Sevgiliniz nişanliniz eski eşiniz vs ile düzenli ilişki yaşayıp sonra ayrıldınız diyelim cinsellik yaşamadığıniz için olumsuz etkilenir misiniz? Bir insan düzenli seks yaptıktan sonra dayanabilir mi? Bir bekar gibi devam edilebilir mi?

Sevgiliniz nişanliniz eski eşiniz vs ile düzenli ilişki yaşayıp sonra ayrıldınız diyelim cinsellik yaşamadığıniz için olumsuz etkilenir misiniz? Bir insan düzenli seks yaptıktan sonra dayanabilir mi? Bir bekar gibi devam edilebilir mi?

evet kesinlikle etkilenirim bu bence insanlar için 6. duyusunu keşfetmek gibi , cinselliğin nasıl hissettirdiği ve ne kadar zevk verdiğini beyninde tanımladığında bir kere , bir daha o hissi istiyorsun , tabiki bunun için ilk deneyimlerin olumlu tecrübeler olması da önemli
Yani kendi açımdan cevap verecek olursam bir yere kadar insan bu duruma tahammül edebiliyor. Fakat bir yerden sonra artık kendi kendine yetmez hale geliyorsun bu sefer kafa karıştırdıkları başlıyor. İnsan ister istemez arayış haline girmeye başlıyor. Çünkü bu doğanın kanunu. Eğer bir kere başladıysan devamı gelmek zorunda.
Dayanamaz o yüzden uxun ilişkiden çıkan ya hemen evleniyor ya da her gece başka biriyle oluyor
Cevap
25Cevap
Dayanır ben hiç yapmadan bile dayanıyorum
Evli veya partneri olan insanlar da tatmin olmadığında kendi başının çaresine bakıyor bir şekilde, başımızın çaresine bakarız.
Kişiden kişiye değişir bu konu kimisi evlenmeden de düşkündür kimisi her halükârda da normaldir. Şahsi Görüşüm
Düzenli seks hayatı olup seksin tadını tam anlamıyla alan biri dayanamaz zor gelir vücut hep ister
yani şu resimdeki gibi avuçlayamıyor olmaya sanırım en fazla 1 hafta dayanabilirdim.
Zor oluyor ama birazda vücudun ihtiyacı biraz ara vermek
Dayanamıyorum. Çok ama çok zor oluyo. Onun gibi de çıkmadı karşıma. Ne yapıcaz?
Bu istek ve arzusu onu rahatsiz eder ama bilimc altiyla alakali dayanilmayacak birsey degil
Sadece bir kişi ile düzenli olursa isterim birbirine saygılı anlayışlı birbirini üzmeden sıkıntıya koymadan... karsilikli tabi
evet olumsuz etkileniyorum alışmış kudurmuştan beterdir derler 😂
bir süre eksikliği hissedilir fakat hayatın sonu değil
Sanmam, elbet seks yapacak birini bulur.
Yani sorun çıkar gibi
Dayanirim tabiki seksle varolmadik ya
Daha dolu olacağı kesin kadın ya da erkek farketmez bu zevki yaşayınca daha çok isteyecektir
Çok zor seksten mahrum olmak ve alışmak daha büyük bir problem oluyor
Mağdur olur olumsuz etkilenir
Çok büyük yalpalama ve şaşırma oluyor
Dayanamam heralde :))
Foto efsana
Dayanılması çok zor
Arayışa girer
Ben her akşam yapıyorum genelde
Evet zor günler
Baskasiyla yasarim
Dayanamaz.