Gerçekten seven kişi cinsellik ister mi istemez mi?

birisinden hoşlanıyordum 5 ay önce bir festivalde gördüm buldum falan 2 yıldır sevgilisi vardı ayrılınca gelen istekleri kabul etmeye başlamış sonra hikayeme yanıt konuşmaya başladık anlattım işte ben seni uzun zamandır tanıyorum bi şeyler hissediyorum diye falan sonra muhabbet bi şekilde cinselliğe geliyor sürekli başlarda çok şey yapmıyordum ama gece oldu canım sıkılıyordu seksting yapmaya başladık ve beni de çok etkiliyor kendisi çekici yani ama daha konuşmaya başladıgımız ilk gece oldu bunlar eski 2 yıllık sevgilisiyle hiç yapmamışlar mesajla da normalde de neden diye sordum ona o şekilde bakamadım hiç dedi neyse falan filan sonra o bana bir şey söylemişti 1-2 saat sonra söylediği şeyle çelişti ben de dedim ki ihtiyaçların olabilir gayet normal anlayış gösteriyorum falan dedim o da dedi ki ihtiyaçtan değil emin ol dedi yaaanii uzun lafın kısası arkadaşlar eski uzun ilişkisiyle hiç yapmamış ona o şekilde bakamadım diyor bana da seninle ihtiyaç oldugu icin konusmuyorum diyor seven sevdigiyle dusunur mu dusunmez mi biraz karışık anlattım ama anladıysanız söyleyin fikrinizi bu arada benden 3.5 yaş büyük benim yaşımda henüz büyük denilenebilecek yaşa girmiyor
Gerçekten seven kişi cinsellik ister mi istemez mi?