Dediğin gibi yaptıklarını bilerek hatta öncesinde veya sonrasında bu şekilde yapılırsa karşılıklı, izlettirmeli olarak renk gelir. Şehveti ve tutkuyu da arttırır.
Fakat eşler birbirlerinden habersiz yaparsa bunu birlikte yaşamak yerine libidolarını kendileri harcarsa yavaş yavaş kötü etkilemeye başlar.
Üzerine bunu yaparken partnerinden hariç başka kaynaklardan yararlanma başlarsa ilişkide de sorunlar oluşabilir.
Evlilikte bence cinsel olarak ne yapılacaksa eş ile birlikte yapılmalı.
Etkileyebilir. Bu nerede ve ne sıklıkla yapıldığına bağlı. Yıllar önce bir kadın arkadaşım, yakın arkadaşlarından birisinin kocasından bu yüzden şikayetçi olduğunu, ya boşanacağını, ya da başka birisi ile yatacağını söylemiş. Adam sürekli mastürbasyon yapıp karısıyla neredeyse hiç seks yapmıyormuş. Eğer çiftler birbirinden uzak kalmışsa, ya da birinin libidosu diğerinden fazla ise, mastürbasyon bir can simidi olabilir. Ya da fantezi amaçlı bir arada yapılabilir. Ancak biri mastürbasyon yaparak diğerini ihmal ediyor ve onun cinsel ihtiyaçlarını karşılamada eksik kalıhorsa, bu sıkıntı yaratır.
Etkilememesi lazım ama bunun için cinsel yaşam konusunda bilinçli ve yeniliklere açık bir partner gerekiyor. Şöyle ki; eğer biraz muhafazakar birine karşı bu eylem yapılırsa, şahıs yetersiz olduğunu düşünebilir.. Bence dediğin gibi karşılıklı yapılması, çiftlerin birbirlerinin nelerden zevk aldıklarını karşılıklı görmesi olaya farklı heyecanlar katabilir..
İnsanların bakış açısı ile alakalı bir durum bence. Yapılırsa sorun olmaz olaya renk katar heyecan katar fazlasıyla ama olmazsa da olur. Birlikte geçirdiğin süre de karşı taraf birbirini tatmin edebiliyorsa zaten mastürbasyon gerek duymazlar. Fantezi için yapılırsa ayrı güzellik katar.
mastürbasyon ilişkinin yerini almaya başladıysa sorun olur. Ayrıca gizli yapılan mastürbasyon da sorun yaratır. İlişkiden memnun değil mi ki buna ihtiyaç duyuyor sorusu akla gelir
mastürbasyon seven biri olarak soyluyorum. Olumsuz etkiler cunku. Ciftler bir birini tam anlamiyla tatmin etmeyince ya da edemeyince kisiler masturbasyonu tercih edebiliyor. Onun disinda fantezi olarak yapilabilir. Oda su sekilde. Sen pqrtnerini. ya da o seni oksayarak bir birinize mastürbasyon yapmaniz olabilir. Ama eslerden biri ayri odada dusta vs mastürbasyon yapiyor olmasi bence tsraflarin bir birine yetmedigini gosterir.
El ile yapılan mastürbasyon nedeniyle erkeklerde kötü sonuçlar doğurur. Örneğin elin verdiği sertlik ve darlık hissine alışan penis daha sonra gerçek bir vajinada aynı hissi alamadığı için sertleşme sorunu başlar ve özgüven kaybı depresyon vs vs sorunlar yaşatır. Partneri olan kadın erkek farketmez cinselliği karşısındaki kişi ile yaşamalı bence.
Saygılar...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Neden kötü etkilesin yükseldiğim zaman yanımda yoksa başka ne yapabilirim ki bazen hafta sonuda çalışıyor E ben evde oluyorum o sırada başka yolu olmuyor
İşte olunca istediğiniz her an mümkün olmuyor yoğun oluyorsunuz toplantıda oluyorsunuz anında cevap veremiyorsunuz bunlarda yüksek biri için ideal olmaz ben mesela daha çok bozulup tartışma yaratabilirim fikriniz için sağolun ama bana uygun değil
Yüksek olmanızı anlıyırım hayatınızı etkileyebiliyor. Biliyorum bende yaşıyırum aynısını. Denemeden bilemezsiniz. Eşinizede bu özgürlüğü verebilirsiniz açık ilişki gibi
Dediğin gibi karşılıklı olduğu sürece kötü değil iyi anlamda etkiler ama sürekli gizli gizli yapılan mastürbasyon cinsel hayatı olumsuz etkiler soğukluk olur
Bence etkilemez. Malum kadınların regl zamanı oluyor ve ilişkiye girmek mümkün olmuyor ee erkekte aldatmaya yeltenmezse eğer mastürbasyon yapacak çare olarak
Tatmin olan erkek veya kadın mastürbasyon yapmaz Kafın rgl iken koca ereksiyon oldu yatakta kadın çuval gibi duruyorsa erkek ne yapsın ya da etkek etken boşaldı kadını okşayarak sürterek yalayarak boşaltmasa kadın ne yapsın