Normal hayatta adaletli olunmalı ama yatak odası başka. Dominant taraf erkek olmalı. Kadın itaat etmeli. Yani ben öyle zevk alıyorum. Peki siz nasıl zevk alıyorsunuz

Not: bdsm seviyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Normal hayatta adaletli olunmalı ama yatak odası başka. Dominant taraf erkek olmalı. Kadın itaat etmeli. Yani ben öyle zevk alıyorum. Peki siz nasıl zevk alıyorsunuz

Not: bdsm seviyorum
Erkek dominant olmalı. Kadının bedenini bir enstrüman gibi kullanmalı. Kadın da erkeğine güvenip orkestra şefine bedenini teslim etmeli. Davula vurmak istediğinde arkasını dönüp eğilmeli, Saksofonun hakkını vermeli, mızıkasında erkeğinin dudakları varken doğru notaları saçından tutup göstermeli, Erkeği Gaydasını sıkıp bırakırken, parmaklarıyla düğmelerine dokunurken bir yandan da inlemeleriyle şarkıya eşlik etmeli
@hσtвαвє__ Ben yapmıyorum kıza yapıyorum sapık sanacaklar bak skljldks
@hσtвαвє__ Kızın yardıma ihtiyacı vardı öyle mi bırakıyım ben senin gibi düşüncesiz değilim sjdhjsh
Tabiki erkek dominant olmalı. Yavaş başlıyorum romantik bi şelilde sonlara karşı o kadar hırslanıyorum ki, ince ince canını acıtmadan bırakmıyorum. Her ilişkide önce kadın orgazm olmalı. Olmazsa olmazım 😎
Cevap
16Cevap
Duruma göre değişir çok istekliysem onu kendim yönetmek isterim onu deli edecek kadar hiç yaşamadığımız zevki yaşatmak için lâkin o çok istekli ise onun beni yönetmesini isterim o hakimiyeti iliklerime kadar yaşatıp zirveye benim içimde ulaşması haz verir.
👏👏
Bdsm bana sapkınlık gibi geliyor. Belki daha fazlası
Cinsellikte sadist ve baskın olduğum için her zaman hakimiyetin kendimde olmasını isterim. Bu zamana kadar hiç benden baskın biri hayatıma girmedi. Olsa denemeyi çok isterdim.
Normal hayatta %65 35 erkek. Yatakta bu oran 90 a 10 a kadar çıkar erkeğin tecrübesi ve gücü
Çoğunlukla dominant olduğum ilişkiden zevk alıyorum
Önce kadın zevk almalı, sonra ben, sonra biz... Yön veririm, duygu yaşar
Ben dominantim her zaman karsimdakinin istegine gore BDSM kadar gidiyorum
Kadının dominantlığı güzel gelmiyor. Domaltsın o s.. ksin bari.
Erkek olunca daha zevkli oluyor bence
direkt zevk almıyoruö
Ben erkeğin dominant olmasını sevenlerdenim
Erkek olmalı ve erkek olur zaten
Erkegin dominant oldugu bir iliski kadina zevk verir, kadininda eslik ettigi iliski ise iki tarafada zevk verir
Yasin dogru mu
Mutlaka erkek dominant olmalı.
Erkek dominant olmalı kesinlikle.
Görsel harikaaaa
Tebi ki erkek
Erkek
Kadın erkeğine itaat etmeli
Erkek
Erkek derim
Kadın olsun
Tabiki erkek
Erkek tabikide