NOT:Sapıklaşacak arkadaşlar için sormadın. Ciddi kişiler cevap vermesi ümidimle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
bu dediğin olaya femdom kültürü deniyor. Bu kültür hiç sağlıklı değil gerçekten yane dünyaya başka birşekilde bakıyorsun kelepçelenme kırbaçlanma bunlar belki insana güzel his vereceğini düşündürebilir ama bu olay dediğim gibi sağlıklı değil psikoloji bozar. Kadınların giyinim şekilleri dar pantalonları ciddi bakışları güzel vücutları bu kültüre yönlendirebiilir belki ama asla ama asla tavsiye etmiyorum
Bu durum zaten zirvedeydi burada sıkça gördüğünüz için yeni yaygınlaştı sanıyorsunuz neyse bu karşılıklı bir haz durumu bazen hayatın tüm anını kapsar bazen yeri geldiğinde gibi birşey bdsm detay isteyen bir şey ve sadece kapalı kapılar ardında yaşanır ve biter
Çok güzel.
Çünkü bir erkegin tüm benliğiyle itaat etmesi, maddi manevi aidiyetini göstermesi özgür ruhlu tüm kadınların hoşuna gider. Karakterle ilgili bisey bu
güzel bir soru. sahiplenme hissi onlara güven veriyor olabilir. ama köle etmek, eğitmek kimse bunu istemez diye düşünüyorum
Nedense ben cok isteyen kisi goruyorum
Adamin hosuna gidiyorsa bence olmak istiyorsa ne yapacaksin adam esitlik degil kolelik istiyor belki :D
Farkli dunyanin derinliklerinde yasanan bir olay demek ki
Soyle derin bir insan olamadim. Hep yuzeysel oldum sevilmedim aldatildim lanet olasicilar
Ben takintiliyim sanirim ve yediremiyorum ihanetini deli olcam bir kadin sevgilisi varken neden terketmeden yatar baskasiyla? Git ayril benden yap bu isi anlamiyorum aldatip bana aci cektirmek zevk mi veriyor!
Uzulmek bende huy olmus sanirim
Zararli aliskanlik dedigin nedir ki insanlarin vermis oldugu zararlarin yaninda. Sigara ve Alkol kadar masum bir sey var mi bu hayatta?
Umurunda bile degilim o mersinde yeni sevgililer yapmistir ruhu o kadar musait ve genis ki...
zaten değilsin ama TAKMAMAYA çalış artık ne asliymis arkadaş türkiye kraliçesi sanki insanların sizi bukadar üzmesine kırmasına izin vermeyin bir olayda bukadar çabuk pes etmeyin hayattan bikmayın seni aldatma dediğin olay bu dünyada hiç bişey dünyada ölen insanlar var asıl bunlara üzülün
Dunyada olen insanlara sebeb olan siyasi koltukta oturanlara soyleyeceksin bana degil. Onlar hic uzulmeden keyif suruyorken bir de ben mi agit tutacaktim onlara...
