Bir ilişkiniz ve aktif bir cinsel hayatınız varken mastürbasyon yapmak, partnerinizin sizi tatmin etmediğine işaret midir?

Bir ilişkiniz ve aktif bir cinsel hayatınız varken mastürbasyon yapmak, partnerinizin sizi tatmin etmediğine işaret midir?
Başkaları için mastürbasyon alternatif bir yöntem mıdır bilmiyorum, ama benim için öyle değil..
Hatta partnerimin gözlerinin önünde mastürbasyon yapmaktan ve onun bana dokunmamak için çaba sarfetmesinden keyif alıyorum..
Olabilir de olmayabilir de bu mastürbasyon yapan kişiye bağlı.
Eğer normalde masttan fazla zevk almayan bunun yerine gerçek bir sevişme isteyen birisi ise ve ona rağmen bunu yapıyorsa evet bu bir işarettir diyebiliriz, çünkü normalde bunu tercih etmez.
Fakat bazı kişiler masta o kadar alışıyor ki adeta bağımlılık haline geliyor, hatta burada cinsel birliktelikten zevk alamadığını falan yazanları okudum. Haliyle bu kişi seks de yapsa yine masta yönelecektir. Bu da partneri ile ilgili değildir.
Ne demek 🙂
Hayır değildir neden öyle bir şey olsun ki mesela diyelim ki partnerim işe gitmiş benim boş günüm bir an libidom artınca tabi ki mastürbasyon yaparım
Bu partnerimi benden alıp koparamaz ki sevdiğim kadın da yapabilir bunu sorun etmem
Mastürbasyon bağımlısı da olmuş olabilir..
Teşekkür ederim İstanbullu..
Rica ederim tiryaki 🖐️☘️
Cevap
3Cevap
Hayır değildir. Hepsinin yeri ayrı. Detaylara takılmamalı
Evet bence de işarettir
Hayır, belki beni öyle izlemesini istiyorumdur..
Normal sartlar altinda insanin aklina bile gelmemesi lazim masturbasyonun. Cinsel iliskiyle kiyaslanamaz bile ikisinin verdigi zevkler.
Tatmin olunursa ihtiyaç duyulmaz.. öyle düşünüyorum
Aktif cinsel hayatı olan birinin mastürbasyon yapmak aklına gelmez.
Tatmin olmamış derim.
hayır tabii ki zaten o yanında olmadıgın zaman yaptıgın masturbasyonda bile hayal ediyorsun onunla oldugun anları sonucta
Evet kesinlikle.. İnsan tatmin olduktan sonra neden ihtiyaç duysun.. Eğer ihtiyaç duyuyorsa muhtemelen bencillik mevcuttur..
Evet işarettir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?