İki tarafında dominant olduğu anların olması en güzelidir fakat hangi tarafın dominantlığını istersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İki tarafında dominant olduğu anların olması en güzelidir fakat hangi tarafın dominantlığını istersiniz?
Karakterime ve bedenime hakaret saymayacağım şekilde yerinde sertliğe açığım. Zaman zaman hızlı ve dominant olabilir ama genel olarak daha çok söz dinletmeyi seven bir yapım var. Eğer bir ilişkideysek erkeğim terazi ile gezmeden, bana öncelikler vererek ilerlemeli. Bu hem yatak hem de genel olarak böyle olmalı 🙂
Dominant olmayı seviyorum. Partnerimi çıldırttıgımı ve bazende zor durumda bıraktığımı görmek hoşuma gidiyor yani partnerimi teslim almayı bana teslim olmasını seviyorum. Normalde sert bir erkeğin yatakta tek dil darbesine karşı koyaması tek dil darbesiyle bile kendini kaybetmesi hoşuma gidiyor. Partnerime teslim olmayı da seviyorum.
Cevap
9Cevap
Öyle tek taraflı hüküm söz konusu olamaz ve benim için bir anlamı kalmaz.. Kimin kime gücü yeterse.. Keyifli günler..
:D Aklıma şey geldi, benim babam senin babanı dövey :D
:D farklı bakış açısı tabi olabilir
Öyle gibi oldu ama kimin kime gücü yeterse durumu :)
Ben kadın baskın olmasını isterdim. çünkü baskın karakterde dominat kadınları daha çok seviyorum ben...
Sen de benim gibisin Barış'ım :)
Saol abi teşekkür ederim :)
iki tarafın da dominant olmasına ne gerek var azizim, herkes içinden geldiği gibi sevişsin işte..
Ya kimse olmasın…
Ya da kadın olsun..
Bi erkeğe o kadar güvenip teslim olamam…
Duruma göre değişir , cinsel kölelik yapmayı da severim
İki tarafta aktif ve dominant olmalı seviyorum da bunu sınırsız olduğunu düşünüyorum böylece ilişkinin
Bu güzel işte
Erkeğin tabiki.. Kadınına gücünü hissettirmeli..
Denedin mi
Çoğunlukla Erkek ama her zaman da o , olmasını istemem... arada ipleri elime almak isterim
Evli misin
Erkeğin tabii ki..
Farketmez, taraf olması bile yeterli :d
Kadının dominant olmasını isterdim
Cinsel soru soranlara acayip sinir oluyorum konular arasinda cinsellik olması ne kadar sacma
O halde cevap vermeyebilirsin. Hayatın bir parçası cinsellik, bunu beğenmiyorsan hormonlarını aldırmayı deneyebilrisin
Sanane yaaa
Cevap veririm vermem sanane
Yerone gore degisir
Ben tabiki
İkiside bnce ya
Kadın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?