Cinsel Yaşam Erkekler oral seksi neden seviyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Erkekler vajina yalamayı neden seviyor? Erkekler oral seksi neden seviyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Partnerini Mutlu edip mutlu hissettiğini görmek ve onu yükseltip daha çok zevk almasını sağlamak için 1 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Zevk almayı ve zevk vermeyi bildiğimiz için oral seks yapıp yaptırmayı seviyoruz 1 0 Yorumla
Abicimyapma Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Boyle bir şey aslında yok ta neyse aciklayamicam 1 0 Yorumla
Japon33 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 69% 1 yıl Çünkü itaat ettiğiniz için onun için yaptığınızı biliyor ve oral bitikten sonra da ıslak ıslak sana girmesinde kolaylık oldugu için 😏 0 0 Yorumla
OR-DION Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Seveni bulduysanız öpün başınıza koyun, kokusuna tahammülüm yok 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ölü balık kokusu sağlıklı değil ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bir tadı yok aslında kızın zevk aldığını görmek hoşuna gidiyor daha çok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yoo ben sevmiyorum niye yalıyayım o iğrenç deliği ordan çıktığımı bilmek bile iğrendiriyo beni 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Aslında sevmjyor ama kadının da onu yalayacaginu bildiği için yaliyor 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sevsinler ne güzel işte 6 1 Yorumla Coşkunn00 1 yıl Keyfini çıkar demiii Yorumla
MinyonSvenDev Takip Et Xper 7 Yaş: 36 1 yıl Çünkü lezzetli bazıları ve kadına izlemekte zevkli o şekilde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Ben çok yalıyorum dilimi içinde oynatıyorum takki boşalana kadar o sıcak sıvıyı dilimde hisedene kadar 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen yalanmasını severmisin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl kıvranırken gormek guzel gelıyor ya sence? 1 3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yanıtla ama Yorumla Soran 1 yıl Hiç deneyimim çok ama merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl pekı tum sorularını cevaplandırmamı ıster mısın uzunca Yorumla
Sundaddy Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sen oral sevmiyor musun? 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kıvranmanız hoşuna gidiyor 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Kadınlar sevdiği için seviyoruz 1 0 Yorumla
emreistanbulll Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 883 cevap paylaştı. çok harika oluyor kadınınyalarken inlemesi 1 0 Yorumla
SymanN Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakımlı olursa severler 1 0 Yorumla
burak52633647 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı. ufak bir detay eksik burada temiz olmalı 1 0 Yorumla
bilal035 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı. Kadınlar zevke geldiği için 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çünkü hastasıyız vajina yalarken şapur şupur ses bile haz veriyor sonrasinda gelen sulari içimize çekmek ayrı bir şey üfff 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Bunu yazarken yaşadın resmen msnshsgxhxbxbxbxb Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç yalamadim desem sence ezik sayilirmiyim Yorumla Soran 1 yıl Bende hiç ağzıma almadım ezik değiliz ne alaka Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Şu filmleri bırakmam lazım hep ondan oluyor 😂 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben yaşamadım bilmiyorum ama hijyenik değil bence 0 2 Yorumla Soran 1 yıl evet Yorumla Assassinn 1 yıl Her türlü zevk alınır ne gerek var ki Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Şeyinin yalanip edilmesi harika 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok tatlı 1 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Zevkli 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vajinana sor 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. iğrwniyorum 1 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. sevmesek daha mı ıyı? 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Kadını feci azdırır Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl eee ne demıs atalarmız" sulnamadan cam dıkılmez yalanmadn m sklmez" Yorumla Soran 1 yıl kaynak 🍑 mznzbxbzbzbvzbznzbzvzv Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl tamm yeter soruyu ıslatcan Yorumla Soran 1 yıl Islansın Yorumla darrrrbelimatttkapp 1 yıl kuruturuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Partnerini Mutlu edip mutlu hissettiğini görmek ve onu yükseltip daha çok zevk almasını sağlamak için
Zevk almayı ve zevk vermeyi bildiğimiz için oral seks yapıp yaptırmayı seviyoruz
Boyle bir şey aslında yok ta neyse aciklayamicam
Çünkü itaat ettiğiniz için onun için yaptığınızı biliyor ve oral bitikten sonra da ıslak ıslak sana girmesinde kolaylık oldugu için 😏
Seveni bulduysanız öpün başınıza koyun, kokusuna tahammülüm yok
Ölü balık kokusu sağlıklı değil ki
Bir tadı yok aslında kızın zevk aldığını görmek hoşuna gidiyor daha çok
Yoo ben sevmiyorum niye yalıyayım o iğrenç deliği ordan çıktığımı bilmek bile iğrendiriyo beni
Aslında sevmjyor ama kadının da onu yalayacaginu bildiği için yaliyor
Oha iğrenenler şaka mı
Sevsinler ne güzel işte
Keyfini çıkar demiii
Partneri çıldırtmak ardından sert zikmek için
Çünkü lezzetli bazıları ve kadına izlemekte zevkli o şekilde
Ben çok yalıyorum dilimi içinde oynatıyorum takki boşalana kadar o sıcak sıvıyı dilimde hisedene kadar
Sen yalanmasını severmisin?
kıvranırken gormek guzel gelıyor ya sence?
yanıtla ama
Hiç deneyimim çok ama merak ediyorum
pekı tum sorularını cevaplandırmamı ıster mısın uzunca
Kadınlar oral yaparken uyarılıyor mu?
Sen oral sevmiyor musun?
Kıvranmanız hoşuna gidiyor
Sen olsan yalamaz mısın
Kadınlar sevdiği için seviyoruz
çok harika oluyor kadınınyalarken inlemesi
Sizin kıvrandığınızı görmek için
Çünkü neden sevmeyelim
siz niye saks çekmeyi seviyosunuz?
Bakımlı olursa severler
ufak bir detay eksik burada temiz olmalı
Dondurma yalamaktan iyidir
Kadınlar zevke geldiği için
Siz de ağza almayı seviyorsunuz
Çünkü hastasıyız vajina yalarken şapur şupur ses bile haz veriyor sonrasinda gelen sulari içimize çekmek ayrı bir şey üfff
Bunu yazarken yaşadın resmen msnshsgxhxbxbxbxb
Hiç yalamadim desem sence ezik sayilirmiyim
Bende hiç ağzıma almadım ezik değiliz ne alaka
Şu filmleri bırakmam lazım hep ondan oluyor 😂
Ben yaşamadım bilmiyorum ama hijyenik değil bence
evet
Her türlü zevk alınır ne gerek var ki
Siz neden seviyorsunuz penis yalamayı
Ne yapalım penis falanmı yalayalım
Kadının inlemlerini duymak, kıvama getirmek için.
Can çekiyor be
Şeyinin yalanip edilmesi harika
Çok tatlı
Zevkli
Bal gibi ondandır
Vajinana sor
Kim demiş? Aksine ben sevmiyorum
iğrwniyorum
Kim demiş onuu
sevmesek daha mı ıyı?
Kadını feci azdırır
eee ne demıs atalarmız" sulnamadan cam dıkılmez yalanmadn m sklmez"