Cinsel Yaşam Sevgili olan herkes seks talep ediyor mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 511 Sevgili olan herkes seks talep ediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 16 kişi beğendi
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hayır sınırlın varsa saygı duymak zorunda 3 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Etmeyen yok sanırsam 1 1 Yorumla Parçalayıcı +1 yıl Peki sende durum nedir veya düşünce nedir? Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sanmıyorum. Ya da çok iyi gizliyorlar 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Mutlaka insanlığın doğasında var. 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bı yerden sonra evet bence 0 0 Yorumla
XAmigdalax Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Seks olmayan ilişki pek bana göre değil 0 0 Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Ben talep etmiyorum, onlar ediyor 0 0 Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı. Seks değilde ufak tefek bişeyler yaşamak ister 0 0 Yorumla
meraklihakanenyeni Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl verise hayir demem tabi onunla yapmak 0 0 Yorumla
ahenk008 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Varmıymış öyle bişey bizde sevgili yapak 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ediyor, etmeli de zaten. Bunun nesi sorun! 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Sevgili olmadan yapiyolar artik 0 0 Yorumla
ǤAYGünlükleri Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Mümkünse talep etmeyen lazım bana 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. sevgili olmanin amacı bu 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Eder kanka niye etmesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmadan talep ediliyor 🫣 2 2 Yorumla Emre5341 +1 yıl 😂😂😂😂olan da tadına bakıyor Yorumla Board-Tennis +1 yıl maalesef Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Seks ihtiyaç ya. Kendiliğinden gelişiyor zaten 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Herkes ister ama herkes yasayamaz 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Seks olmasa bile sevisme oral olur 0 0 Yorumla
merakettigimdendir Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 83% +1 yıl Aynn 1 3 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Başına geldi sanırım Yorumla merakettigimdendir +1 yıl Yani Yorumla Board-Tennis +1 yıl O zaman umarım ilerde pişman olmazsın Yorumla
wildbirdd Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet 1 1 Yorumla Board-Tennis +1 yıl Başına geldi sanırım Yorumla
istanbully34-6 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Evet talep ediyor yoksa arkadasliktan farkı ne 0 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Etmiyor 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle +1 yıl Bayağıdır ilk defa gördüm sizi. Yorumla EbuTurab_ +1 yıl @SymrnaCityStyle pek sık girmiyorum Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 928 cevap paylaştı. Sayılır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
Hayır sınırlın varsa saygı duymak zorunda
Etmeyen yok sanırsam
Peki sende durum nedir veya düşünce nedir?
Seks olmazsa anlamı yok
Bir noktada evet ve bu oldukça normal
Edenin Allah belasını versin.
Sanmıyorum. Ya da çok iyi gizliyorlar
Etmeyenlerde tabiki var.
Mutlaka insanlığın doğasında var.
Olmayan da talep ediyor
Bı yerden sonra evet bence
Seks olmayan ilişki pek bana göre değil
Ben talep etmiyorum, onlar ediyor
Seks değilde ufak tefek bişeyler yaşamak ister
verise hayir demem tabi onunla yapmak
Seks olmazsa cift olunmaz?
Varmıymış öyle bişey bizde sevgili yapak
Verirsen talep eder tabi :)
Zorunluluk yok.
Ediyor, etmeli de zaten. Bunun nesi sorun!
Belli bir süre sonra olabilir
Sevgili olmadan yapiyolar artik
Sosyal yardım mı lan bu talep edesin?
Mümkünse talep etmeyen lazım bana
sevgili olmanin amacı bu
Arz talep meselesi mi bu
Eder kanka niye etmesin
Hayır. Eden çoğunlukta tabi
bence bir süre sonra ediyorlardır
Etmese de bi’ yoklar..
Olmadan talep ediliyor 🫣
😂😂😂😂olan da tadına bakıyor