Cinsel Yaşam Erkekler neden oral yapmaktan hoşlanır? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Erkekler neden oral yapmaktan hoşlanır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. zevk verdiği için tabi ki de 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kadınların zevkten kıvrandıklarını görmek hoşlarina gidiyor ve bundan zevk alırlar 7 6 Yorumla KayıpSandıkBekçisi 1 yıl Aynen öyle Yorumla Soran 1 yıl Ben zevk almıyorum Yorumla KayıpSandıkBekçisi 1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben alıyorum Yorumla KayıpSandıkBekçisi 1 yıl Alınmaz mı ya Yorumla Bayİstanbullu 1 yıl Tam da bu nedenle daha da istekli hale geldikleri için Yorumla
Lisan-ıGAY Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çok itici söylemesi bile bence bunlar hep p*rnografiden ötürü diye düşünüyorum. 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Dimi ya Yorumla Lisan-ıGAY 1 yıl Ewt Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. ben hoşlanmıyorum ayrıca yalanacak bir yer olduğunu da düşünmüyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bende ya iyyy Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Yalarken bir yandan da alttan alttan izlemek ve zevk alışınızı görmek, o yüz ifadesi asıl keyifli olan. 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Güzel ve bakımlıysa yapılıyor , kadına zevk vermek gerek önemlidir bu 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hem yapmayı hemde yaptırmayı severim çünki iki tarafada büyük zevk veriyor 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Kadını zevk alırken o pozisyondan izlemek hosuma gidiyor ve suyun tadı harika ya 0 1 Yorumla Yahyaayaa 1 yıl Sen bırak zevkine odaklan, ben de orayla yiyişeyim:') Yorumla
Prokonnessos Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kadınlar zevk alıyor o yüzden ama tabi kendi zevk alanlar da var, ben şahsen seviyorum bunu 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Hoşlandığımızdan değil aslında kadın mutlu olsun diye yapıyoruz 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Zevkli çünkü. Ayrıca kadının aldığı hazzı görmek, hissetmek de etkileyici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bence idrar çıkan bir yeri yalamak iğrenç. Kaka çıkan yeri yalayanlara ise akıl sır erdiremiyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bencede iğrenç ögkk yani soruyu yazarken bile midem bulandı Yorumla
ssezzerss Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Kadınlar iyi hissediyor o an 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. partnerine zevk vermek için ;) 0 0 Yorumla
duygusalejderhaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Karşı yarafın haz alması esas olduğu için 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Karsiliklidir her şey 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Partneri tatmin etmek daha çok azdırmak 0 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Her kadına değil ama. Oral yapmak güzeldir ayrıca 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. seviyoruz vajina anüs yalamayı 0 0 Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Partnerinin aldığı hazzı hissetmek için 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Çok güzel bir duygu bu 0 0 Yorumla
Asarkar Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 69% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 481 cevap paylaştı. Tadı harika 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok severim 0 0 Yorumla
Borsa_Kaplanıı Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. normaldir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zevk aldığınız için 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Tamamen bu sebebten 0 0 Yorumla
Ateş33söndüren Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Çünkü bal gibi bişey 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. terapidir. 0 0 Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. evetttt 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
zevk verdiği için tabi ki de
Kadınların zevkten kıvrandıklarını görmek hoşlarina gidiyor ve bundan zevk alırlar
Aynen öyle
Ben zevk almıyorum
Niye
Ben alıyorum
Alınmaz mı ya
Tam da bu nedenle daha da istekli hale geldikleri için
Çok itici söylemesi bile bence bunlar hep p*rnografiden ötürü diye düşünüyorum.
Dimi ya
Ewt
ben hoşlanmıyorum ayrıca yalanacak bir yer olduğunu da düşünmüyorum
Bende ya iyyy
Yalarken bir yandan da alttan alttan izlemek ve zevk alışınızı görmek, o yüz ifadesi asıl keyifli olan.
Güzel ve bakımlıysa yapılıyor , kadına zevk vermek gerek önemlidir bu
Hem yapmayı hemde yaptırmayı severim çünki iki tarafada büyük zevk veriyor
Kadını zevk alırken o pozisyondan izlemek hosuma gidiyor ve suyun tadı harika ya
Sen bırak zevkine odaklan, ben de orayla yiyişeyim:')
Kadınlar zevk alıyor o yüzden ama tabi kendi zevk alanlar da var, ben şahsen seviyorum bunu
Hoşlandığımızdan değil aslında kadın mutlu olsun diye yapıyoruz
Zevkli çünkü. Ayrıca kadının aldığı hazzı görmek, hissetmek de etkileyici
Bence idrar çıkan bir yeri yalamak iğrenç. Kaka çıkan yeri yalayanlara ise akıl sır erdiremiyorum
Bencede iğrenç ögkk yani soruyu yazarken bile midem bulandı
Yaladıkça akan zevk suyunu tatmak mükemmel bir zevktir
Meraktan galiba ilk başta sonrada tadı güzel geliyordur belki.
Çünkü kadını azdırıyor
onun kıvrandıgını görmek gibisi yok.
Lezzetlidir herhalde bilemicem 😅
Kadınlar iyi hissediyor o an
partnerine zevk vermek için ;)
Karşı yarafın haz alması esas olduğu için
Zevk vermek zevk almaya eş değer
Karsiliklidir her şey
Partneri tatmin etmek daha çok azdırmak
Her kadına değil ama. Oral yapmak güzeldir ayrıca
seviyoruz vajina anüs yalamayı
Kadın kasılıyor zevkten hoşuma gidiyor