Mesela daha önce çoğu kişiyle ilişkiye girdiğim halde ilk boşalmam hala çabuk geliyor kontrol edemiyorum bunun çok yapmakla tecrübeyle alakası var mı, yani çok tecrübesi olan ilk boşalmasi geç gelir diye bir şey var mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erkek boşalma bence bir hastalık değil çünkü bu senin fantezine göre değişiyor o anlık heyacan falan filan yani bunlar erken boşalmayı tetikler zaten doğal olarak
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce çok yapmakla alakası var mı peki yani daha önce çok yapan ilk boşalmada geç boşalır diye bir şey var mı
Soran+1 yılBen mesela daha önce yaptığım biriyle yapınca kontrol edebiliyorum ama yeni biriyle yapınca hemen geliyor
Soran+1 yılBunu nasıl engelleyebilirim peki kral
- +1 yıl
Tabi sen bunları eğer hissetmiyorsan farkında değilsindir çünkü o an zevke odaklandığın için bu duygular arka planda çalışıyor sende hissetmiyorsun bunları hep zevke odaklanma o an yani biraz yavaşla biraz soluklan sonra tekrar zevk şeyini yükselt bunu tekrar tekrar yapabilirsin biraz sakinleş mesala cinseliğe girerken sakinleştirici bir müzik dinleyebilirsin ya da o an tek zevke odaklanma biraz farkı şeyleri düşün bunlar erken boşalmayı engeller ve heyacanını kontrol et biraz seviyesini azaltmaya çalış bu senin zevkini azaltcaktır ama uzun süreli seks için gerekiyor bir de en babası duygu ve düşünceler bunlar inanılmaz derecede etki ediyor en babası bunlardır senin cinseliğe sokan şeyde budur biraz kontrol etmeye çalış
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 günde bi Yaparsan Ve Kendini Kontrol edebilirsen Tecrübeli Olursun
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKalkınca Hemen ilişki yaşama Kendinden Geçerken ilişkiye girersen Erken Boşalmazsın
Cevap sahibi+1 yılYani Aşırı derecede Zevke Gelene Kadar Penisi Vajinaya Sokma iyice Uzunca Seviş
Soran+1 yılAma öyle daha çabuk boşalmazmi insan ilk boşalmada özellikle çok sevişip iyice zevke gelince iyice doluyor penis ucu daha çabuk boşalmaya yol açmaz mi
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılİçindeki Nefsin Ortaya Çıkınca Ne demek istediğimi Anlayacaksın
Soran+1 yılTamamda öyle zevke daha çok gelinip hemen boşalmazmi insan
Cevap sahibi+1 yılDediğimi yap Veee Boşalınca devam et
Pes etme
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirdesin
Cinsel Yaşam konusunda 749 cevap paylaştı. Evet ilk zamanlar alışana kadar öyle oluyor
08 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce çok yapmakla alakası var mı peki yani daha önce çok yapan ilk boşalmada geç boşalır diye bir şey var mı
Soran+1 yılTamam da ben daha önce çok kişiyle yaptığım halde neden çoğu zaman hala ilk boşalmam erken geliyor
Soran+1 yılBazen girer girmez bazen girmeden bazende girdikten 1 dakika sonra sonraki kontrolümde oluyor
Soran+1 yılİlkinin çabuk gelmesinin sebebi nedir acaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de bilemedim ya
00 Yorumla
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026