birisinden hoşlanıyordum 5 ay önce bir festivalde gördüm buldum falan 2 yıldır sevgilisi vardı ayrılınca gelen istekleri kabul etmeye başlamış sonra hikayeme yanıt konuşmaya başladık anlattım işte ben seni uzun zamandır tanıyorum bi şeyler hissediyorum diye falan sonra muhabbet bi şekilde cinselliğe geliyor sürekli başlarda çok şey yapmıyordum ama gece oldu canım sıkılıyordu seksting yapmaya başladık ve beni de çok etkiliyor kendisi çekici yani ama daha konuşmaya başladıgımız ilk gece oldu bunlar eski 2 yıllık sevgilisiyle hiç yapmamışlar mesajla da normalde de neden diye sordum ona o şekilde bakamadım hiç dedi neyse falan filan sonra o bana bir şey söylemişti 1-2 saat sonra söylediği şeyle çelişti ben de dedim ki ihtiyaçların olabilir gayet normal anlayış gösteriyorum falan dedim o da dedi ki ihtiyaçtan değil emin ol dedi yaaanii uzun lafın kısası arkadaşlar eski uzun ilişkisiyle hiç yapmamış ona o şekilde bakamadım diyor bana da seninle ihtiyaç oldugu icin konusmuyorum diyor seven sevdigiyle dusunur mu dusunmez mi biraz karışık anlattım ama anladıysanız söyleyin fikrinizi bu arada benden 3.5 yaş büyük benim yaşımda henüz büyük denilenebilecek yaşa girmiyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Göreceli kavram ikiside olabilir.
Çoğunluğu bahsedeyim cinsellik ararlar sadece sevgi aşk gibi evlilik gibi şeyler soyut görünür ama gerçek değildir o anı duyguları tadarak yaşarlar..
Bende karşılaştım böyle biriyle. Flörtleştik falan cinselliğe bağladı her konuşmayı cinsel içeriğe çekmeye çalıştı. boş ver bunu asko
istemez tabii kimse karısını sevmiyo mesela. zaten kadınlar ve cinsellik istemek falan mümkün değil (!)
İstemez ben sevdigime dokunamam bile sakınirim gözümden🙂
seni kullnamya çalışıyor net, eski sevgilisiyle ciddi düşündüğü için yaşmamış olabilir, senle takılmak istyor ondan istedi aşık maşık değil yani
Bence istemez gerçek seven.
cidden mi
Cidden.
Sana duygusal yaklaşmaz bence
reglm zaten aglatmayın
2 haftada duygu vs olmadan seksting falan diyorsun sence duygusala bağlanma şansı kaç?
Üzgünüm ama senin duygularını aracı olarak kullanıp kendini rahatlatıyor.
2 hafta bile değil 1 gün..
Yuh.
Ağlamanı istemem ama ben hiç ümit göremiyorum.
ben salağım sanırım inanıyorum onun söylediklerine
Duygular bir kadının en zayıf halkasıdır.
O da bunu kullanıyor, üzgünüm.
çok inandırıcı konuşuyor ama
Konuşur herhalde.
İnanmayacak olsan istediğini vermezsin çünkü
Gerçekten cinselik için seçmiştir
Gerçekten sevdıgım kişiyle düşünemiyorum
Kimden istesin
İster.. istemiyorsa sorun vardır.
Kaç yaşındasın baya safsın çünkü
on yed
Bu işlerden uzak dur şimdilik
cinsellikten mi
Hem ondan hemde bu deyyustan.
İster. Cinsellik ile aşk doğru orantılıdır
Nikahsız cinsellik yaşayan sevmez.
İstemez olur mu
kullanıyor mu sence peki uzun ilişkisi yeni bitti çünkü ve o süre zarfında hiç kimseyle yapmamış
Bilemem kullanıyor mu birliktelik oldu mu aranızda
hayır ama gitseydim olacaktı sevişme ama sadece en ileri boyutta olmazdı
Neden ileri boyutlara gitmez dedin ki güvenin tam sanırım
güvenim tam değil tabiiki 5 aydır tanıyorum ama yüzeysel yani ve güvenmiyorum açıkcası şu anlık ileri boyuta gitmeme sebebi de onunla kaynaklı değil genel olarak kimseyle istemiyorum erken oldugunu dusunuyorum
Hmmm peki
Niyeti ne anlarız ki kolay
ne peki
ver
Derdi cinsellik bence.. seni kafalıyor
Naptın