Şimdi erkekler beni linç etmeden söyleyim ben birşeyler hissetmiyorum demiyorum bende hissediyorum ama sizden bazıları gibi aç köpek gibi kızların üstüne dünden razı olarak hiçbir şart aramaksizin saldıracak kadar değilim. Şöyle bir baktım da dikkatimi çekti sitedeki hangi cinsellik sorusuna baksam çoğunda erkeklerin cevabı kızlara göre daha çok oluyor. Aşk veya duygusal bir şeylerden sorulan sorulara baksan bu seferde kızların cevabı daha fazla erkekler daha az cevap vermiş oluyor. Yani benim anlamadığım şu ki bu erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün? İki günlük dünyanın içindeyiz zaten yarın bir gün ölüp gitcez niye iki dakikalık heveslerin peşinde koşup hayatınıza duygusal olarak güzel bir şeyler katmıyorsunuz? Yaşınız ilerleyip yaşlanınca bunun ceremesini çok çekersiniz ama ben söyleyim. Elinizi gelip öpecek bir torununuz çocuğunuz olmaz hastalandiginizda başınızda sabahlayıp size bakacak sizi iyileştirecek bir eşiniz olmaz. Haberlerde izliyoruz bazen yaşlı insanlar kimi kimsesi olmadığı için ölüp gidiyor cenazesini yıllar aylar sonra buluyorlar. Tabi hayat sizin herkes istediği gibi yaşamakta özgür ama yaşlanınca bir başına kalmak çok kötü olur bunu ben bir arabamdan biliyorum. Kadının unutkanlık hastalığı var orada burada geziyor kimi kimsesi yok. Anneannem ile beraber kalıyorlar yanlız ve bir başına olduğu için. Yarın bir gün ölüp gitse kimsenin haberi olmaz.
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat