Kizlar da düşkün ama çoğunlukla erkekler kızlarla cinsel konuşmalar konuşuyor cinsel konuşmaları o kadar çok seviyorken neden evlenmiyor amacı ne oluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle nede olmayalım ki?
Sonrasında günümüz “modern kadının” özgürleşirken yaşadığı heyecanla farkedemediği bazı olgulardan bahsedeyim; Geleneklerden ve muhafazarlıktan nefret eden ve her bireyin sonuna kadar kendi hayatını yaşamasını destekleyen bir olarak yazıyorum. Buradan benim “nerde o eski ahlak, ahh o eski zamanlar” dediğim anlaşılmasın. Ben durumdan gayet memnunum.
Konuya dönecek olursam: kadınlar özgürleşirken, aslında bir zamanlar kendilerinin işine yarayan önemli bariyerleri de ortadan kaldırdılar. Eskiden bir kadın, “evlenmeden olmaz” denildiğinde gerçekten öyle bir hassasiyeti olduğu düşünülürdü.
Günümüzde kadınların bunu çıkarı için kullandığı bilinen bir gerçek. Eğer bir adamı varlığı için, olanakları için kullanıyorsa ama adamı çekici bulmuyorsa, kadın “evlenmeden olmaz” bariyerini kullanabiliyorken, bunun çıkara göre geçerli olmadığını bilen erkek, o kadının gayet evlenmeden her şey yapabileceğini biliyor.
Bu durumda erkek olgunluğuna göre iki şekilde davranıyor. Alternatiflere kolayca ulaşabileceğini bilen olgun erkek, piyasada cinselliğin zaten çok değersizleştiğini bildiği için, kendisine böyle davranan kızı terk ediyor ve olanaklarını onun kullanımından çekiyor.
Tavsiye edilmeyen ve zayıf erkek karakteri ise ısrar ederek hem erkekleri hem de kendini gereksiz muhtaç duruma sokuyor.
Kadın bakış açısı, her iki durumda da “erkekler de çok cinselliğe düşkün” şeklinde yorumlayarak, erkekliği suçlama eğiliminde. Ama olgun erkeğin, iradeli ve ısrarcı olmayan davranışı gayet olması gereken bir doğallık ve hem kadına hem kendine saygı içeren bir davranış.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBebişim 🥰 minik bebeğim benim ❤️
Bak şimdi erkeklerde bulunan bazi hormonlar ki sanırım halay başı erkeklik hormonu olarak da bilinen testosteron hormonu bu durumu yönetiyor. Hee bilmediğim bazi farklı fiziksel ve biyolojik durumlar varsa bilmiyorum ama genel sebebinin bu hormonun fazlalığı ile alakalı olduğunu biliyorum.
Ama sana bir şey diyeyim mi erkek ezelden beri cinselliğe düşkündür. Önemli olan bu arzu isteğini gerekli yerde dizginlemesi gerekli yerde rrröaarr diyerek salmasidir. Ama dikkat et cinselliğe düşkün olmayan erkek diye bir şey var ki evlenince anlarsin evlerden ırak 😅 eğer ki bir erkek cinselliğe düşkün değilim diyorsa orada bir hata vardir diyeyim 😂141 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba, cinselliğe her iki cinste düşkündür kadınların kendini kontrol etmesi erkeklere göre daha kolaydır. Evlilikte cinselliği istediği gibi gitmeyen yine konuşmaya ihtiyaç duyuyor. Evlilik çözüm olmuyor ne yazık ki.
Burada bazı sorulara denk geliyorum kızlarımızda erkekleri aratmayacak kadar istekli90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl“Kadının 9 nefsi 1 aklı, erkeğin 9 aklı 1 nefsi vardır; Kadın 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken, erkek 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamaz.” demişler.
2411 Yorumla- +1 yıl
güzel lafmış
- +1 yıl
erkeklerin aldatma oranı daha yüksek git araştır bak zaten burdaki soruların çoğu yalan
- +1 yıl
Erkeklerin aldatma oranı fazla ama kiminle aldatıyor kadınla aldatıyor
- +1 yıl
Beyin error veriyor şimdi demi yaaaa
- +1 yıl
Canım bu söylediğin sözü bana daha önce de söyleyen oldu ama benim exeşimde 0,000025 nefis 0,0030 akıl vardı 🤣🤣🤣
- +1 yıl
sevgilisi olmadıktan sonra aldatmış olmuyor kafan iyi mi
- +1 yıl
aldatan da eskortla aldatıyor zaten
- +1 yıl
Eskort kültürü aldı başını gitti herkes eskort oluyor artık neredeyse ama gizliyorlar.
- +1 yıl
Ne güzel de Bulmuşlar Kılıfını?
Şimdi Bunu okuyan Bazı Cahil Erkek ve kızlar Ay ne kadar Doğru... Ne kadar güzel Diyor.
Bunu okuyup da Doğru Bulan Bazı Geri*ekalı Kızlara Şunu söylemek İstiyorum;
Siz Övülüyor sanarken Aslında söylenen "Siz Bir erkeğin Zeka kapasitesinin yüzde 15i bile etmezsiniz!
Siz kadınsınız, Adam gibi evinizde oturacaksınız! O erkek adam, elinin kiridir Her şey hakkıdır! Nefsi Güçlü Yapar Tabi!"
Böyle lafları Haklı bulan zavallılara Kendilerinden önce Her haltı yemiş, bakire kız arayan kocalarına Verdikleri Bekaretleriyle Mutlu günler diliyoruz. - +1 yıl
Bu lafın doğrusu şudur.. Çünkü bilmeden hakaret edenler var.. ALLAH Aklı'da Şehveti' de 10 parça halinde yaratmıştır... Aklın 9nu şehvet'in 1ni erkeğe.. Şehvet'in 9nu Aklın 1ni kadına vermiştir.. Şimdi burada kadınlarımız ne yani biz akılsızız ama siz hem akıllı hem'de şehvet olarak daha belirgin olacaksınız bu hayatta diye düşünmesinler... ALLAH kullarını yaratırken imtihan etmek istedi.. Bu yüzden de erkeğin fıtratını kadına düşkünlük olarak.. Kadının fıtratını mal ve ziynet eşyaya düşkün olarak yaratmıştır ve imtihan etmektedir.. Buradaki kilit nokta Ne erkeğin kadına üstünlüğü vardır ne kadının erkeğe... Doğru kelime şudur...
ALTIN ATEŞLE
KADIN ALTINLA
ERKEK KADINLA
İMTİHAN OLUNUR..
Yani ne erkeklerin hepsi hem çok akılı ve abazadır... Ne de kadınlar çok aptal ve abazadır.. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yoktur... İnsan önce adem olmayı öğrenmelidir.. Yani adam...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
131Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı.
Bu lafın doğrusu şudur.. Çünkü bilmeden hakaret edenler var.. ALLAH Aklı'da Şehveti' de 10 parça halinde yaratmıştır... Aklın 9nu şehvet'in 1ni erkeğe.. Şehvet'in 9nu Aklın 1ni kadına vermiştir.. Şimdi burada kadınlarımız ne yani biz akılsızız ama siz hem akıllı hem'de şehvet olarak daha belirgin olacaksınız bu hayatta diye düşünmesinler... ALLAH kullarını yaratırken imtihan etmek istedi.. Bu yüzden de erkeğin fıtratını kadına düşkünlük olarak.. Kadının fıtratını mal ve ziynet eşyaya düşkün olarak yaratmıştır ve imtihan etmektedir.. Buradaki kilit nokta Ne erkeğin kadına üstünlüğü vardır ne kadının erkeğe... Doğru kelime şudur...
ALTIN ATEŞLE
KADIN ALTINLA
ERKEK KADINLA
İMTİHAN OLUNUR..
Yani ne erkeklerin hepsi hem çok akılı ve abazadır... Ne de kadınlar çok aptal ve abazadır.. Kimsenin kimseye bir üstünlüğü yoktur... İnsan önce adem olmayı öğrenmelidir.. Yani adam...10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHer iki cinsiyet de istekli, hatta kadınlar daha istekli cinsellik kategorisindeki soruların %65'ini kadınlar soruyor mesela. Sadece tarz farklı ve belli etmiyorlar. Kadınlarda çocukluktan beri bastırılma ve empozelenme var ve genel toplumsal yapı gereği öyle davranmak ihtiyacı hissetiyorlar, hatta bu karakter haline geliyor. Mesela mastürbasyon yaptığını hemcinslerinden bile gizliyor yapmıyorum diyor. Reelde cinselliği rahat konuşamayınca sosyal medyaya taşıyorlar. Kızlardan da özelden o tür şeyler yazan çok, hatta çıplak fotosunu atan epey oldu.
00 Yorumla
+1 yılKim demiş erkekler düşkün diye.. :) Cinselliğe herkes düşkündür.. Sadeece belli etmezler o kadar..
131 Yorumla- +1 yıl
Beyin barındıran yorum için teşekkürler.
+1 yılEvlilik için gereken maddiyattan haberin yok sanırım :D ben mesela bakirim fena helde istekli bir insanım. Bir kızı bulup evlenme teklif etmem yetmez ki düğün isteyecek altın isteyecek ev araba şartı koşacak. Bu toplumda evlilik yaşının artması ve evliliklerin erkenden sonlanmasının kaynağı kadınlardır bunu kabul etmek gerekir. Bir de benim anlamadığım şey hayatta ne yapacaksın ki iş, yemek, uyku, ve cinsellik işte haftada ya da 15 günde bir de gezeceksin. Asıl kadınlar cinsellikten daha fazla zevk aldıkları halde niçin istemiyorlar ben bunu çözemiyorum. Ne güzel işte erkek sevdiği kadınla beraber olmak istiyor bunun nesi kötü. Tv karşısında sızmasını ya da maça, halısahaya gitmesini mi istiyor kadınlar?
00 YorumlaSelam 😇
Erkek gibi kadın da cinselliğe düşkündür sadece fıtratı gereği kadın erkek kadar belli edemez 🤭 ama bence pandemi bu Libido olayını çok tetikledi... Çünkü herkes evde kimse kimseyi görmüyor ve sadece sosyal medya bu tetiklemis olabilir ama cinsellik de sadece erkek düşkün değildir kimi erkek vardır sadece duygusallığa önem verir kimi kadın ise günde 5 defa seks yapabilir tamamen kişilik yapı karaktere bağlı bir durum olduğunu düşünüyorum iyi geceler 🌝33 YorumlaSevgilim geri dönsünde ömrümün sonuna kadar cinsellik yaşamamaya razıyım. her şey cinsellik değil. Bana göre böyle. Cinsellik olmadan olur ama sevdiğin olmadan olmaz. Siz siz olun sevdiklerinizi kaybetmeyin onları üzmeyin kırmayın.
111 Yorumla- +1 yıl
Eski sev için böyle bisey yapmak saçma, Anlıyorum severken ruhunuzu kaybediyorsunuz, ama Bi bakın yaa onun için değer mi
- +1 yıl
Cidden ohaa diyecek hiç bir şey bulamıyorum, ama senin bahsettiğin kız senin hala onun için çırpındıgını ve bunları yapacağını duyup görse yemin edebilirim seni ezik görür
- +1 yıl
Kızlar öyle degil maalesef
- +1 yıl
Bilemem gördüklerim ve tanıdıklarım öyle
- +1 yıl
@omerx78 haklısın söylediğim gibi sevmek mantığı dinlemez sürekli kalp ne derse o olur
+1 yılDüşkünlük olayı cinsiyetle ilgili değil dahası kadınlarda fizyolojik istek harici duygusal yani beğenilme, ilgi görme, tahrik etme ve aidiyet gibi etkenlerde cinsellikle bağlantılı olduğunu düşünürsek yarışta öne bile geçebilir. Erkeklerin sahiplenme dürtüsü ise daha çok sevgi merkezli olduğunu düşünüyorum en azından iliskinin bağlanma safhasında.
20 Yorumla
+1 yılErkeklerde biriken er suyu (meni) erkekleri zorlar. Kadınlarda böyle bir durum söz konusu degildir. Kadınların erkekleri anlamadığı, duygusuz seks eleştirisi de buradan gelir. Erkek bir beden görse bile arzular. Kadın öyle değildir. Kadın yavaşça arzulae fakat erkek gibi erken değil geç söner. Erkekler ile kadınlar arasındakı c. nsel tepkiler farklıdır.
10 Yorumla
+1 yılŞimdiki kusak herşeyi biliyor
5 ila 6 yaş keşfetme.
Argo konuşmalar terbiyeden bir haber. ..
Kadını erkeği yok.
Düzgün yetişen çocuk bile nadir hâle gelmiş.70 YorumlaKadınların labirentli sevgi oyunlarından daha az karmaşık, kadınların arabeskî hislerinden daha belirgin, net ve gerçek, kadınların hayal dünyasından daha kolay ulaşılabilir ve mutlu edebilir. Dünyada hiçbir zevk seks kadar kolay, dolu dolu ve masrafsız değildir. Yani, duygu duygu diye kadınlar duyguları da geçersiz hale getirdiler.
00 Yorumla
+1 yılinan kızlar daha fazla istekli.
ben bu sitede "bir kızı nasıl yatağa atarım" diye soru soran erkek görmedim.
ama her gün kızlardan şu sorular var
"erkekleri nasıl azdırırım"
"patronumu yatağa nasıl atarım"
"sevgilimi nasıl yatağa atarım"
okuldaki hocamı nasıl baştan çıkarırım."
... buna benzer bir yığın soru her gün kızlar tarafından soruluyor05 Yorumla- +1 yıl
Ahaa bunlar hepsi troll solar sen de yedin he 🤣
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa
ne trolu yahu
gerçekten abazan kızlar
bana kalkıyor a m ı n ı n resmini memelerinin resmini gönderiyor.
telefon variyor iletişimlerini veriyor. nesi trol - +1 yıl
He he eminim öyledir kim canım ki durduk yere atsın kendini Allah bilir fake fotoğrafları gönderiyorlar
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa
arkadaşım fotodan sonrası var söyletme beni burada.
sen ne kadar saçmaloyrsun böyle.
bildiğimiz emin olduğumuz durum var ki söylüyoruz
- +1 yıl
@Tubaacelyaaa
yahu ben yattığım kızlardan bahsediyorum hayal değil. konuşturm beni
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler daha fazla cinsel ilişkiye düşkün değil.
Erkekler cinsel ilişkiye olan isteğini daha rahat belli edebiliyor. : )
O rahatlık verildiği için bu konuda adım atan çoğunluk erkek grubu oluyor.
Kadın grubu zaten sürekli talep geldiği için bu konuda çekimser.
Net duruşları, anlayışları ve düşünceleri katmadan yapılmıştır bu görüş.
cut.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAslında kadınlar daha düşkün erkeklerden fakat öyle dışa vurmuyorlar
81 Yorumla- +1 yıl
Bunu yazmaya gelmiştim +1
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler öyle olmasa dünya üzerinde insan nesli kalmazdı.Çünkü kimse seks yapmazdı. Erkekler hiç uğraşmaz. Kadınlar zaten nefis zengini. Sonuç 0 seks 0 çocuk. Doğaları bu. Yani bilinçli olarak doğuştan böyle ayarlanmışlar hormonlarla.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler kadar kadınlarda cinselliğe düşkün. Erkekler daha çok kendilerini belli ediyor. Kadınlar ise daha çekimser kalıyor bu konuda. Bu nedenle erkekler daha çokmuş gibi görünüyor.
Bu benim düşüncem ve kanaatim.30 Yorumla
+1 yılKadınlar da aynı tek fark ailesi tarafından bastırılan erkekler değil kadınlar oluyor o yüzden kadınlar dışa vuramıyor o kadar baskı yiyince çocukluktan itibaren
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü aptal bir alginiz var. Cinsellik kadına ayipmis gunahmis gibi. Ben de düşkünüm en az bir erkek kadar ve bu tamamen doğal
92 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık. 😉👌
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik hem erkek hem kadın için temel bir ihtiyaçtır. Erkek düşünüyorsa kadın da düşünüyor. Sonuçta dediğin gibi cinsellik konuşuluyor erkek erkeğe konuşmuyorlar karşıdaki istemese resti çeker erkek konuşamaz o konuları
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen gerçekten şaşırıyorum erkekler nasıl işe felan gidebiliyor diye çünkü cinsellikten başka hiçbir şey umurlarında değil gibi
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBana kimse bi yansımasını yapamaz şu an evlenmediği için
Cevap sahibi+1 yıl*evlenmediğim
+1 yılBende severim de , evlilikle cinselliği bir tutmazsın ki, evlilik büyük bi sorumluluk demek.
20 Yorumla
+1 yılHer iki cinste düşkün fakat kadınlar duygularını daha iyi gizleyebiliyor.
20 Yorumla
+1 yılBence kişiden kişiye değişir bu. Herkes cinsellik ister ama bunu en önde tutan insanlar illa ki vardır. Benim için o kadar önemli değil. 4 sırada falan cinsellik, önce karşındaki kişiyi sevmeye, sevgi göstermeye bakın. Cinsellik sonra olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler rahat konuşmuyor !
Kızlarda istekli ama belli edemiyor toplum ve çevre baskısından dolayı mesela kız açıkça konuşsa hemen etrafına çökmeye çalışıyorlar
Güven hissi önemliiii10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakma dilde hersey, evlenseler karilarini doyuramiyor cogu
81 Yorumla- +1 yıl
Hay ağzın bal yesin 😅
+1 yılHiç bilmiyorum yapılarının veya yaradılışlarının üzerine suçu atsalar da bence kendileri ile alakalı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Uff ne bileyim ya çok saçma, bende anlamıyorum ki 🙄
10 YorumlaEvlenmeden her çiçeğe konmayı amaçlıyor evlenirse konamayabilir diye.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Testesteron hormonuna hakim olmak kolay değil. Genetik böyle.
10 Yorumla
+1 yılAslında kadınlar daha çok düşkün kadınlar daha çok istekli ve şehvetli ama belli etmiyor
10 Yorumla
+1 yılBiz isteklerimizi dile getirmede daha cesuruz ama kızlar bu kadar cesur değiller
10 Yorumlabunun için evlenilmez ama yaa. güvendiğin birini bulup birlikte olabilmek varken neden evlilik?
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılO an tahrik olduğunda rahatlama tatmin olma amaçlı konuşma
40 Yorumla
+1 yılaile terbiyesi almamış, cinselliği sadece izlediği p*rno öğrenen. sadece zevk almak için birlikte olmak istedikleri için. aslında kadınların libidosu daha yüksek erkeklerin ki 30 sn sürmüyor. çünkü sadece rahatlamak için sevişiyorlar. zevk almak için değil
00 Yorumla
+1 yılseks yapmayı seviyoruz. O pembe kutuya bı defa ulasirsan bağımlılık yapıyor. Tabi çevrede şu kadar yaptım böyle yaptım diyen insanlar da erkekleri tetikliyor resmen bı yarışa giriyorlar.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiçbir erkek hiçbir kadından daha istekli olamaz istisnai durumları saymazsak.
Erkeklerin birçoğu kontrol etmekte zorlanıyor irade sorunu yaşıyor çok azı iradeli.00 YorumlaErkeklerin yaratılışı gereği düşkünler. Bunu kontrol etme yine kendi ellerinde tabiki
30 YorumlaHepsi öyle değilmiş. Bunu bana öğretene teşekkür ediyorum😊
32 YorumlaCinsellik olunca illa evlilik olumuyo zaten sorun senin düşüncende
30 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmasaydınız keşke elbette herkes cinselliğe düşkün ben cinsel konuşmalar yerine sadece sarılmayı tercih ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılknut humson'un ''açlık'' isimli kitabı geldi aklıma nedense :)
22 Yorumla- +1 yıl
Özet geçelim arka kapak tanıtımı gibi olsun ama spoiler vermeden yani 😅
- +1 yıl
@SextraOrdinary mantıklı :)
+1 yılSeks yaptın diye evlenmeyi beklemek neyin kafası peki? Cinsellik kullanılmak veya ödül değildir önce bunu anla.
10 Yorumla
+1 yılErkeklerinki düşkünlük de değil belki Kadınalar daha düşkündür ama erkekler bunun sohbetini bir ego tatmini gibi kullanır
10 YorumlaKızlarda düşkün ama düşkün değilmiş gibi gösteriyorlar kendini
10 YorumlaYaratılışları öyle. Allah da onlari onunla sınıyor
93 YorumlaKadınlarda öyle tamamen kişiliğe bağlı bence sadece erkeklere toplum olarak yükleniliyor arkadaş ortamında dahiöyle olmasa bile öyle gözükmek zorunda kalıyor
10 YorumlaCinsellik erkeğe düşkündür. Ben etrafımda çok fazla cinsellik düşkünü kadın görüyorum.
20 Yorumla
+1 yılKadınlar kadar düşkün olamaz cinselliğe erkekler.. bu ülkede hele evlenemeyen o kadar erkek var ki görsen halimizi ağlarsın.
01 Yorumla- +1 yıl
Halimize ağlamayanlar çok
Biz cok duskun degiliz. Siz az duskun gibi gorunuyorsunuz veya gostermeye calisiyorsunuz . Paradox burada
00 Yorumla
+1 yılKadın da erkekte aynı oranda düşkün. Şunu erkeğe özel yapmayın artık ya. Toplumsal algılar ile manipüle ediliyor durum sadece.
00 Yorumla
+1 yılSapıklık bence. Bu tür insanlardan kaçınmak gerekli. Aile terbiyesi düzgün alamaması ve başkalarına saygısı olmaması.
00 Yorumla
+1 yılMüslüman ülkelerde cinsellik bir tabu olarak görüldüğü için bu kadar düşkün oluyorlar.
10 Yorumla
+1 yılEvde tek kalıyorlar demek ki hepsi o an akla hep o gelir.
10 Yorumla
+1 yılCanım luciferim yaaa. Ayy soruya odaklanamadım şu an
10 YorumlaEmin ol kadınlar daha çok seviyor erkekler başka gözlerle bakmasın diye dışa vuramıyorlar
12 Yorumla
+1 yılKadınlar değil mi bende açık sözlüyüm fb olmak isteyen var mı?
10 YorumlaBilmiyorum da benim konuştuğum kadınların çoğu da öyle :) bi biz değil
10 Yorumla
+1 yılEvlilik bambaşka, sadece cinsellik olmadığı için olabilir. 🙄
10 YorumlaErkekler cinselliğe bu kadar düşkün olmasa kızlara tekli gelmez
10 Yorumla
+1 yıldoğamız gereği öyleyiz.. hepimize öcü gözüyle bakmanıza gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler düşüncelerini dile daha cesurca dile getiriyor sizde bunu düşkün olarak algılıyor sunuz
10 Yorumla- Devamını Gör (113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler