Sevgilimle 2 senedir beraberiz seneye yaz evlenmeyi düşünüyoruz 23 yaşındayım ise 26 yaşında. Üniversitede aynı evde kaldık ve sarılmadan ileriye gitmedik sonra üniversite bitti ben aile evine döndüm o kendi evine döndü bu sırada otele gitmiştik orada oldu (önceden cinsel ilişki yaşamıştım eski sevgilimle bunu biliyor o da yaşamış) Çok stresli sürekli çalışıyor üniveristede bile çalışıyordu sürekli zamanında çok yoksulluk görmüş birisi olarak sürekli kendisini yükseltme çabasındaydı ve bunu başardı ama ben istememe rağmen "çok yorgunum" "çalışmaktan uyuyamadım" "stresliyim" "libidom düşük" diyor ve ben şundan korkuyorum cinsel olarak tatmin edilmediğim için gözüm dışarıya kayar mı ve ya evlenince ayda yılda bir beraber olan çiftlere mi döneriz korkum bu ne yapmam gerek
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenince başka olur bu mevzular genelde. Düzenli yaşam başlar cinsellikte düzene girer derler. Ama arkadaşın hala çok çalışmaya strese devam ederse daha kötü olur. burada senin gözün dışarı kayarmı bu senin libidonla ve dayanıklılığınla ilgili.
Ama sen ona göre yüksek olduğun için yüksek ihtimalle gözün dışarı kayacaktır00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 yılonunla olmaz daha şimdiden seni reddetmeye başlamış. Ben kaç yaşında adamım daha bir gün boş geçmedim ne zaman isterse ilişkim olan kadınlar yaptım. yorgun olsam da isteksiz olsam da yaptım hem de orgazm olana kadar onlar bekledim her seferinde. senin genç oğlan daha şimdiden bitmiş ondan bir halt olmaz.
00 Yorumla
1 yılAynı evde kalırken yapmamış sence evlendikten sonra yaparmi? Evlendikten sonrada yapmaz ve evet gözün kayar ben seviyorum arada birileriyle takılırım diyorsan sıkıntı etme ama bundan sana yatak arkadaşı olmaz
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlilik ne zaman düşünüyorsunuz
Ne sıklıkla buluşuyorsunuz
Bugüne kadar kaç kere birlikte oldunuz
Aynı evde de sarılmaktan ileriye gitmemesi saçma değil mi00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBunu düşünen birinin sağlıklı ilişki kurması zor gadası
00 Yorumla
1 yılKimse değişmez sadece menfaati kadar rol yapar. Böyle biri ile bir ömür geçmez
Yaptıkları yapacaklarınin teminatıdır derim ve giderim00 Yorumla
1 yılher şey düzene girer merak etme ilerde cinsellikten daha önemli dertlerin olcak aklıns bile gelmez
00 YorumlaSakın onunla evlenme sana yorgun olan baskasına iyidir hem öyle yaşanmaz
10 YorumlaBu kadar istekli isen univ de niye sadece sarılıp uyudunuz
00 YorumlaCinsellik en büyük etken kesin başka birini arayacaksın emin ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. kaymış zaten :) buna müsait olduğunu kendin söylüyorsun her türlü bi bahane bulacaksın
00 Yorumla
1 yılBu yaşta böyle ise evlendikten biraz sonra daha da beter olur
00 YorumlaBence gozun disariya kayar sen kadar istekli degikse ilerde sorun yasarsiniz tatmin olmazsinn bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYav okulda ayni evde kalıp yapamamis :))) daha bu soruya cevap mi ariyorsun:)))
00 Yorumla
1 yıl:) evlenmezsiniz siz boşuna hayaller kurma.
en iyisi iyi sevişen başka birini bul00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 yılYok yok. Evlenin siz, 1 sene sonra boşanın. Başka türlü akıllanmazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBen tatmin ederim senin ayıpsın zaten halka açılmışsın
015 Yorumla
Soran1 yılHalka açılmak ne demek? Yolda önümden geçsen dilenci sanıp para veririm sana. Senin gibiler bana elini süremez sen git mahallendeki fatma teyzeye 31 patlat ellerin hep hasır olmuştur su toplamıştır 31 çekmekten halka açık dediğin kızlar bile sana bakmıyor ki burada bana seni tatmin ederim diyorsun erkeğin kuzum****usu oro****spu anneler böyle evlatlar yetiştirir
Soran1 yılKarşıma geçsen leşini veririm köpeklere babasız olmak zordur senin için
Cevap sahibi1 yılSektör senin gibilerle dolu be sevgili ayağına bedava amme hizmeti 😂
Soran1 yıl36-455 yaşında babam yaşlarında erkeksin adam değilsin erkeksin sadece kızın olacak yaşta kıza bunu diyorsun buruşuk popon zaten halktaki gaylere açılmıştır kadınsızlıktan popo hadi ordan tip çok var buralarda yaşıtın kadınlar kariyer sahibi evli çoluk çocuklu sen burada hasılı ellerinle bana yavşıyorsun sevgilim polis seni bi sorgulatsın buldun gmailden numarını evinin adresine 45cm vibratör göndereceğim ki s**i***k kendini rahatla yok biz toplanıp s*ik***eriz seni
Cevap sahibi1 yılSenin gibiler yüzünden genelevler iş yapamaz hale geldi. Resmen ekmeklerini elinden aldınız
Soran1 yılSektorde çok aktif gay var adresini biliyorlardır.9
Soran1 yıl2-3 güne vibratör gelir kapıda hem bedeva senin için hemde kendini s**ker**sin
Cevap sahibi1 yılSon kaça olur bebeğim
Soran1 yılbebeğin diyen agzını öyle bir si*tireceğim ki
Soran1 yılannenle aynı fiyat ya
Cevap sahibi1 yılLan zaten beleş veriyormuşsun bende para diyorum sıraya alsana beni de 🥳
Soran1 yılAnnenin fiyatı neyse o kadar ver bana
Cevap sahibi1 yılAnnem senin gibi evli olmadığı erkeklerin altına yatan namussuzlardan değil. Üzülme ben sana para verebilirim beleş kullanmam
Soran1 yılannenin adını p*rno aratsak ilk sırada çıkar kardeşim
Cevap sahibi1 yılPiyasada namın yayılmış bebeğim
Gizli Üye(30-35)1 yılGözümün dışarıya katacağına ihtimal veriyorsan çoktan kaymıştır zaten içten içe istekleniyorsundur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu düşüncelerin sorunlu olduğunu gösteriyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılyanlış kişiyle evleniyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle kayar gözün dışarı
00 Yorumla Şu an durumlar nasil
00 YorumlaÖyle olursa sende çözüm
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen aldatmaya meyillisin çocuğun başını yakma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Eder
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı.
1 yılsen nasılsın bu konuda?
00 Yorumla
1 yılEder
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır ilerlemez
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım