evet bir nebze etkisi var.. ancak problemleri halı altına süpürmekten iler değil.. bir süre sonra biriktikce büyüdükçe.. cinselliğinde bir önemi kalmıyor
:) siz evlisiniz. baştan söylesene. Siz ideal çiftsiniz. Sizde işe yarar tabi , sorun falan kalmaz aranızda. akıllı ve kadınlığının farkında bir kadın kocasıyla mutlaka anlaşır. . Aranızda resmi bir bağ var üstelik. BEkarlarda geçiyor heves.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sadece iyi bir cinselliğin olduğu ilişkiler sadece yatak odasında iyidir. Belli bir yerden sonra o da ilişkiyi yürütmeye yetmez.
sadece iyi bir cinsellik yeterli mi diye sormadım yalnız
Tolere etmez özeti bu
evet bir nebze etkisi var.. ancak problemleri halı altına süpürmekten iler değil.. bir süre sonra biriktikce büyüdükçe.. cinselliğinde bir önemi kalmıyor
Her sözlü itişme ve kavga sert bir seksle devam edip, saçlarının koklanması ile sarılarak bitiyorsa sorun yoktur
Evet sanki beni hoşgördüğü problemlerin acısını sekste çıkarıyor gibi😂😂 daha bi hırslı daha bi sert acaba ondan mı
Küfürlü, öldüresiye hatta bazen daha beter şeyler oluyorsa ımmm
Yo etmez. aksine cinsel olarak hevesi geçtikçe daha sert geçer tartışmalar. renklerin de bir sonu var.
heves nasıl geçer ki kaç senelik evliyim hep yeni bir şey deniyoruz tükenmedik daha hala
:) siz evlisiniz. baştan söylesene. Siz ideal çiftsiniz. Sizde işe yarar tabi , sorun falan kalmaz aranızda. akıllı ve kadınlığının farkında bir kadın kocasıyla mutlaka anlaşır. . Aranızda resmi bir bağ var üstelik. BEkarlarda geçiyor heves.
he ay ne bilim bana göre cinsellik sadece eşle yaşanacağı için hiç aklıma evliyiz diye belirtmek gelmedi😂😂
:) savaşma seviş parolanız olsun. biraz tartışmanın ardından biraz sert te olunabilir hatta :) eminim çok eğleniyorsunuzdur
Bence eder. Ama gercekten cok renkli olmasi lazim. Renkten kastin yatak odasinda degilde mutfakta yapmak olmamali. Vizyonlu biriysen ise yarar
Bir de bu çık mk
Renkli bir cinsel hayat
Renklisi renksizi de mi varmış
Ay cidden sizler bir de evleniyorsunuz yazık kadınına
İlişkilerin yüzde 70'i seks zaten. Cinsel uyum varsa diğerleri tolere edilebilir.
bence evet, hatta yatakta problemlerin çoğunu çözebilirsin kız olarak :)
Evet bence olur ve buda kadından geçiyor özellikle daha seksi iç giyim ve yatakta daha ateşli olması bazı sorunları optimize eder
Tek başına yetmez.. Ama çok işe yarıyor.
Kesinlikle tolere ediyor
Hayır benim için etmez
Nasil bir problem bunlar peki
Bir noktaya kadar. Her an seks yapılmıyor.
Eder tabi
Evet kesinlikle
evet kesinlikle
Sadece erteler.
Bi yere kadar o da.