Düzenli seks hayatı olan insanın mastürbasyon yapması bir ihtiyaç sayılabilir mi, yoksa partnerine hakaret midir?

Düzenli seks hayatı olan insanın mastürbasyon yapması bir ihtiyaç sayılabilir mi, yoksa partnerine hakaret midir?

Yok hakaret değil. Tabiki bu da bir ihtiyaç. Bence bu da ayrı bir zevk, ayrı bir fantezi. Ben çeşitliliğe karşı değilim. Farklı zevklerin, farklı heyecanların ve hazların da tadılması taraftarıyım. İnsan kendini sınırlandırmamalı, kısıtlamamalı. Rahat olmalı. Mutluluk her zaman her yerde hepimizin Hakkı. Nerede ne zaman ne olacağını bilemeyiz. Şartlar öyle gerektirir, pekala masturbasyonla da haz alarak tatmin olunabilir, bu bir ihanet değil, hakaret asla değildir. Keyfinize bakın. Keyifli geceler… 😎
Bana göre çatlak sızıntı yapan bir bardak gibidir. Aynı kaliteyi , aynı elektiriği , aynı reaksiyonu verdirmez. Karşı cinse yapılan bir nevi haksızlıktır bu yüzden. Beni etkilemiyor gibi düşünmek kendini aldatmak olacaktır dolayısı ile karşı tarafıda. İki kişilik bir yemek yapıyorsunuz , pişerken mutfakta 4 te birini götürmüşsünüz gibi düşünün 🤗
Düzenli seks hayatı varken mastürbasyon yapan kişi ya bağımlıdır ya da tatmin olmuyordur. Bağımlıysa tedavi olmalı, tatmin olmuyorsa da partnerini değiştirmeli. Benimle her gün seks yapan birinin gidip banyoda eliyle kendini tatmin etmesi benim gibi bir kadına büyük hakarettir, çok sinirlenirim. Böyle bir fantezisi varsa da karşılıklı mastürbasyon yapabiliriz. Ben zaten iki kişi arasında yaşanacak her şeye açık bir kadınım.
Teşekkür ederim
Ben de aynını düşünüyorum.
Bunun tek bir cevabı olduğunu düşünmüyorum. Bunun asıl nedenini ancak kişi kendi bilebilir. Ayrıca kişinin kendi kendini tatmin etmesi ihtiyaç olabilir ama partnerine neden hakaret olsun ki kişisel özel mahremiyeti istekleri içtenliği kimseyi ilgilendirmemeli. Belkide sadece kendi kendini tatmin etmekten ayrı bir haz duyuyor ve bunu bazen yaşamak istiyor olabilir.
Teşekkürler
Cevap
14Cevap
Çok merak ediyorum ama etmiyorum tabiri caiz yani merak ediyorum derken sıcacık yumuşacık bir organ var Ken bir insan niye elini s**er ki neresi ihtiyaç bunun o zaman niye sevişir ki insan ne yani yetersiz olsa bile sonuçta her türlü bayanla birlikte olmak elinden zevklidir ne biliyim ya bazen soru sormak için mi yoksa maksat yorum yapılsın diye mi paylaşım yapılıyor diye düşünüyorum artık abi 1ml inasa sorsan sana vajina der ne elinle yapması he karşı taraf yapıyorsa o başka
Yetinemiyorsa yapabilir bence. Ama partnerine hakaret olmaz. Eğer onu arzuluyor onu hayal ederek yapıyorsa hakaret değil bence.
Düzenli derken ne kadar düzenli? 😂 Kişinin canı istiyodur partneri yanında değildir yapar ama alışkanlık haline gertrmeden istisnai durumlarda
Birlikte yapılırsa fantezi olabilir
Bu iyiydi
Ayrıca senden hiç beklemediğim derecede farklı ve orijinal bir yorum.
Evet şaşkınım hem de fena halde. 😳
Hakaret değil de hoş olmaz sonuçta çocuk değil ergenliğe yeni girmemiş, vucudunu keşfedecek hali yok ve partneri varken neden mastürbasyon yani tatmin olamıyorsa farklı yollar denesinler
Bana göre karşılıklı fantezi dışında yapılıyosa istenildiği anda iyi bir partnere ulaşamama sorunundan kaynaklanıyo, iyi bir cinsel hayatta masyürbasyonun yeri yok
mastürbasyon kendini tatmin seks başkasının tatmin etmesidir. insan kendini tatmin etmek isteyebilir normal bu.
Alışkanlık, ya da partnerin yetersiz kalması
ihtiyaç halinde yapıyorsa cinsel ilişkinin pek de düzenli olduğu söylenemez bence.
Düzenli bir ilişkim var ama bazen yapıyorum eşim de vibratör kullanıyor yani oluyor arada
Aslında partnerin belli kotası vardır bu kota dolunca senin kotan dolmayınca yapabilirsin
Sevgilim benden uzakta yasiyor yilda bi iki kere göre biliyorum o yüzden yapiyorum sik sik
Yani birlikte farklı olsun diye yapilabilir
ikisinin yeri kesinlikle ayridir.
Mastürbasyon yeri ayrı bir olay.
Birlikte yaparız fantezi bol amünüyüm
Hakaret değil bence
Hakaret
ikisinin yeri ayrı
Aynen katılıyorum
🤷🤷🤷
Geccek geccek
Hakaret
İkside aslında