Yanlis bir ornek olmus sanirim
Bosver... Biz senle bu konuda Clinton ile Trump gibi oluruz
Keşke sahibem olsaydı valla
Cevap
16Cevap
Aslında bunun net bir cevabı yok içten içe insanlar nasıl sekse içgüdüsel yakınsa bazı insanlarda öyle ben sahibe olmadan öncede erkek arkadaşları tarafından hem sert hemde eğlenceli biri olarak görülürdüm yani bunu sonradan öğrendim. İç güdüsel olarak dominant olmak gerekir yönetmek ve istediğim gibi etrafındakileri eğitmek güzel hissettirir bir psikolojik durum mu ya da içgüdüsel mi bilemem ama bunu isteyenlerin kadın/erkek ler var yönetilmeyi seven. Kızlar kıskanç ve kısıtlayıcı erkekleri daha otoriter bulduğu için seviyorken bunda roller değişince sapıklık diyorlar ama buda kadın erkek durumu. Ve bir sahibe olarak söylüyorum kariyer sahibi maddi ve mevkii olarak güçlü tipler köle oluyor toplumun dayattığı güçlü olma dürtüsü itaat ederek rahatlama ve başkasının ona ona ne yapacağını söylemek tıpkı başkalarına verdiği güveni ona veriyor. Bu aslında her iki taraf için gerçeklikten kaçma ve sığınma yöntemidir. Sahibe kölem benim yanımda bana itaat ediyor beni önemsiyor hissi verirken kölede kişisel hayatındaki sıkışmışlık hissini sahibesine itaat edip onun emirlerini yerine getirince aslında onun acizliğini ve aciz olduğu zamanda yanında tutup onu hayatta kalması için onu sahiplenmesi hissini veriyor. Bir nevi seks gibi düşünün ihtiyacınız olan sahiplenilme ve itaat ettirme hislerinizi iki taraflı karşılıyorsunuz.
Hala sahibe/köle ilişkisini cinsellik sanan insanlar olması beni şaşırtıyor. Siz evcil hayvanınızla cinsel birliktelik yaşarmısınız? tabiiki hayır. Her sahibe sadist, her kölede mazoşist değildir arkadaşlar... Bdsm çok alt kategorisi olan bir kültürdür, hangi kısmında olduğunuz önem taşır...
BDSM denen bir psikomotor durum var. İnsanlar acı çekmekten ve acı vermekten hoşnut oluyor. Aşağılanmak, küçümsenmek, bazılarının hoşuna gidiyor. Sigmund Freud diyor ya: İnsan saldırganlık ve cinsellik drtüsü ile dünyaya gelen kötü bir varlıktır diye. O hesap işte. Her ikisi de ortaya çıkıyor burada. Psikolojik bir durum yani.
Var mı böyleleri. Bana lazım çünkü :) Cevabı kendin vermişsin zaten. İstediğini yaptırmak için. Emir vermek de haz veriyor olabilir. Bana verir en azından.
@HKTNYLMZ sahibe olmak istediğimi kim söyledi?
Merhaba Ceren hanım. Deneyiminiz oldumu hiç:)
ben
Ben olabilirimm
Bunu yapan ve yaptıranların,
Sağlıklı bir ruha sahip olduklarını düşünmüyorum ben...
Hangimizin ruh sagligi duzgun ki acaba... Ulkemizin durumundan belli iste eglendirip kendini unutmk istiyorlar bir sekilde kafasindskileri
Ülkeye, coğrafyaya, tarihe yüklemek çözüm değil bunu. Tamam mesele çok derin. Devlet, bu topraklarda son 200 senedir kendi tebasina yabanci. Son 100 senedir de düşman. Ve kendi tebasini cahil bırakmış ve bırakmaya da devam ediyor. Bütün bunların büyük payı var, bu bozuk ruhumuzda. Lâkin yine de ruhumuzu bu çarpık düzenden kurtarıp, huzura limanlayabiliriz...
Sen o limana goturen kaptan ol ki bizi kurtar
Ne kadarda yardimsever bir bencil kaptan :/
Kendi egosunu doyurmak ve normal hayatında daha sağlıklı bir insan olmak için. Sonuç olarak sahip içindeki tüm aşağılama ezme ve hor görme sömürme duygusunu kölesine uygular. Nihayetinde gerçek hayatında bu tarz kötü duyguların esamesi kalmaz :) not:Finansal köle arıyorum.
ben olmak isterim ama finansal değilim malesef :(
bizim buralarda öyle kadınlar olmaz kardeş, soğan doğrayıp yemek yaparlar anca :)
ahahahha sesli guldum :D
Hangisi daha guzel peki :D Gavurlarin ki de mi sogan dograyip yemek yapanlar degildir :D
ben bir sahibeyim yaklaşık 5 senedir ve gayet ciddi bir ilişki bu baskılanamayan kadınların tercihi ve kendine sahiplenici tutum arayan erkeklerin
Siz gercekten sahibe misiniz
Bu dediğin şey aslında kadınların para kazanma yollarından biri. Erkeğin daha önceden belirlediği emirleri erkeğe seans içinde verir ve yaptırırar. Karşılığında da para alırlar. Erkeklerin bunu yapma sebebi ise küçük yaşta başlayan ve zeki insanlarda meydana gelen bir psikolojik durum. Mesela bu bende de var ben verecek param olmadığı için yengemin kölesi olmaya çalışıyorum. O bana dışkısını yedirmek istese hiç düşünmeden yerim. ayağını boğazıma soksa kabul ederim
Bir sahibeyim ve kölelerimle gayet mutlu bir sahibe/köle ilişkisi içersindeyiz
Kölen olmak isterim
Bunun gibi çeşitli cinsel yönelimler uzerine araştırmalar yaptım fakat ben psikolojik açıdan bir rahatsızlık olduğunu düşünmekteyim. Daha çok özgür ve bağımsız kimseye hesap vermeyen bazı kadınların içinde saklayıpta dışa vuramayan mazoşist bir ruhtan beslendiğini düşünüyorum. Mümkünse en yakın bir psikologtan yardım alması temennimdir.
Gerçekten kadının ruhunda sahibelik varsa ve aynı şekilde erkeğin ruhunda da kölelik bu şekilde oluyor. Eğer ikisi de yoksa sende zaten anlayamazsın kimileri buna bir meslek gözüyle bakıyor ancak sonradan öğrenilecek bir şey değil yeri gelince merhametli yeri gelince de acımasız olmak o sahibenin içinde olmalı. Köle de itaatkar olmalı yoksa başından yürümez.
Denedin mi
Nerede öyle bir sahibe
sahibe kölesini sahiplenen ona işleri yaptıran egosunu tavan yaptıran bi sahsiyet
Bu uygulmada 100 kişi mesaj attıysa 90 ı ben size köle olmak istiyorumdu. Ne saçma bişey bu
Amac bunun nedenini bulabilmekte.
Defalarca sordum. Tuvalet temizletmesini isteyen var yeterki bana emir versin diyo
Ücretsiz hizmetçi gibi
Ben bundaki zevki cozemedim. Ne ile odullendirecekmissin peki yani emir verilmek isteniyorlarsa bir sirkette kadin olan mudurden alsinlar yani ama simdi bunlar guzel bir bayandan isterler emri sanirim
Hayır farketmez yeterki köpek muamelesi yap onlara. Emir ver ortalığa sıç zevkle temizlesinler
Zannetmiyorum bence cirkin kadindan emir almayi degil guzelleri seciyorlardir :D
Vay şerefsizler dmdjd
ahaha ne sandin :D
😉😉
Bana bitane yollayın nerden bulacam bir köle bennn
Çok nedeni vardır çünkü kendince. Akıllı olanından istiyorum !
Ppye adam fotosu koyacak kadar mısın
Ben sahibim türkiyede kadın köleler az erkekler çoğunluk teşkil ediyor ben bir sahib olarak kendi kölemi bulmakta zorluk çekiyorum
açıkcası ben de köleyim ama sahibe bulamadım bulamıyorum yani bulacağıma inancım kalmadı artık.
herkes kafayı yemiş amqadaf 😂
Seni gördükten sonra bende yedim amqadaf😂
Aradığınız kadın burada çıkmaz.
moruk tamamıyla fantazi
Delilik bu jxkkdk
Ruhtan içten gelir tıpkı ben
Fantazi şeysi
Bende bir kadın tarafından kontrol edilmek isterim
bende arıyorum hala bulamadım :(
var mı ki efendi olacak bi kadin kiz bayan 😃
Mükemmel.
Bdsm❤️