Nasıl bir karaktere sahipsiniz? Dominant mı itaatkar mı? Dışınız içinizi yansıtıyor mu? Ve sizce yaşadığınız ilişkide baskın karaktere sahip güç kimde olmalı? #Mademoiselle88💞
Dominant mı yoksa itaatkar mısınız? Size göre ilişkide kontrol kimde olmalı?
Kontrolsüz güç, güç değildir... Salt bir tarafta olmamalı, değişken olmalı. İtaatkar kelimesine katılmıyorum dominant taraf ve daha az aktif taraf ifadeleri daha mantıklı. İtaatkar dedin miydi işin içine köle vs girer.
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Senin gibi zeki biri anlamıştır nedemek istediğimi.. ya da vermişsin en güzel cevabı..
Farkettim bende aynısı dominanttan kastım zaten birinin daha baskın olmasıydı köle sahibe gibi birşeyden bahsetmek istememiştim her ne kadar görsel farklıda olsa 🙂))
Yok valla canı acır falan kıyamam ben yoldan geçerken karıncaları bile ezmemek adına dikkat eden biriyim ki bu birde sevdiğim kişi olacak hiç sanmıyorum..
Eksi veren kardeş, evlendiğinde eşine söz hakkı tanımazsan, ona değer vermediğini düşünür, ve büyüklerimizin dediği gibi, her başarılı erkeğin arkasında gerçekten bir kadın vardır... amma anne, amma eş, ama mutlaka bir kadın vardır... sen cinsiyetinin üstünlük olduğuna inanıyorsan kaybetmeye mahkûmsun...
Erkeğin bir tık daha baskın olması gerek. Kadın arada bir yönlendirme yapmalı erkekse otokontrolü sağlamalı. Yani erkek dediğin biraz sert olmalı ilişki esnasında ki bana göre kadın biraz daha naif olmalı.
kadının dominant olması hoşuma gidiyor, switch karakterim var itaatkar tarafım biraz daha ağır basıyor ^^ dominant ve sadist biriyle konuşmak hoş olabilir :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Koç kadını olarak günlük hayatta da yatakta da dominantım bazen çok yorucu olabilir kendini bırakmak gerekiyor ama işte yapı meselesi
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ben itaatkar olmayı tercih ediyorum sert ve bol küfürlü seviyorum
Samimiyet ve güven üzerine insa edilen bir ilişki yıkılmaz. ne itaatkar olacaksın ne de dominant görüşlere duygulara önem vermek saygı duymak gerekli o yuzden ikisi de değil 😊
baskın karakter diye birşey kabul etmiyorm ben her anlamda partnerimle güven ve samimiyetten yanayım ben ki her iki taraf içinde haddi aşmayıp birbirini taşırsa dominalıga baskıya gerek yok
ben yatakta panter gibi bir kadın beklerim. yatmasın öyle. saçımı çeksin, beni yatağa itsin, pozisyonu o belirlesin, çılgın gibi konuşsun, üstümde deli gibi zıplasın ama böyle birisini bulmak zor :D
ya yas araligindan ve tarzindan onu hissettim zaten :D ama ne bilim normalde sulanirim ole lafi yiyince aldirmam ama ilk kez normal diyip ole bisi duyunca mala dondum 😂
En İyi Cevaplar