Ben artik yoruldum, kendimi bildim bileli canim hep s*KS istiyor. Onu yapamasamda masturbasyonla idare ettiriyorum. Ancak yetmiyor doymuyorum olmuyor. Ben bu duygumu ve icimdeki tatmin olamama halini nasil asacagim ne yapmaliyimki bu his ve icguduleri dusunmeden kafama takmadan hayatima bakabileyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Cinsellik bıkılacak usanılacak bir şey değil. Yaptıkça mutlu olunan ve sürekli yapılması gereken bir şey. Keza yapmadığın zaman psikolojin bozulur çoğunlukla.
Senin yaşadığın muhakkak cinsel tatminsizlik sanırım. Bunu aşmak içind e çok tecrübeli, doyurucu ve uzun seks yapabilen bir erkek ile cinsellik yaşamak.
Cinsellik sadece vajinanın ufalanarak orgazma ulaşılmasından ibaret değil. Cinsellik esnasında başka bir bedeni hissetmek, öpülmek, okşanmak vb. unsurlar da doyuma ulaşmanı sağlayacaktır. Öyle olduğunda usanmak yerine zevkle yapmaya devam edeceksin buna emin ol...
03 Yorumla
Soran+1 yılDedikleriniz oldukca mantikli fakat partner bulmada sorun yasiyorum ve masturbasyonla devam etmek zorundayim su aralar. Dahasi birde aile evinde ogrenciyim, ekonomik acidan onlara bagliyim hala... Yani imkanlarim kisitli sizce nasil duzgun partner ve cevre bulabilirim
- +1 yıl
Bunlar cinsellik yaşamana engel değil. Düzgün bir partner bulmak için de tecrübeli ve toplumda saygı duyulan önemli insanlara yürümeye bak. Onlar her şeyi gizli yaşar ve senin için de sorun olmaz. Ya da burada internetten bulman gerekecek.
Yer mekanı sorun etme, ailen olması önemli değil, sana her şeyi yaşayabileceğin bir ortamı sağlayacak sağlam cüzdanlı adamlara aç kendini, sorun yaşamazsın...
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli seks yapmalısın çünkü belirli bir yaşa gelmiş her kadın ve erkek cinselliğe ihtiyaç duyar seninde zamanı gelmiş kendine bur partner sevgili bul düzenli yaşa.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
50Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet vardır.
00 Yorumla Bakiresin sanırım. Evlenince atlatırsın bu günleri :)
12 Yorumla
Soran+1 yılHayir degilim ondan zorluyor inan bakireyken daha kolaydi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBrn gibisin sende once rahatla sonra isini yap bundan vazgecilmiyir maalesef vr cinsel istegini de azaltma bunla yasa kötü birsey ya da bir rahatsizlik değil bu
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya ama masturbasyonda yetmiyor, seks icinde kosullarim uymuyor napmaliyim. Özellikle partner bulmada sorun yasiyorum ve masturbasyonla devam etmek zorundayim su aralar. Dahasi birde aile evinde ogrenciyim, ekonomik acidan onlara bagliyim hala... Yani imkanlarim kisitli sizce nasil duzgun partner ve cevre bulabilirim
+1 yılbenim de libidom çok yüksek ama bu çok da iyi bir şey değil.. umarım yüksek libidolu bir eşin olur
00 YorumlaÇözümü kolay da ben yine de belirli bir noktada cinsel anlamda doyurup sonra çözümü söylemeyi tercih ederim 😘😀
00 YorumlaBence bu hiç seni seven ve seni düşünen bir erkekle seks yapmadığın için seni gerçekten seven erkek senin zevk alman ve doyman için herşeyi yapar
00 Yorumla
+1 yılBirçok yöntemi var aslında çok şey var ama işte ne diyeyim ki araştır biraz oku kendini keşfet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Ben bıkmıyorum hemde hiç.. Şu an olsa şu an yaparım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Beniim dişi versiyonum gibisin :))) birbirimize bizim gibi partner bulmamız lazım :))
00 Yorumla
+1 yılValla benim önerim her ihtiyaç duyduğunda bunları konuşabilecek biri yanında bulunmasi illa ciddi olması gerekmez amaç eğlenip konuşup biraz rahatlamak ama darlamak olmamali ben de senin gibi biraz yuksegim böyle bi arkadaşa yok demezdim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDüzenli bir şekilde seks yapmaktan seni alıkoyan nedir?
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapacak ekonomik guc ve ortam yok bende ogrenciyim halen
Cevap sahibi+1 yılPara ve ortamı erkek yaratır sen yeter ki vermeye gönüllü ol ve piyasaya düş.
Soran+1 yılEkonomik garantorlugum olmadan hareket edemem maalesef. Istenmeyen gebelikler vs olursa naparim yoksa? Yahut baska bir durum yasanirsa paranin lazim oldugu? Kaldiki bende bir birey olarak bunlari tek basima yapip birilerini hayatima almak istiyorum. Bunun icin fikir aramaktayim sence neler yapmaliyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılPartner edin en azından konuşacak birin olsjn
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl bıkılır ondan, o olmazsa asıl sıkıntı güzelliklerle dolu bir yaşam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel benimle bi kaç katta takıl dertten tasadan aklına bile gelmez
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBi kaç hafta
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yaparken kendini mi kısıtlıyorsun, sınır koyuyorsun?
00 YorumlaBuda psikolojik bir rahatsızlık
41 Yorumla- +1 yıl
Valla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi birine maddi koşullarını sağlayacak bir partner lazım. Tabi ilişkinin sahte hallerini aşarak. Tek kişiyle yetinebilir misin?
00 Yorumla
+1 yılburcunu cok merak edıyorum benı tarıf etmıssın
012 Yorumla- +1 yıl
ne kadar zamandır boyle yasıyorsun duyguyu
Soran+1 yılYillardir 16 17 mden beri yasim 28 oldu hala ayni. Fakat zamanla ihtiyacim katlanarak artiyor. Zorno izlemek epey zevk versede yasayamadiktan sonra izlemekte yetmiyor. Baligim ben bu arada sen?
- +1 yıl
akrep burcuyum baskın bır karakter ve doyumsuz oldugunu dusunuyor musun?
- +1 yıl
duygularına yenık dusdugun oluyor mu, ayrıca regl oncesı daha ısteklımısın
Soran+1 yılCok fazlasiyim emin ol. Bunu nasi cozecegim artik kabak tadi vermeye basladi
- +1 yıl
dılersen daha detaylı bır sekılde anlatabılırım
- +1 yıl
mucadele etmek yerıne yasamaya alısmalısın ve yonlendırmelısın kendını
- +1 yıl
bosa anlattım sanırım
Soran+1 yılAnlat lutfen ne yapmaliyim bununla? Hayatimi cok etkiliyor ya
- +1 yıl
Bradan soyliyemem cok fazla dty var
- +1 yıl
Anlaticam ama
- +1 yıl
anlastık mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılSabah akşam yaparım o kadar yani istekliyim
00 Yorumla
+1 yılMastürbasyonla takılıyom o beni taşıyor 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. bekle biraz yaslanınca azalır sanırım:D
00 Yorumla
+1 yılNe dertler var doktora görünmelisin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende aynı durumdayım çok iyi anlıyorum ama maalesef yok yolu
00 Yorumla
+1 yılPartnerin beceremiyor demek ki
00 YorumlaSurekli doymayip yapmaktan bahsediyisunn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSağlam bir partner bulman lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ve psikolojik danışmanlık öneriyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. evlen mevlen bi şekilde yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Az baharatlı yiyecekler tüket
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. onun tek çaresi seks başka çaresi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZenci ya da grup dene 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba nasılsınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yiktur amasya
00 Yorumla
+1 yılUmarım bir günüü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılEvet var
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. olgun birini bul
01 Yorumla- +1 yıl
@yelizece mantıklı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet ben 🤣
00 Yorumla
+1 yılben bıkmıyorum niye böylesin sen
00 YorumlaGerçeğini yaşamadan doyamazsın
00 Yorumla
+1 yılSeks yapacaksın sonra işin gücünle uğraşacaksın
00 Yorumla
+1 yılSeksten kimse bıkmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen kadar degil
00 Yorumla
+1 yılBekliyorum. m. mm
00 Yorumla
+1 yılTanışalımmm
00 YorumlaSanal yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGerçeğini yapmazsanda geçme bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynısın benimle ikimiz panzehirimiz olabiliriz😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTrollsün harun abi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yıl:D o kolay iş
00 Yorumla
+1 yılBakire misinn
00 Yorumlaevetttt bennn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşın kaç?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi