Sevgilimle yakınlastık ve anında boşaldı. Dini sebeplerden dolayı hicbi sey yaşamamıs. İlk deneyimleri oldugunu ve bana alışınca daha iyi olabilecegini söyledi. Bu sizce düzelir mi hap vs beni tatmin edebilir mi. Hayatım boyunca tatmin olmadıgum bi iliski yasamak istemiyorum. Beni tatmin eder mi sizce. Ayrılmak da istemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumda, sevgilinizin cinsel deneyimi olmaması nedeniyle böyle bir şey yaşanması oldukça normaldir. Önemli olan, birbirinizi anlamak, iletişim kurmak ve birlikte çalışmak için zaman ayırmaktır. Sevgilinizin cinsel deneyimlerinin artması ve alışmasıyla, zamanla performansının iyileşmesi olasıdır. Haplar veya diğer cinsel uyarıcılar kullanmak, bir çözüm olabilir ancak, sadece geçici bir çözüm olabilir ve sorunun temel nedenlerine çözüm getirmeyebilir. En önemlisi, sevgilinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşmanız ve birbirinizin ihtiyaçlarını anlamanız ve karşılıklı tatmin edici bir cinsel yaşam için çalışmanızdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani simdi evet oyle bir sey varmis (bende tecrubesizim yine dini acidan baktigim icin) ama yasadikca alistikca nasil bir sey oldugunu bilip deneyimledikce inasn kafasindaki o beklenti de ona gore oluyormus, biz cunku Şu an cok ust duzey bir sey bekliyoz tahmin ediyoz ama nasil bir sey oldugunu ogrendin mi tadini aldin mi normallesiyormus, hee simdi bazilarinda illa erken bosalma olayi vardir tabi de onlara bir sey diyemem ama duzelemez imkansiz bir durum da degil yani. Bide erken bosalsa da devam edebilirsiniz ki iki uc diyerekten sirf bosaldi diye de bitti olarak gormek zorunda degilsin yani..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama cok sinir bozucu bi durum hic basıma gelmemisti
Cevap sahibi+1 yılnapak simdi knk, basimiza gelsin diye de dua eden yok yani..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAbla evet tecrübe sahibi oldukca ilerler boşalma süresi bazılarında ilerlemiyo 😃 bilgin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılOf napmalıyım ya düzelmezse hap atsa mesela tatmin edici olur mu
- +1 yıl
Abla yani o kontrolle kaslarla ilgili rçtae kondom falan kullansın yani bi müddet uzatır
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunun tedavisi var tabiiki tedavi görürse erken boşalması uzar
00 Yorumla
+1 yılÜrolog çeşitli alıştırmalar söyler
Zamanla oturur00 YorumlaOna bir antidepresan başlat geciktirici gibi davranıyor resmen o ilaçlar
00 YorumlaDeneyimsizlik baskı hissetme acele davranma birçok şeyle alakası var. Asıl neden psikolojik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYakınlaşma ile de boşalma olmaz ya yuh yani ne yaşıyor ne yiyor bunlar yahu.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖf
- +1 yıl
Kıyamaaam😅
Gizli Üye(18-24)+1 yılbenım sevgilim de oyleydı ıkıımzıde deneyımsızdık ben korkuyordumutanıyordum ama o da benı cıplak gordugu an gelmişti :d ama 2 sene gectı Şu an nısanlıyız performansı harıka benı cok ıyı tanıyor adam benı ucuruyorrrrr :D
16 Yorumla
Soran+1 yılAy cok mutlu oldum bu yorumu okuyunca ya ayrılmak hic istemiyorum ben düzelmesini istiyorum
Cevap sahibi+1 yılikimizde birbirimizi tanıdık her sey guzel gidiyor ilişkimiz decinsellikte nişanlandıık da ve cocuk gercekten benı gordugu an geliyordu uzuluyordu ve bende onu bu iş için sevmedıgımı ne olursa olsun onunla olmam mutluluguma yettıgını soledım benden cekıncesı kalmadıkca duzeldı bana sana yetemıyorum dıyen adam sımdı hadıııa ya yaslandın mı sen dıo o kadar duzeldı :D
Cevap sahibi+1 yılisterse o organı olmasın onu o oldugu ıcın sev <3
Soran+1 yılYa kanka ben cok yanlıs basladım p zaman… bem erken geldiği icin sinirlendim giyindim odadan cıktım
Cevap sahibi+1 yılolabilir bilmiyorum ona olan sevginle alaklı ben mesela o guzel yuzunu uzemem onun hepımız olaylara farklı sekılde tepkıler verıyoruz ama sen bole yaparsan o kendını yetersız hıssedıp daha cok kotu psıkılojı gırer bıraz yardımcı olursan belkı duzelir bazen yalandan zevk alaıyormums gıbı yapıyordum bazen gelmiş gibi yapıodum uzlmesın yuzu gulsun dıye ama dediğim gibi su an her sey harıka bıraz daha karsındakını bu konuda yetersız hıssewttırme mutlu ol kı o da duzelsın
Soran+1 yılEvet haklısın. Ama cinsellik benim icin önemli bi konu olmasa da olmaz falan gibi de davranmak istemiyorum düzelmezse istemem ben acıkcası me kadar sevsem de
+1 yılTatkjnsuzkik yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılO tecrünesiz sen hiç yaşadın mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılsağlık sorunu da olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Deneyimsizlik ve fazla 31 den
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBirkaç hafta deneyin düzelmezse sıkıntı vardır
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yani bir ihtimal tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde ne kadar kalabildi?
015 Yorumla
Soran+1 yılGirmedi. Daha dokunur dokunmaz bosaldı. Ben noldugunu anlamadım sinirlendim giyindim. Sonra konustuk daha önce sadece bir kere seks yapmıs onda da sarhosmus. Sana alısınca vs daha iyi olur olmazsa hap alırım falan dedi
- +1 yıl
ileri dercede erken boaşlması var. Çok mastürbasyon yapmış sanırım.
Soran+1 yılİste hayatı boyunca bi defa seks yapmıs
- +1 yıl
sertleşme oldu mu tamamen?
Soran+1 yılSertlesti dokunur dokunma da bitt aw
- +1 yıl
işin zor erken boşalma ileri derecede.
Soran+1 yılDüzelir mi
- +1 yıl
Kendiliğnden düzelmez.
Soran+1 yılHap atsa tatmin eder mi
- +1 yıl
hapla düzelmez.
- +1 yıl
prezervatif takmış mıydı boşaldığı zaman?
Soran+1 yılHayır bi sey yoktu dokundum ve bam geldi
- +1 yıl
işte işin zor.
Soran+1 yılöf sinirim bozuldu ya
- +1 yıl
geç saatte burada olursan destek olmaya çalşırım konuyla ilgili istersen bana hatırlat ama.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldüzelmez. zaten nimet olmuşsun çocuk için belliki.
04 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin ya hapla falan d kukusu iyi olöaz
Cevap sahibi+1 yılyok yaa ne hapı.. dr. a gidicek vs. ilaç milaç.. onlamı uğraşıcan.. alışmış eline, nimet olmuşsun dediğim gibi..
Soran+1 yılBeni tatmin edecek halr gelemez mi bu cocuk
Cevap sahibi+1 yılgelmez ciddiyim.. serçe gibi bslır 30 sn sonra
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen tecrübeli misin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEminim öyledir😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var
00 Yorumla
+1 yılBence hayır
00 Yorumlaevet var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 cm falan da istersin o zaman
010 Yorumla
Soran+1 yılİsterim
Cevap sahibi+1 yılEn azından kafam rahat
Soran+1 yılSükür
Cevap sahibi+1 yılŞükür aynen öyle. Bu arada sizin iş nanay
Soran+1 yılYo baya arastrdim ben gayet de iyi olabilirmis cocuk yeni baslio napsin
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle ihtimal de var ama genetik değildi umarım
Soran+1 yılKanka hayatunda bir defa vajinaya girmis onda da sarhosmus ben ikinci
Cevap sahibi+1 yılYani olabilir gerçekten şimdi kafamda oluştu biraz. Umarım mutlu olursunuz ne diyim
Soran+1 yılSaol tesekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim hayırlı akşamlar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Düzelir
00 Yorumla
+1 yılVardır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri