+1 yılşu sorunun ayrıntılarını okurken toplumun yüzde 80 ninin yaşantısı ve bunu bir din gibi kültür gibi benimsemiş oldukları yanlışları gelirken güncellemelerini okuduğumda sitem ettiğin insanların da maalesef bu tarz insanların yetiştirdikleri çocuklar olduğu gerçeği yüzüme şak diye vurmakta , kadının bir erkeğin ihtiyaçlarını gidermek için yaratılmadığını sadece çocuk doğurmak için bir araç olmadığını , kadının erkeği yücelten ve güç katan bir partner olduğunu anladığımızda insan olacağız.
17 Yorumla- +1 yıl
bu arada bu soru aslında çok iyi bir bence olarak revize edilebilir tavsiye ederim eğer ben bence olarak paylaşmam dersen iznin olursa ben bunu bir benceye çevirebilirim
- +1 yıl
seviye açısından teknik olarak bir olumsuzluk yok ama belki de biraz araştırmalısın bunu o zaman bu konuyu benceye çevirmeyi unutma muhakkak bu gerekli.
- +1 yıl
yardım etmemi ister misin
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Kadını metalaştıran bir toplum var ve bekaret üzerinden bir çok sıfat ile anılıyor kadınlar. maalesef toplumun geri kalmışlık seviyesi ile alakalı bir durum. Hala namus bekçiliği yaparken sadece kadının bacaklarının arasına bakıyorlar. Hayatına aldığın kadının bakire ya da daha önce seks yapmış olması ile ilgileniyorsan eğer sende kendini özellikle koruduysan bir nebze anlayabilirim ama sadece sapkın düşünceler yüzünden kadın bakire olsun istiyorsan sen sadece neslinin tükenmesin istediğimiz bir zihniyetin ürünüsündür. Bu zihniyet aynı zamanda kadının iş gücüne dahil olmasına kariyer yapmasına karar verici olmasına da karşı. Kadınları yaftalamaktan vazgeçin artık. Kızlık zarının anatomik olarak tek amacı bedeni korumak başka anlam yükleyen ise cehalet. Kadın erkek ilişkilerini tabulaştırıp sadece erkeğe özğürlük alanı tanıyan her toplum geri kalmaya mecburdur.
25 Yorumla- +1 yıl
Direne direne kazanacağız ya hep beraber ya hiç birimiz diye sloganımında atayım 😃 üzülme çevreni seçerken sana huzur verecek insanlardan seçersen çok daha mutlu bir hayat sürersin. Ve karşına çıkacak her insana biraz dokunarak geleceği de değiştirme adına üstüne düşen görevi yaparsın en azından ben öyle yaşamaya çalışıyorum.
- +1 yıl
Benim meselem bekaret değil bu memlekette fetvalar hep kim kimle sikisecek kim kiminle sikisemez üzerine karşınızdaki kişinin bakır bakire olmasını tercih etmek sizin geçmişinize bağlı onunla sorunum yok ama toplumun sürekli bombok işlerle uğraşmasi saçma bir ilerleme yok farklı muhabbet yok
+1 yılKaşarlaşma hiç bir surette ovukemez
Erkek ve kadın ne kadar kaşar olursa
Evlilikte o kadar dikiş tutmaz
Kıyaslama ve tahammülsüzlük artar
Partner sayısı arttıkça kadınlar daha fazla zarara uğruyor gibime geliyor
Çünkü cinsellikte duygusallık ararlar
Hatta ilişki sonrasında partnerine daha çok bağlanması için hormon salgılarlar
Erkeklerse cinsellikte duygusallık aramaz
Ilişki sonrasında uyumak için hormon salgılarlar
Kısacası kadın için ilk daha unutulmazdie
Daha çok hasar alır
33 Yorumla- +1 yıl
Cemal paşa...
Ben soruya cevap verdim ayrıntıya değil - +1 yıl
Neden bakire aradigimizin cevabı iste
Saçma sapan dayatmalardan başka bir şey değil. Çoğu erkek ben bakire kadınla evlendim diye övünür. Fakat yaptığı oral seksin, anal seksin haddi ve hesabı belli değildir. Vajinasından almadı diye namus abidesi olarak görülür. Namus bacak arasından daha çok beyindedir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim için önemli değil ben kadını et parçası olarak görmediğim için daha önce cinsel ilişki yaşamış olmasına bakmam. yani geçmişine bakmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbastan sona kadar okumadım ama basını okuyup sonunu anladım yine bir kadını on plana çıkarma çabası bre ahmak kadınlar bre ahmaklar onlar sizin özgür olmanızı degil size obje olarak kullanmayı hedefliypr sizin orada burada çıplak dolasmanızı hedefliyor size kolay elde edip faydalanöak istiyorlar ahmaklar
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıltoplumu boş ver
- Cinsel Yaşam konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes istediği gibi bi sevgili eş isteyebilir. Bakire değilsen bakire isteyen birine ben senin kriterlerine uymuyorum hayatta başarılar diyip devam etmelisin yoluna kudurmana gerek yok
12 Yorumla- +1 yıl
soruna cevap yazdım ben. açıklamadakiler tamamen zırva olduğu için cevap verme gereği duymadım.
+1 yılKim takar bekareti bakireliği ya evlilik zamanı verirsin 5.000 tlyi diktirirsin zarı al sana bakire 😁😁
11 Yorumla
+1 yılBenim öyle bir takıntım yok mesela, hatta benim gibi tecrübe etmiş denemiş olabilir, yeterki arzulu istekli olsun. Tecrübeli kişi daha seksi ve sekse düşkün tutkulu oluyor ve favorim. Bakire utangaçlığı bana göre değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesele kıyas değil. İlk yattığınız erkekleri unutamıyorsunuz özellikle duygusal olarak. Tecrübe önemli değil bilgili olmak önemli. Bakire olmayanlar gelip bu tür şeylerle niye çemkiriyor anlamıyorum. Herkes yaptığı şeyin arkasında dursun. Siz erkek seçerken cüzdanına fiziğine bakıyorsunuz.
10 Yorumlahiç böyle düşünmedim kimseyle bi yarış içine girmedim böyle bir isteğim de olmadı karşına gelenlerle daha önce hiç tanımadığın kişileri bir tutma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadin olmak zor ama en buyuk degeri veren ülkeler arasinda Türkiye var.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakire kadın devri kapanalı çok oldu ya, artık erkekler istekli ve bunu kadınlarla yaşamak istiyorlar ama kadınların bir kısmı bekaretlerine sıkı sıkıya sarılıyorlar. Rahibe modları açık. Tabii ki saygı duyuyoruz ama erkekler artık çok da bakire kadın istemiyorlar. Bu biraz kadınların problemi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yerinde ve Doğru tespit. Öz güvensiz insanların talebi
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGonul arzunedince bakir ya da degil umirsamaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılBakire olması pek önemli değil şahsen. İnsan olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıyaslama değil ilk olmak daha şehvetli geliyor, kıyaslama bahaneniz, mutlu oluyorsan bamya ile de olursun sonuç önemli
10 Yorumla
+1 yılBaşkasının çiğnediği sakızı çiğnemem diyenler var Allah korkusu olan var oda benim gibi temiz oldun diye vs VS
00 Yorumla
+1 yılHer ekek ister diye bir şey yok benim için fark etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılBen istemem hazır olsun Bu yaştan sonra kimseyle uğraşamam.
00 Yorumla Yazdıklarının 1-2 cümlesini okudum da alakası yok ya bomboş bi charsın fskdj
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe alaka ya daha dün kızın biri sormuştu o kadar genişlemiş ki vajinası his mis kalmamış niye hallac olmuşunu seçelim ki daha el değmemiş olanı varken.😄
00 Yorumla
+1 yılİnsanın kendi gibi birini istemesinde bi sorun yok
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlış düşünüyorsun ben kendim hiç ilişkim olmadığı bakir Bi erkek olduğum için bakire Bi kız ile evlenmek istemem en doğal hakkım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bakir erkek istiyormusun
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbencede karakter
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş geçmişte kalmıştır, geleceği benle olsun 😈🔥
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBakirelikle alakası yok diye düşünüyorum. Tek eşli kalamıyor zaten kadınlar tv lerde görüyoruz erkeklerin en az 5 katı fazla aldatıyorlar diye düşünüyorum şüphe üzerine yapılan dna testlerinde çocuk kocadan çıkmıyor
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu yüzden evlilik düşünüyorum bakire tecrübeli önemi yok benim için bekar öleceğim.
Cevap sahibi+1 yılÇevrende de çok öyle olaylar kadınlar erkeklerden 5 kat fazla aldatıyor diye düşünüyorum araştırmalara göre kadınlar çabuk sıkılıyormuş cinsel performansı çok iyi olan erkekler bile aldatılıyor
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılAraştırmayı yapan adamın kim olduğuna bak
+1 yılKadınlarda stajlı erkek arıyor amaaa.
Çünki ilk olmak farklıllk.00 Yorumla
+1 yılbakire alırsın ılerde aldatırsa merak edıp oda kötu doymus olması lazım tum meraklarına bence
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok fazla ilişkiye girmiş kadınlar aldatmaya daha yatkın
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGözlemlerim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKnk ne diyon kim kızdırdı seni bunlsr ne wfghg
03 Yorumla- +1 yıl
Sus
+1 yılŞart değil benim için.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnladık bakire değilsin üstünden geçen çok olmuş ama bu övünülecek bişey değil
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe he tamam haklısın sen vurdurmaya devam et
Cevap sahibi+1 yılHe he..
- +1 yıl
Dayı burada kızı yargılıyorsun ama vereyim dese heyecanlanıp kalp krizinden gidersin😂😂
Cevap sahibi+1 yılGerek yok 250 liraya hallediyorum ben o işi
Cevap sahibi+1 yılHah ha cimcime ben vuruyorum
- +1 yıl
Ee tabi bedavaya kim versin sana anca parayla görürsün işini🤣
Cevap sahibi+1 yıl@lhateyouall istesen veren çok ama ben basıp geçiyorum duygusallığa giremem
- +1 yıl
He kesin öyledir
Cevap sahibi+1 yıl@lhateyouall gel kendin gör Eskişehir deyim ve unili kizlar sadece ben değilim bir sürü kişi bu şekilde yapıyor
Cevap sahibi+1 yılZaten bu işleri yapanda unide okuyan o...
- Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılVayy biraz düşününce mantikli geldi.
00 Yorumla
+1 yılKim kızdırdı seni acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklisin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü bakire olmayanlar daha fazla ve az olanlar daha kıymetlidir
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbuda sizin gibi ahlaksızların kendilerini kurtaramaya çalıştığı bir zırvadan başka bir şey değildir
Cevap sahibi+1 yılöleceksin
Cevap sahibi+1 yılöleceğim için çok mutluyum ve huzurluyum içim sevinç dolu öleceğimi bilmek beni huzurla dolduruyor ya seni :D aramızdaki fark bu işte
Cevap sahibi+1 yılcahillik ahlaklı edepli olmak mı _? akıllı olmak edepsizlik ahlaksızlık yapmak mı desene hayvanlar senden daha akıllı :D
Cevap sahibi+1 yılahmaklıktan iyidir cahillik
+1 yılIstemiyorum
00 Yorumla
+1 yılBen istemiyorum :))
00 Yorumlahaklısın
00 YorumlaBoş yapma la
00 Yorumla
+1 yılçok uzatmışsın yanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasının girdigini istememmm
00 Yorumla
+1 yılben istemiyorum