Genelde acemilerde çok oluyor. O an yaşadığın heycana bağlı mesela biz artık seneler geçti evliyiz artık kendini kontrol edebiliyor. Tecrube zamanla öğreniliyor
Evet ilk 4yaada 6sene birde sık ilişkiye girmezdm bende üst uste hamile kaldm tiksindim falan. Ama zamanla rayına oturdu sık ilşkiye girdik ve süre git gide uzadı şimdi kendini kontrol edebiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genelde acemilerde çok oluyor. O an yaşadığın heycana bağlı mesela biz artık seneler geçti evliyiz artık kendini kontrol edebiliyor. Tecrube zamanla öğreniliyor
öylemi dersin
Evet
bunu yüzümden aldatıldım
Sevgilin mi
evet maalesef
Ama gerçekten kötü tam yükseliyorsun bummm adamn pili bitiyor. En iyisi ilişki öncesi bir tur mastürbasyon yap daha geç bosalrsn
aldatmakta haklımı
Yani onun yerine daha sık ilişkiye girseydiniz süre uzardı
girmedi işte
Sktr et sende
ezik gibi hissediyorum işte
Bu bir sende yok yeni ilişkiye giren bütün erkeklerde var zamanla ilişkiye gire gire süre uzayacak bu senin değil onun ezikliği.
siz evlimiydiniz
Evet ilk 4yaada 6sene birde sık ilişkiye girmezdm bende üst uste hamile kaldm tiksindim falan. Ama zamanla rayına oturdu sık ilşkiye girdik ve süre git gide uzadı şimdi kendini kontrol edebiliyor
genelde pozisyon tercihiniz nedir
şu an sarma saracagm yarn için ben kacar kib
Eline sağlık emeğin sağlık abla
@uyanmakzorundayiz sağol bu durumu sorun etme zamanla kontrol edeceksin daha sık ilişki ve sınırları olmayan bir partner sana iyi gelecektir
bana bi yazarmısın bişey sormam lazım
Sorunu begendm
bi saniye
gözükmüyor ki ya
yorum ypsna bi normal
ekledim
@uyanmakzorundayiz eksik kal 😂
Neden ama
Çünkü cinsel ilişkiyi mastürbasyon gibi düşünüyor erken boşalanların çoğu. Yani sonuç odaklı davranıyorlar...
nasıl düzelticez
ön sevişmeyi uzatacaksın. boşalma odaklı seks yapmayacaksın.
haklısınız
Gen bozukluğu olabilir.
Stres, uyku, enerji düşüklügü vs.
Acemilik.
Sünnet
Büyük etken deniliyor bunun için bilemiyoruz tabi..
Psikolojik deniyor.