tarz farklı ve belli etmiyorlar. Kadınlarda çocukluktan beri bastırılma ve empozelenme var ve genel toplumsal yapı gereği öyle davranmak ihtiyacı hissetiyorlar, hatta bu karakter haline geliyor. Mesela mastürbasyon yaptığını hemcinslerinden bile gizliyor yapmıyorum diyor. Reelde cinselliği rahat konuşamayınca sosyal medyaya taşıyorlar. Kızlardan da özelden o tür şeyler yazan çok, hatta çıplak fotosunu atan epey oldu.

0
    0 Yorumla
  • SmellSmoke
    SmellSmoke Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 34
    +1 yıl

Kim demiş erkekler düşkün diye.. :) Cinselliğe herkes düşkündür.. Sadeece belli etmezler o kadar..

13
    1 Yorumla
    • TheOrcWithNoName
      TheOrcWithNoName
      +1 yıl

Beyin barındıran yorum için teşekkürler.

Yorumla
  • İçseseduacı
    İçseseduacı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Evlilik için gereken maddiyattan haberin yok sanırım :D ben mesela bakirim fena helde istekli bir insanım. Bir kızı bulup evlenme teklif etmem yetmez ki düğün isteyecek altın isteyecek ev araba şartı koşacak. Bu toplumda evlilik yaşının artması ve evliliklerin erkenden sonlanmasının kaynağı kadınlardır bunu kabul etmek gerekir. Bir de benim anlamadığım şey hayatta ne yapacaksın ki iş, yemek, uyku, ve cinsellik işte haftada ya da 15 günde bir de gezeceksin. Asıl kadınlar cinsellikten daha fazla zevk aldıkları halde niçin istemiyorlar ben bunu çözemiyorum. Ne güzel işte erkek sevdiği kadınla beraber olmak istiyor bunun nesi kötü. Tv karşısında sızmasını ya da maça, halısahaya gitmesini mi istiyor kadınlar?

0
    0 Yorumla
  • moonth
    moonth Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Selam 😇
    Erkek gibi kadın da cinselliğe düşkündür sadece fıtratı gereği kadın erkek kadar belli edemez 🤭 ama bence pandemi bu Libido olayını çok tetikledi... Çünkü herkes evde kimse kimseyi görmüyor ve sadece sosyal medya bu tetiklemis olabilir ama cinsellik de sadece erkek düşkün değildir kimi erkek vardır sadece duygusallığa önem verir kimi kadın ise günde 5 defa seks yapabilir tamamen kişilik yapı karaktere bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum iyi geceler 🌝

3
    3 Yorumla
    • Bourne21
      Bourne21
      +1 yıl

Tebirk ediyorum seni. Üşenmeden bu kadar yazdıpın için :)

Yorumla
    • moonth
      moonth
      +1 yıl

Rica ettim 🌺

Yorumla
    • Bourne21
      Bourne21
      +1 yıl

Bir gün tkip listene girerim umarım :)

Yorumla
  • omerx78
    omerx78 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Sevgilim geri dönsünde ömrümün sonuna kadar cinsellik yaşamamaya razıyım. her şey cinsellik değil. Bana göre böyle. Cinsellik olmadan olur ama sevdiğin olmadan olmaz. Siz siz olun sevdiklerinizi kaybetmeyin onları üzmeyin kırmayın.

1
    11 Yorumla
    • the_fatmaa
      the_fatmaa
      +1 yıl

Eski sev için böyle bisey yapmak saçma, Anlıyorum severken ruhunuzu kaybediyorsunuz, ama Bi bakın yaa onun için değer mi

Yorumla
    • omerx78
      omerx78
      +1 yıl

Bu neyki, onun geri gelmesi için canımı veririm 1 sn düşünmeden

Yorumla
    • the_fatmaa
      the_fatmaa
      +1 yıl

Cidden ohaa diyecek hiç bir şey bulamıyorum, ama senin bahsettiğin kız senin hala onun için çırpındıgını ve bunları yapacağını duyup görse yemin edebilirim seni ezik görür

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

@the_fatmaa neden ezik görsün? daha çok hoşuna gitmez mi?

Yorumla
    • the_fatmaa
      the_fatmaa
      +1 yıl

Kızlar öyle degil maalesef

Yorumla
    • omerx78
      omerx78
      +1 yıl

@the_fatmaa olsun ezik görsün. Napayım ne sevmekten nede ondan vazgeçebiliyorum. Hiç bir güç vazgeçiremez

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

nasıl mesela? her kız mı böyle?

Yorumla
    • the_fatmaa
      the_fatmaa
      +1 yıl

Bilemem gördüklerim ve tanıdıklarım öyle

Yorumla
    • the_fatmaa
      the_fatmaa
      +1 yıl

@omerx78 haklısın söylediğim gibi sevmek mantığı dinlemez sürekli kalp ne derse o olur

Yorumla
    • omerx78
      omerx78
      +1 yıl

Evet öyle. Mantığımı bile değiştirdi kalbim.

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

@the_fatmaa umursamaz erkek mi seviyorlar

Yorumla
  • Oryantalhanim
    Oryantalhanim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51 , eic 74%
    +1 yıl

Düşkünlük olayı cinsiyetle ilgili değil dahası kadınlarda fizyolojik istek harici duygusal yani beğenilme, ilgi görme, tahrik etme ve aidiyet gibi etkenlerde cinsellikle bağlantılı olduğunu düşünürsek yarışta öne bile geçebilir. Erkeklerin sahiplenme dürtüsü ise daha çok sevgi merkezli olduğunu düşünüyorum en azından iliskinin bağlanma safhasında.

2
    0 Yorumla
  • SeriousMan_
    SeriousMan_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Erkeklerde biriken er suyu (meni) erkekleri zorlar. Kadınlarda böyle bir durum söz konusu degildir. Kadınların erkekleri anlamadığı, duygusuz seks eleştirisi de buradan gelir. Erkek bir beden görse bile arzular. Kadın öyle değildir. Kadın yavaşça arzulae fakat erkek gibi erken değil geç söner. Erkekler ile kadınlar arasındakı c. nsel tepkiler farklıdır.

1
    0 Yorumla
  • Attarlıkadın
    Attarlıkadın Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Şimdiki kusak herşeyi biliyor
    5 ila 6 yaş keşfetme.
    Argo konuşmalar terbiyeden bir haber. ..
    Kadını erkeği yok.
    Düzgün yetişen çocuk bile nadir hâle gelmiş.

7
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların labirentli sevgi oyunlarından daha az karmaşık, kadınların arabeskî hislerinden daha belirgin, net ve gerçek, kadınların hayal dünyasından daha kolay ulaşılabilir ve mutlu edebilir. Dünyada hiçbir zevk seks kadar kolay, dolu dolu ve masrafsız değildir. Yani, duygu duygu diye kadınlar duyguları da geçersiz hale getirdiler.

0
    0 Yorumla
  • cunnulinguscandır
    cunnulinguscandır Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 77%
    +1 yıl

inan kızlar daha fazla istekli.
    ben bu sitede "bir kızı nasıl yatağa atarım" diye soru soran erkek görmedim.
    ama her gün kızlardan şu sorular var
    "erkekleri nasıl azdırırım"
    "patronumu yatağa nasıl atarım"
    "sevgilimi nasıl yatağa atarım"
    okuldaki hocamı nasıl baştan çıkarırım."
    ... buna benzer bir yığın soru her gün kızlar tarafından soruluyor

0
    5 Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

Ahaa bunlar hepsi troll solar sen de yedin he 🤣

Yorumla
    • cunnulinguscandır
      cunnulinguscandır
      +1 yıl

@Tubaacelyaaa
      ne trolu yahu
      gerçekten abazan kızlar
      bana kalkıyor a m ı n ı n resmini memelerinin resmini gönderiyor.
      telefon variyor iletişimlerini veriyor. nesi trol

Yorumla
    • Tubaacelyaaa
      Tubaacelyaaa
      +1 yıl

He he eminim öyledir kim canım ki durduk yere atsın kendini Allah bilir fake fotoğrafları gönderiyorlar

Yorumla
    • cunnulinguscandır
      cunnulinguscandır
      +1 yıl

@Tubaacelyaaa
      arkadaşım fotodan sonrası var söyletme beni burada.
      sen ne kadar saçmaloyrsun böyle.
      bildiğimiz emin olduğumuz durum var ki söylüyoruz

Yorumla
    • cunnulinguscandır
      cunnulinguscandır
      +1 yıl

@Tubaacelyaaa
      yahu ben yattığım kızlardan bahsediyorum hayal değil. konuşturm beni

Yorumla
  • Paranoyak-Maan
    Paranoyak-Maan Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Erkekler daha fazla cinsel ilişkiye düşkün değil.
    Erkekler cinsel ilişkiye olan isteğini daha rahat belli edebiliyor. : )
    O rahatlık verildiği için bu konuda adım atan çoğunluk erkek grubu oluyor.
    Kadın grubu zaten sürekli talep geldiği için bu konuda çekimser.

Net duruşları, anlayışları ve düşünceleri katmadan yapılmıştır bu görüş.

cut.

0
    0 Yorumla
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Aslında kadınlar daha düşkün erkeklerden fakat öyle dışa vurmuyorlar

8
    1 Yorumla
    • geçmişiolmayanadam
      geçmişiolmayanadam
      +1 yıl

Bunu yazmaya gelmiştim +1

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkekler öyle olmasa dünya üzerinde insan nesli kalmazdı.Çünkü kimse seks yapmazdı. Erkekler hiç uğraşmaz. Kadınlar zaten nefis zengini. Sonuç 0 seks 0 çocuk. Doğaları bu. Yani bilinçli olarak doğuştan böyle ayarlanmışlar hormonlarla.

4
    0 Yorumla
  • seaman_01
    seaman_01 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 92%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Erkekler kadar kadınlarda cinselliğe düşkün. Erkekler daha çok kendilerini belli ediyor. Kadınlar ise daha çekimser kalıyor bu konuda. Bu nedenle erkekler daha çokmuş gibi görünüyor.
    Bu benim düşüncem ve kanaatim.

3
    0 Yorumla
  • entelkadiiin
    entelkadiiin Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Kadınlar da aynı tek fark ailesi tarafından bastırılan erkekler değil kadınlar oluyor o yüzden kadınlar dışa vuramıyor o kadar baskı yiyince çocukluktan itibaren

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çünkü aptal bir alginiz var. Cinsellik kadına ayipmis gunahmis gibi. Ben de düşkünüm en az bir erkek kadar ve bu tamamen doğal

9
    2 Yorumla
    • AkrepburcuErkegii07
      AkrepburcuErkegii07
      +1 yıl

Ağzına sağlık. 😉👌

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

Kesinlikle haklısın

Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.

Cinsellik hem erkek hem kadın için temel bir ihtiyaçtır. Erkek düşünüyorsa kadın da düşünüyor. Sonuçta dediğin gibi cinsellik konuşuluyor erkek erkeğe konuşmuyorlar karşıdaki istemese resti çeker erkek konuşamaz o konuları

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ben gerçekten şaşırıyorum erkekler nasıl işe felan gidebiliyor diye çünkü cinsellikten başka hiçbir şey umurlarında değil gibi

4
    6 Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

size bunun yansıması nasıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bana kimse bi yansımasını yapamaz şu an evlenmediği için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

*evlenmediğim

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

cinsel imalar olmuyor mu hiç? yaş kaç

Yorumla
    • yavşağım
      yavşağım
      +1 yıl

Cinsellik düşünmediğimizde oluyor işte

Yorumla
    • yavşağım
      yavşağım
      +1 yıl

Düşündürten sebeplerde var ama

Yorumla
  • baranTek125
    baranTek125 Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Bende severim de , evlilikle cinselliği bir tutmazsın ki, evlilik büyük bi sorumluluk demek.

2
    0 Yorumla
  • MuscleKing_T
    MuscleKing_T Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Her iki cinste düşkün fakat kadınlar duygularını daha iyi gizleyebiliyor.

2
    0 Yorumla
  • Harundiyolarrrr
    Harundiyolarrrr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Bence kişiden kişiye değişir bu. Herkes cinsellik ister ama bunu en önde tutan insanlar illa ki vardır. Benim için o kadar önemli değil. 4 sırada falan cinsellik, önce karşındaki kişiyi sevmeye, sevgi göstermeye bakın. Cinsellik sonra olur.

0
    0 Yorumla
  • ofyeterbebegim
    ofyeterbebegim Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Sadece erkekler rahat konuşmuyor !
    Kızlarda istekli ama belli edemiyor toplum ve çevre baskısından dolayı mesela kız açıkça konuşsa hemen etrafına çökmeye çalışıyorlar
    Güven hissi önemliiii

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Bakma dilde hersey, evlenseler karilarini doyuramiyor cogu

8
    1 Yorumla
    • SextraOrdinary
      SextraOrdinary
      +1 yıl

Hay ağzın bal yesin 😅

Yorumla
  • Aleyna12212
    Aleyna12212 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Hiç bilmiyorum yapılarının veya yaradılışlarının üzerine suçu atsalar da bence kendileri ile alakalı

1
    0 Yorumla
  • everkeğii
    everkeğii Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 36%
    +1 yıl

Uff ne bileyim ya çok saçma, bende anlamıyorum ki 🙄

1
    0 Yorumla
  • Şakişaki1
    Şakişaki1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 90%
    +1 yıl

Evlenmeden her çiçeğe konmayı amaçlıyor evlenirse konamayabilir diye.

1
    0 Yorumla
  • Mr_KaoS
    Mr_KaoS Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Testesteron hormonuna hakim olmak kolay değil. Genetik böyle.

1
    0 Yorumla
  • _stetoskop
    _stetoskop Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 58%
    +1 yıl

Aslında kadınlar daha çok düşkün kadınlar daha çok istekli ve şehvetli ama belli etmiyor

1
    0 Yorumla
  • Ankara_beyii
    Ankara_beyii Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 95%
    +1 yıl

Biz isteklerimizi dile getirmede daha cesuruz ama kızlar bu kadar cesur değiller

1
    0 Yorumla
  • LimOncuuu
    LimOncuuu Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

bunun için evlenilmez ama yaa. güvendiğin birini bulup birlikte olabilmek varken neden evlilik?

1
    0 Yorumla
  • mihribann1
    mihribann1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.

O an tahrik olduğunda rahatlama tatmin olma amaçlı konuşma

4
    0 Yorumla
  • birgünolacakk
    birgünolacakk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

aile terbiyesi almamış, cinselliği sadece izlediği p*rno öğrenen. sadece zevk almak için birlikte olmak istedikleri için. aslında kadınların libidosu daha yüksek erkeklerin ki 30 sn sürmüyor. çünkü sadece rahatlamak için sevişiyorlar. zevk almak için değil

0
    0 Yorumla
  • Collectiveworld
    Collectiveworld Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

seks yapmayı seviyoruz. O pembe kutuya bı defa ulasirsan bağımlılık yapıyor. Tabi çevrede şu kadar yaptım böyle yaptım diyen insanlar da erkekleri tetikliyor resmen bı yarışa giriyorlar.

0
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Hiçbir erkek hiçbir kadından daha istekli olamaz istisnai durumları saymazsak.
    Erkeklerin birçoğu kontrol etmekte zorlanıyor irade sorunu yaşıyor çok azı iradeli.

0
    0 Yorumla
  • Olgarss
    Olgarss Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 61%
    +1 yıl

Erkeklerin yaratılışı gereği düşkünler. Bunu kontrol etme yine kendi ellerinde tabiki

3
    0 Yorumla
  • Bltadbltk
    Bltadbltk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Hepsi öyle değilmiş. Bunu bana öğretene teşekkür ediyorum😊

3
    2 Yorumla
    • Cielos
      Cielos
      +1 yıl

Değil tabi burada çoğunluk bekar ve sevgilisi olmayan tipler yüzünden bütün erkekleri aynı kefeye koyuyorlar 🤷‍♂️

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

İyi biri karşına çıkmış demek ki

Yorumla
  • ElifDuyar
    ElifDuyar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Cinsellik olunca illa evlilik olumuyo zaten sorun senin düşüncende

3
    0 Yorumla
  • AciTRaiN92
    AciTRaiN92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Genelleme yapmasaydınız keşke elbette herkes cinselliğe düşkün ben cinsel konuşmalar yerine sadece sarılmayı tercih ederim

1
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.

knut humson'un ''açlık'' isimli kitabı geldi aklıma nedense :)

2
    2 Yorumla
    • SextraOrdinary
      SextraOrdinary
      +1 yıl

Özet geçelim arka kapak tanıtımı gibi olsun ama spoiler vermeden yani 😅

Yorumla
    • dreamliner61
      dreamliner61
      +1 yıl

@SextraOrdinary mantıklı :)

Yorumla
  • kurpagiribanzarşi
    kurpagiribanzarşi Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Seks yaptın diye evlenmeyi beklemek neyin kafası peki? Cinsellik kullanılmak veya ödül değildir önce bunu anla.

1
    0 Yorumla
  • Black_Desire
    Black_Desire Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeklerinki düşkünlük de değil belki Kadınalar daha düşkündür ama erkekler bunun sohbetini bir ego tatmini gibi kullanır

1
    0 Yorumla
  • Boavista
    Boavista Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Kızlarda düşkün ama düşkün değilmiş gibi gösteriyorlar kendini

1
    0 Yorumla
  • Onlygirl_
    Onlygirl_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 67%
    +1 yıl

Yaratılışları öyle. Allah da onlari onunla sınıyor

9
    3 Yorumla
    • Mr_KaoS
      Mr_KaoS
      +1 yıl

Erkeği anlayan kız +9999999

Yorumla
    • ybaykalir
      ybaykalir
      +1 yıl

@ Hakikaten yaaa. Aşık oldum resmen. Anlamış erkekleri

Yorumla
    • Asude-m
      Asude-m
      +1 yıl

Erkekleri çözmüş 😊

Yorumla
  • şimal516
    şimal516 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Kadınlarda öyle tamamen kişiliğe bağlı bence sadece erkeklere toplum olarak yükleniliyor arkadaş ortamında dahiöyle olmasa bile öyle gözükmek zorunda kalıyor

1
    0 Yorumla
  • eskiyasa
    eskiyasa Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 51%
    +1 yıl

Cinsellik erkeğe düşkündür. Ben etrafımda çok fazla cinsellik düşkünü kadın görüyorum.

2
    0 Yorumla
  • linkerboy1991
    linkerboy1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Kadınlar kadar düşkün olamaz cinselliğe erkekler.. bu ülkede hele evlenemeyen o kadar erkek var ki görsen halimizi ağlarsın.

0
    1 Yorumla
    • linkerboy1991
      linkerboy1991
      +1 yıl

Halimize ağlamayanlar çok

Yorumla
  • statiQ
    statiQ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl

Biz cok duskun degiliz. Siz az duskun gibi gorunuyorsunuz veya gostermeye calisiyorsunuz . Paradox burada

0
    0 Yorumla
  • Rangerchieff
    Rangerchieff Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın da erkekte aynı oranda düşkün. Şunu erkeğe özel yapmayın artık ya. Toplumsal algılar ile manipüle ediliyor durum sadece.

0
    0 Yorumla
  • F4T1H-_-1993
    F4T1H-_-1993 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Sapıklık bence. Bu tür insanlardan kaçınmak gerekli. Aile terbiyesi düzgün alamaması ve başkalarına saygısı olmaması.

0
    0 Yorumla
  • Temet-Nosce42
    Temet-Nosce42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Müslüman ülkelerde cinsellik bir tabu olarak görüldüğü için bu kadar düşkün oluyorlar.

1
    0 Yorumla
  • Esmaacanan
    Esmaacanan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 79%
    +1 yıl

Evde tek kalıyorlar demek ki hepsi o an akla hep o gelir.

1
    0 Yorumla
  • Biröylebirböyle__
    Biröylebirböyle__ Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 70%
    +1 yıl

Canım luciferim yaaa. Ayy soruya odaklanamadım şu an

1
    0 Yorumla
  • sessizz33
    sessizz33 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 45%
    +1 yıl

Emin ol kadınlar daha çok seviyor erkekler başka gözlerle bakmasın diye dışa vuramıyorlar

1
    2 Yorumla
    • Ferhanım
      Ferhanım
      +1 yıl

Ee o kadar düşkünlerse o gözel bakmalarını istemeleri lazim zaten.

Yorumla
    • sessizz33
      sessizz33
      +1 yıl

O da kendi tercihleri ne düşündüklerini senin daha iyi bilmem gerekir sonuçta senin hemcinslerin 😊

Yorumla
  • Sanki_oidipus
    Sanki_oidipus Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Kadınlar değil mi bende açık sözlüyüm fb olmak isteyen var mı?

1
    0 Yorumla
  • Savagexxx
    Savagexxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bilmiyorum da benim konuştuğum kadınların çoğu da öyle :) bi biz değil

1
    0 Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl

Evlilik bambaşka, sadece cinsellik olmadığı için olabilir. 🙄

1
    0 Yorumla
  • -Elvis
    -Elvis Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 40%
    +1 yıl

Erkekler cinselliğe bu kadar düşkün olmasa kızlara tekli gelmez

1
    0 Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

doğamız gereği öyleyiz.. hepimize öcü gözüyle bakmanıza gerek yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkekler düşüncelerini dile daha cesurca dile getiriyor sizde bunu düşkün olarak algılıyor sunuz

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün? 24 cevap verildi
Erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün? 20 cevap verildi
Erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün? 42 cevap verildi
Erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün? 13 cevap verildi
Erkekler cinselliğe neden bu kadar düşkün? 37 cevap verildi
Erkekler cinselliğe neden bu kadar düşkün? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sosyal medyada yüzlerce, binlerce takipçisi olan kadınla olur mu?
  • Profinize bakarak sitenin en neyisiniz sesli söyleyeyim mi?
  • Olmayanı oldurmaya çalışır mısınız?
  • Mesaj atmasını beklediğin biri var mı?
  • Pişmanlıklarını telafi etme şansın olsaydı, bazı şeyleri farklı yapar mıydın?
  • Kendini en çok hangi hataları yaparken buluyorsun?
  • Hiç taşındınız mı?
  • Motorda müzik dinliyor musun?
  • Şu an biriyle flört etme isteğiniz var mı?
  • Eşin, doğum gününü kutlamazsa buna bozulur musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