+1 yılHayır tabi ki de normalde etmez etmemesi de lazım zaten dinimize göre insanın ilişkiye girmesi de en büyük ihtiyaçlardan birisi ancak bu ihtiyaçlarını yalnızca evlendiği kişi ile evlendikten sonra karşılayabilir ve karşılamalı... saygılar...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEtmeyen de çok. Yarı yarıya gibi bir şey. Etmeyenlerin de çoğu yapmak ister ama türlü sebeplerden söylemez, açılmaz o yönde hatta şiddetle itiraz bile edebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Talep etmek değil ama sevdiğin insana karşı biraz zayıf kalabiliyor insan. Onu öpmek, koklamak istediğinde ereksiyon yaşanması ve durumun ilerlemesi de normal görülebilir. Fakat tam bu zamanda ortaya çıkan saygı ve anlayış ilişkiyi tamamlayıcı boyuttadır. Erkek çok fazla isterken sevgilisinin ilişkiye sıcak bakıp bakmadığına ve kararlarına saygı göstermeli. Hele ki bakirelik durumu var ise. Aynı şekilde kız çok isterken erkeğin isteğini de düşünmeli. Genelde ise erkek yapınca bir şey olmaz havası hakimdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO talep etme şerefsizliği 20 yaşından başlıyor. Gençlere baktıkça çaresizliklerine üzülüyorum. Benim zamanımda böyleydi. Kendimi sadece evleneceğim erkeğe saklamak isterken o mecburiyete kalmak. Vermezsen ilişkilerin üç aydan öteye gitmemesi. Kendini verirsen daha fazla sevilmemesi ilişkinin uzaması. Sana doyduktan sonra başka kadınlara aç köpek olması. Seninle evlenmemesi. Her erkek aynı değil fakat bozupta almayan şerefsiz çok.
63 Yorumla- +1 yıl
Umarım doğru kişiyi bulmuşsundur
Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Hayır tabiki. Cinsel ilişki yaşamak zorunda değil herkes. yaşamayan çok var neticede Kanada da ya da amerika da yaşamıyoruz :d Etik dediğimiz bazı durumlar bizim toplumda oldukca baskın halde. bana sorarsan sekssizde sevgili olunur ama şöyle bir durumda var. Yetişkin iki insan neticede bir gönül ilişkisindeyken birbirlerini arzulamalarından daha doğal olan başka bir şey var mı?
20 Yorumla
+1 yılBu tür konuları bence kız açmalı çünkü dişi olan o ve rahatsız olabilir erkeğin etmesinden. Konu açıldıysa ve abartmadan konuşuluyor vs. ise duruma göre talep edilebilir fakat red olursa surat asma trip yapma veya zorlama yolu tercih edilmemeli.
12 Yorumla- +1 yıl
Güzel hoş dedin de kardeşim şimdi şöyle bir toplumda kız açarsa erkek kişisi ya da tercihe bağlı kadın kişisi hımmm daha önce kaç kişi ile yattı yollu bu muamelesi yapabilir
- +1 yıl
Farklı bir bakış açısı, evet bu da olabilir haklısın yani dediğin gibi düşünenler olabilir. Sen böyle diyince farklı bir bakış açısı daha çıktı benim kafam karıştı bilemedim kim nasıl açmalı.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda güven ve sevgi varsa ve o ilişkide çekim varsa seks gayet doğal. Kişinin kendi tercihidir.
Topluma göre yaşamak istiyorsa da buda onun tercihidir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDirekt talep etmez de erkeklerin genellikle yaklaşım amacı o zaten. Senin verebilme potansiyeline göre zaten ilişkiye başlıyor çoğu.
81 Yorumla- +1 yıl
Oda güzel , verebilme potansiyeli..
+1 yılMillet sevgimi arıyor yoksa sahte karı kocalık mı anlamıyorum valla
Herkes talep etmez herkes bir değildir50 YorumlaKimseyi ilgilendirmez iki kişinin ilişkisini yaşama şekli ve bu ilişkinin boyutu.
61 Yorumla- +1 yıl
En doğrusu
1. Evlenmeden cinselliğe karşıyım.
2. Kadınlar bakire olmak zorunda, bu konuda katıyım.
3. Her b0ku erkeklere atan şırfıntılarla bu ülke kadın erkek ilişkilerinde ileriye gitmiyor, gelişmiyor.
09 Yorumla- +1 yıl
2. Kadın ve erkek diye düzelt
- +1 yıl
O kadar adamsan
- +1 yıl
@Bennereyeaitim ben erkekle mi evleniyorum?
- +1 yıl
Kendin erkeksin ya.
- +1 yıl
@Bennereyeaitim onu da kadınlar söylesin, bana ne...
- +1 yıl
Ne alaka. Madem kadın namusu üzerine katısın kendinde öyle olmak zorundasın.
- +1 yıl
@Bennereyeaitim anlama kıtlığı mı var? Diyorum ki onu da kadın yazsın, ben erkekle mi evleniyorum da erkekler diyeyim. Fesuphanallah!
- +1 yıl
İşine gelmediği için öyle diyorsun😉
- +1 yıl
@Bennereyeaitim bak ufaklık alırsın benim yazdıklarımı kopyalarsın, sen de erkek bakir olmak zorunda yazarsın. Anladın mı?
O biraz da iki tarafın düşüncesine göre kendini evliliğe saklıyorsa talep edilmesi anlamsız olur. Genelde erkekler istisnalar hariç sekse sıcak bakarken kadınlar kütürel olarak biraz geri duruyorlar haklı olarak…
00 Yorumla
+1 yılBıkmadınız her seyi normalleştirmekten. Zinayi da normallestiriyorsunuz.
51 YorumlaArtık sevgili olmadan bile edenleri düşünürsek… etmeyenler istisna…
51 Yorumla
+1 yılErkeklerde şu vardır. Gerçekten seviyorsa talep etmez. Eğer cinsellik konusu geçtiyse konuşmada. Erkek için o ilişki ciddi olmaktan çıkar. Sevgiliyken cinsellik kadını bağlar erkeği soğutur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim var. Seks yaşamıyoruz. Talepte etmedik. Evlilige giderse o zaman düşünüyoruz. Bu konuda birbirimize saygi duyuyoruz.
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben etmiyorum zaten arada cinsel çekim olursa oluyo. Yani çiftlerin birbirini arzulaması lazım. Durup dururken dur şunu şuraya bi sokup çıkarayım diye olmaz yani seks
10 YorumlaKaşı cinsler arasında istesekte istemesekte cinsel çekim herzaman vardır ve kaçınılmazdır. Sevgilisi olan herkes sevgilisinden seks talep etmesede kesinlikle bunu düşünmüyor değildir.
00 Yorumla
+1 yılDüzgün insanı bulmak zor en iyisi görücü usulü diyorum ben
30 Yorumla
+1 yılEderse ayrılırız zaten, evlenince olmalı benim için evlenene kadar maks sarılma el tutma yanak öpme olabilir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılEvet olmak zorunda olmalidirda , olmuyorsa bir problem vardir ya da baska kadinlara gidiyordur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seks talep edilmez süre gelen samimi sevgi oluşumudur. baştan talep ediliyorsa sevgi değil cinsellik önceliktir heves alınınca biter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır etmez ama nadir bulursun onları ki öyle erkekleri kadınlar genelde tercih etmiyor efendi oldukları için nerde serseri var ona gidiyorlar
12 Yorumla- +1 yıl
Cekemedigimiz için değil kadına değer vermediği için serseri diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik öncesi cinsellik istemiyorum ben
Zina istemiyorum
Ve evlilik sonrası bence dinen cinselliğin sınırı var
Sapkınlık derecesinde cinsellik hastalık bence22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma herkese saygı duyarım
- +1 yıl
Buradaki tek hastalıklı fikir seninkisi gibi görünüyor
+1 yılSeks olmadan olur mu hiç daha ana baba olacağız KScanlar tatak tatak bebişleri yollayın insan ırkı şenlensin
00 Yorumla
+1 yılBu ilişkinin içerisindeki paydaşların istek durumları ve karşılıklı talep mekanizmalarına göre değişim göstermektedir
00 Yorumla
+1 yılBence bu durum kendiliğinden gelişmesi daha tutluku hale getirir. Bir taraf hazır değilken diğer tararın buna hazır olup talep etmesi sanki garip
00 Yorumla
+1 yıltalep değil de bir şekilde gelişiyor zaten arada çekim olunca
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl%100 cinsellik olur sevgililik diye bir şey yok f*ck var sadece al gülüm ver gülüm
10 Yorumla
+1 yılZorunlu bir şey değil İlkler önmeli bence sabret kocanla yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı. Hayır bu sadece sizin gibi bazı azınlığın midesizliği hayatı cinsellikten ibaret sanan midesizlerin
00 Yorumla
+1 yılHerkesi bilmem ama ben ederim. Ten teni keşfedecek, yoksa uyumdan kimse söz edemez.
00 Yorumla
+1 yıleğer karşındaki erkek seninle daha sevgiliyken bi cinsellik bekliyorsa hemen uzaklaş.
00 Yorumlatabiiki hayoe bakınız toplum etik ahlak kuralları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Talep derken başvuru olmuyor, doğal akış öyle
00 Yorumlaİnsan sevdiği kişiyi de arzulayabilir çok.
Kişilere bağlı.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl%90 oranında evet. Okeye 4. Bulmak için sevgili olmuyorlar herhalde. Geri kalan %9luk kısım, Farklılık olsun diye. %1 lik kısım, evlilik olsun diye sevgili oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılAteş ile barut yanyana gelince elbette yanar
00 Yorumla Kız arkadaşım istemişti eskiden ama ben elimi sürmedim. Benimle dalga gectiler
00 Yorumla
+1 yılYani talep etmiyelimmi? Belki sevgilimde talep etmemi istiyordur ama söylüyemiyordur
00 Yorumla
+1 yılBilmem, ben ediyorum. Gay biriyle falan sevgili isen etmeyebilir
00 Yorumla
+1 yılHerkesin tercihi farklı isteyen istedigiyle olur
00 Yorumla
+1 yılSinirlari farkli olmakla birlikte herkes istiyor ve yapiyordur
00 Yorumla
+1 yılYa sevgililikte seks olmalı ama hanımefendiler ne zaman uygun görürse oluyor sürekli
00 Yorumlabelirli bir süre sonra iki tarafında ortak isteği olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayir tanikide. Seven kisi direkt onu dusunmez. 5 yillik sevgililik donemim olmuştu herhangi bir sevisme iliskiye girme olmadı. Sadece sarilma normal sekilde opme vs oldu
00 YorumlaSeks bence talep edilmez spontane gelişir ve iki kişinin isteğiyle olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 362 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde çoğu kişi yaşıyor ama ortam güven ve zaman önemli kavram
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrı ayrı idare etigim 4 sevgilim var ve hepsi talep ediyor
36 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDördünde benim elimde eger etkilenirsem istediğimi yaparım etkiliyemez ise yanından ayrılırım 😈😅
- +1 yıl
4 sevgilin ve hala biriyle bile olmadın , yalan var yalan var..
- +1 yıl
Onlarda aynısını yapıyordur
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Ben talep etmiyorum. Sevgilim bir kurummu talep edeyim. Yatıyorum 🔥
00 YorumlaBen bu işlerin içinde olsa ne ederim ne eden birini yanımda beslerim
00 Yorumlaerkeklerin bu kadar “olgun” şekilde doğal bir şey yapılabilir diyip evlenirken bakire kız aramaları şoku.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgiliyi eş olarak görüyonuuz cehennemde yanin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEdiliyor ilişkide cinsellik üzerine kurulunca da yürümüyor bitiyor her şey zamanı gelince yaşlanmalı bence
73 Yorumla- +1 yıl
Yapılması yanlış olabilir ama bu konu gündeme gelmiyorsa da ilişkide bir sıkıntı var bence
Cevap sahibi+1 yıl@Yineyenidenden ben yurutemıyorum cinsellik açılınca ilişkide ya da güvenmediğim için böyleyim bilmiyorum gereklimi gereksizmi yaşamadan olur mu bilmiyorum
- +1 yıl
Şöyle illa yaşanacak diye bir şey yok ama bunun dillendirilmemeside tuhaf bence öyle ya da böyle kabul edersin ama etmezsin bşr kadın ve erkeğin beraber takılmasındaki amaçlardan biride budur ruhsal ve fiziksel eksikliği gidermek
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıltalep ne yaaa.. resmi kurummuyuz.. talep arz meselesimi bu.. bide dilekçe yazalım mk... zorla oln bişii diilki..
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok be öyle herkes talep etmiyor bazıları da gerçekten abartıyor
13 Yorumla- +1 yıl
Senin sevgilin talep etmedi mi hiç yani 🤔
Cevap sahibi+1 yılLan sen niye her yerdesin niye her kıza yazıyorsun
- +1 yıl
Ne alaka
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBen ederim ellesmiceksen neden sevgilim
73 Yorumla- +1 yıl
Heç
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskiler talep ediyordu. Taleplerini reddettiğim için. Sorun yaşadım sonuç hepsi eski de kaldı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. herkes olmasa da isteyen var tabi o çekime karşı gelmek zor
00 YorumlaHayır gerçekten seven böyle bşy talep etmez kadına saygısı vardr
25 Yorumla- +1 yıl
Eder
- +1 yıl
Şey diycem
Eder - +1 yıl
Eder ama red cevabı sonucu saygı duyup ısrar etmemeli
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatıma giren herkes ediyor maalesef. Neden böyle bilmiyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Hayır ama insan sevdiğini arzuluyor
48 Yorumla- +1 yıl
Sadece erkek etmezmiş yani !
- +1 yıl
Yes
- +1 yıl
Kadınların %80 den fazlası kendini kullanılmış hissediyor, bu işler karşılıklı , herkes her şeyi talep edebilir , artık erkeklerde taleplere olumsuz yanıt verebilir. Derdim sürekli seks yapmayla ilgili değil ama kadınların yerine cinsiyet ayrımını kaldırmak için çabalıyorum.. 😂
- +1 yıl
Sen varsın ben varım , buda bir ışık
- +1 yıl
- +1 yıl
Tabi ki
- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım