Dominantın zıt anlamlısını bilen var mı bu arada ya? Pasif yazdım ben.
Dominant olurum.
Yok, pasif olayım ben.
Zır eşit olalım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
*Dominant (baskın)
Resesif (çekinik)
Birbirimizi tamamlayalım da yeri geldiğinde ben baskın olurum o alttan alır, yeri geldiğinde ben alttan alırım dert değil.
Çekinik (resesif) olayım ben. Sevgilim birçok konuda benden baskın olsun. Ama her zaman değil tabi ki... Böyle bir ilişkiye sahibim ve mutluyum.
alttan alırmış gibi yapıp türlü oyunlarla manipüle etmek en güzeli. hem eğlenceli hem sorunsuz. oh mis.
domınant olmalıyım yoksa kendımi egretı hıssederım.. ben cekınık olamam yapıma aykırı...
Cevap
3Cevap
Ne çok dominant ne çok pasif olmak isterdim. Yeri gelecek masaya yumruğu koyacak :D az biraz maço az biraz romantik olsun yeter
Yatak odasında eşim dominant olsun isterim. onun dışında eşit olalım.
Evet
Hayır
Yatak odasında eşimin dominant olmasını osyerim de yine erkek olarak ben yapacağım ne yapacaksam heteroseksüellikle homoseksüellikle alakası yok sadece kadının sanki patronmuş gibi davranması hoşuma gidiyor.
Herseyi onun kontrolü altında gösteririm öyle zanneder Ama hiç öyle olmaz :D
ilişkilerimde böyle gereksiz tırıvırılara yer vermiyorum.
Yok canım, öyle de değil. Daha başka şeyler
Skor, üstünlük, galip gelmek vs, bunları ne birine dayatmaktan, ne de yapmak zorunda olmaktan haz alırım. Egom az biraz tatmin olacak diye sevdiğim adamı strese sokabileceğimin bilincindeyim. Bu yüzden beklentilerimi kendim yapabildiğim kadarıyle aza indirger, mutlu hissederim.
Öte yandan, sevdiğim adamın fikirlerini önemseyip çözüm üretmek, onu hafifletmek varken, ne diye ortamda şalgam suyu tadı bırakayım? Belki inanmayacaksın ama, güzel güzel geçinen çiftler de var soran bey.
benim baskın karakterli biri olmayıp, karşı tarafın kendi çıkarları doğrultusunda baskı kurduğunu düşünsene bir. insanın ruhundan koli koli mutluluk alır. kii zaten, böyle tehditler sezdiğim anda, sanki kuzenimle yatakta basmışım gibi iğrenirim ondan.
her şey dozunda iyi. dozunda kıskançlık, dozunda laubalilik, şımarıklık. ha ama, rakı şişede durduğu gibi durmuyor, o ayrı.
seven insan her şeyden önce sevdiği kişinin mutlu olmasını ister. kendi çıkarları doğrultusunda baskı kurmak da ne demek? o zaman zaten sevgi yok demektir. bir tarafın diğeri üzerinde hakimiyet kurması fikri neden bu kadar olumsuz çağrışımlar yapıyor? tarih boyunca kölelerin sürekli ezilmesinden, kullanılmasından kaynaklanan bir algı belki de. ama işin içine sevgi, aşk girdiği zaman işler değişiyor.
Erkek olsun dominant ama abartmamak kaydi ile
Yok, pasif olayım ben.
Dominant olmak isterdim.
Karşı taraf dominant olmalı beni yönlendirmeli
Eşit olmak daha mantıklı gibi.
Dominant tımdır her zaman
Yok, pasif olayım ben.
Moduma göre değişkenlik gösteririm... . ;))
byolojide resesif diyolar zıttına
eşitlik iyi
hayır
eşit olalım :))
C dedim.
A diyorum
dominantım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar