Gizli Üye(30-35)+1 yılBu işler genel olarak zaten erkege zevk veriyor bence. Onlar bu hayata zevk, biz aci cekmek icin gelmiş gibiyiz. Yani regl sancisi, dogum sancisi, menopozdaki sıkıntılar bitmek bilmiyor bizde. Ama erkekler ruyalarinda dahi kizlarla yatip zevk alan, bosalan varliklar sen düşün yani ne kadar zevk aldiklarini. sanki kadinlarin ki üremek amacli gibi zevk almaktan cok.
Erkegin iliski sonunda orgazmi, bosalmasi garanti ama bizde garanti orgazm yok. Bir suru caba harcayacagiz ki orgazm olalim biz, ölme eşegim ölme. Erkekler gibi orgazm garantimiz yok.
Erkekler yel esse zevk aliyorlar resmen. Agizda, vajinada, elde, meme arasinda her turlu. Peki biz? Penis vajinaya girse dahi zevk alamayan var bir suru kadin var.
Oral. Erkekler oralda vajinaya girmis gibi hissederken kadina yapilan oralın da bir anlami yok. Elini islatip yapmaktan ne farki var? Erkekler vajina icinde gibi hissederken bize yapilan oralda vajina zaten boşta kalıyor. Onlar agizla bildigin vajinal iliski, gercek iliski tadi alırken, biz bize yapilan oralda gercek iliski tadi alamıyoruz. Erkekler oralda birlesme, vajinal iliski yasamis gibi hissederken, hangi kadin oralda birlesme gibi hissettim, icimi doldurdu, vajinal gibi bir iliskiydi diyebilir ki?
Iliski, birlesme desen erkek birlesmenin her zerresinden zevk alip uçarken, kadin agri cekebiliyor kimi zaman. Arastirmayi tam hatirlamiyorum yanlis bilgi vermeyeyim ama her 10 kadindan 7 si mi ne agrili cinsel iliski yaşıyormuş mesela. Onlar zevk aliyor, ucuyor, yumuşacık, sicacik, kaygan bir yerde seyleri vakumlaniyor, bundan inanilmaz haz aliyorlar, hicbir acı, sızı yok onlarda (neden surekli seks istedikleri zaten ortada) ama sen kadin olarak kendi organindan zevk dahi alamiyorsun cogu zaman. Üstüne ağrılı da yasayabiliyorsun bu durumu. Agrı, sızı duyabiliyorsun.
Erkek 10 dk git gel yapiyorsa 10 dakilanin her zerresinden zevk alıyor ve her pozisyondan zevk aliyor. Kadin olarak vajina penise 2-3 dk da anca alisacakta, zevk almaya baslayacak. Erkek 10 dk zevk alıyorsa kadin 2-3 dk sonra zevk almaya basliyor.
Kadin tam ritme, havaya girerken de erkek işini bitirmis oluyor zaten. Kadinlarin cogu yarim da kaliyor bu yuzden. Erkekler hemen zevk alip bosaldigi ve iliskiyi bitirdigi icin daha yeni ısınan kadın kaliyor oylece ortada. Sonra kadin dogru ve zevk aldigi pozisyonu bulacakta, klitorise baski yapan pozisyona gececekte ohoo. Erkek her pozisyonda zevk alıyor, kadin pozisyon arıyor habire.
Yani daha cok dezavantaj sayılır. Erkekler sekste 10-0 her turlu öndeler bence. Kadin olmak zaten zor, yatakta kadin olmak ayri zor. Zevk almak icin, orgazm olmak icin debeleniyoruz resmen. Erkekler havada, karada, ruyada, agizda, analda, vajinada her noktadan zevk aliyorlar. Oral bile erkeklere guzel karsilastirdigin zaman. Yani seks erkeklere guzel. Ben boyle dusunuyorum.
Gelip bana kadinlar cok zevk aliyor, arka arkaya orgazm olma sansiniz var gibi seyler soylemeyin. Kadinlar adam akilli tek orgazmi olduydu da arka arkaya olmasi kaldi. Yani cogu zaman birakin orgazm olmayi zevk almak bile kadinlarda zor oluyor.
Yapısal mi, partner kaynakli mi bilmiyorum ama bu kadar kadinda kotu erkeklere denk geliyor olamaz degil mi? Bir suru kadin seks yapiyor, cogu zevk alamadigini ve bir turlu orgazm olamadigini soyluyor. Butun erkekler mi kotu partner yani? Hic mi iyisi yok? Bence bununla ilgili degil. Kadin olmakla ilgili bu durum.
Bence biz erkeklerin sekste ve bu işlerde aldigi zevkin yarısını bile almıyoruz. Seks pek biz kadinlara gore bir sey değil bence. Yani bizde zevk alsakta bu is erkeklere daha cok zevk veriyor daha cok onlar icin bir eylem gibi.
Cunku cok gerideyiz erkeklerden. Orgazm garanti degil, zevk garanti degil bizde. Oralda bile onlar kadar zevk almiyoruz. Onlar oralda resmen iliski yasiyorlar cunku, bizde o da yok yukarida dedigim gibi tekrar etmeyeyim simdi.
Erkek iliskiye girdiğinde ne alacagini biliyor, garantisini biliyor. Peki bizde? Lotoya ne düşürse artik. Kadinin zevki erkegin performansina bagliyken, erkegin zevki kadinin performansina da bagli degil farkindaysaniz. Erkege ver deliği git gel yapsin yine zevk aliyor zaten. Kadin olarak bir de partnerin iyi olacak ki, bencil olmayacak ki zevk alacaksin birde.
Erkekler sekste bizden daha öndeler. Ki bazi erkeklerde farkinda bence bunu cok dile getirmeselerde.
Ben sahsen seksin her turlusunun erkeklere daha cok zevk verdiğini ve bu konuda cok sansli ve biz kadinlardan cok daha iyi bir konumda olduklarini düşünüyorum.
34 Yorumla- +1 yıl
Çok dolusunuz bu konuda anlaşılan :)
Merak ettim evli misiniz?
Yazdıklarınıza gelince:
Ön sevişme bu yüzden var zaten
Evet erkeğin orgazm süresi genelde kadına göre daha kısa, bu bir gerçek.
Fakat cinsellik sadece penisin vajinaya girmesinden ibaret değil. Zaten iyi bir ön sevişmede kadın da yeteri kadar hazırlanmış oluyor ilişkiye. En azından benim gördüğüm bu. Kadına yapılan oral ise tek başına yeterli değil erkekteki gibi. Bunun parmakla da desteklenmesi gerekiyor. Ben öyle yapıyorum en azından :)
Buna ek olarak kadınların meme uçları da hassas oluyor genelde. Ön sevişmede sadece memesini okşayıp öpünce ıslanan var. Evet erkeklerin bir kısmı seksi sadece penisin vajinaya girmesinden ibaret sanıyor, bu doğru. Fakat siz de taleplerinizi ona söyleyebilir ve onu yönlendirebilirsiniz. Eğer buna rağmen ilerleme olmuyorsa işiniz zor tabi.
Soran+1 yılGerçekten çok güzel yazmışsınız ve haklısınız
- +1 yıl
Evli misiniz?
- +1 yıl
Ses çıkmadı :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSenin için abartı olmayabilir çünkü sana yapılan oral da senin hissettiğin, elini ıslanmış şekilde klitorisine sürtüp mastürbasyon. Yapmanla aynı şey iken. Sen erkeğin penisinj ağzına aldığında, onun hissettiği, senin vajinana girmekle aşağı yukarı aynı şey. Yani sen yüzeysel hissederken, erkek tam da içine girmiş gibi hissettiği için daha çok zevk alır. Hatta sen dudaklarını iyi kullanıp dudaklarini penis agzindayken sıkı tutarak git gel yaparsan, erkeğin senin vajinana girmesine bile gerek yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yazmışsın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. Candy 🌹
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen oral yapmayı kadın çok zevk aldığı için seviyorum. Yaladıkça sulanması inleyip kıvranması beni tahrik ediyor. Tadı hoşuma gittiğinden değil yani (bazılarınınki gerçekten hoşuma gidiyor). Bana yapılmasında da ısrar etmem partnerim isterse de hayır demem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılErkekler oral seksi çok sever
Vajinaya girmiş gibi bir zevk veriyor
sen neden sevmedin?04 Yorumla
Soran+1 yılseks sevmiyorum
- +1 yıl
Nasıl ya?
Neden sevmiyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum şu an evli olmadığım için de olabilir vicdani baskı
- +1 yıl
Ahaha vicdani baskı derken?
Suçlu mu hissediyorsun kendini?
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliskiye girdigin kisi biraz tecrübesiz herhalde orali istenmesinin sebebi vajinandaki
İslakligi artirmak ve o esnada orgazm olman icin yapılır. Kendini cok sıkmis olabilirsin oral esnasinda. İlk defa mi birlikte oldun00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılSekste abartı bir şey değil ama zevk alıyorlar insanlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen pek alamadim
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bir ilişkide oral olmazsa olmazlardandir iki partner yapmalı ve yaptırmalı ve keyif almalidir
00 Yorumla
+1 yılOral seks mutlaka olmalı çünkü seksin en güzel meyvesidir 😊
00 YorumlaŞeftali yerken sulu sulu tadını almaz mısın?
buda onun gibi bir şey işte 😄00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Abartmıyoruz sadece oral yapmak ya da yaptırmak zevkli yani o yüzden istiyoruz yoksa abartmıyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Abartanlar demek ki abadtildigi kadar zevk alıyorlarmış demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes takmış oral oral
+1 yılSen çok etkilenmemiş olabilirsin ama partnerin seviyordur normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. İyi bir oral seni delirtir abartılacak bir şey yok diyerek hafife alman şaşırttı
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni inan hiçbir şey delirtmez. Sevgilim sksn istiyorum ama o an vicdandan sanırım bu isteğimi çok güzel bastiriyorum
Cinsel Yaşam konusunda 754 cevap paylaştı. Aynen abartılacak bişey yokki gerçek seks daha önemli benim için
00 YorumlaSorun onda iyi yapamadıysa zevk almazsın
40 Yorumla
+1 yılTecrübesizliğin açıklamasını dinliyoruz şuanda
02 Yorumla
Soran+1 yılTecrübeli değilim evet aksini iddia etmedim ama zevk aldığını söyledi baya şaşırdım
- +1 yıl
İlk defa giren ve yaşayan olarak almış olabilir abartma vs diye baktığın durum empati kuramiyorsun demekki o almış sen almamış olabilirsin almış olması tekrar istiyorum sevişmek anlamına geliyor
ilk defa mı :)
00 Yorumla
+1 yılÇok tatlı bir şey çünkü ondan 😋
50 Yorumla
+1 yılYapamamis dernek
04 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamadım
- +1 yıl
Oda sana güzel oral yapamamis cok zevk almadim dedin ya
Soran+1 yılYok iyi yapti
- +1 yıl
Hmmm senin ilkmiydi yapisin