Evet kızlar bir erkekten seks sırasında rollerin değişmesini neden istersiniz? Hatta daha ileriye gidip bazı oyuncaklar (strapon vs.) kullanmak ya da kadın gibi giyinmesi gibi şeyler.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılFantezi olsun diye değil ama bana anal teklif eden bir erkeğin teklifini ona patlıcanı sokmadan kabul etmem bana çektirmek istediği acıyı kendi çekecek önce
8129 Yorumla- +1 yıl
haha :D
Soran+1 yılteklifi kabul etmesen olmazmı.
Cevap sahibi+1 yılGenelde bunu söyleyince ben reddetmeden geri çekiyorlar :D
- +1 yıl
:D alemsin
Soran+1 yılbir gün biri geri çekmediğinde ne yapacaksın cidden merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılDediğimi yapıcam.. dayanırsa istediğini alır. Umarım biseksüel birine denk gelmem :D yoksa haşırt the blackboard
Soran+1 yılbari yapıyon straponla falan yap patlıcan ne. ayrıca dediğini yaptın ona karşı duyguların değişmezmi ya da ne bileyim ona karşı bakış açın değişirmi.
Cevap sahibi+1 yılNeden değişsin ki abazalığa bak g.tü verdi s.kmek için der dalga geçerim :D
Soran+1 yılal işte bunu dersen adam zaten ölsün. bizdeki öyle değil tutturmuş ama bende istemediğimi söyledim. ısrar ediyor. tamam dedim hadi üzülmesin diye yapayım diyorum bazen ama sonra hani bakış açısı değişecek. sonra ne bileyim bir gün durup durup seni s.. be aşkım derse zoruma gider yani.
Cevap sahibi+1 yılYok ya bakış açısı değişmez neden değişsin. Sonuçta partneri mutlu etmek adına yaptığınız bir fedakarlık bence hoş bile olur
Soran+1 yılsevgisinden zerre şüphem yok başkasına da anlatmaz ama hani biraz yere bakan yürek yakan bir tip. beni gıcık etmek için bu sohbetlere girer. aşkım ne s.. seni der. ya da bu geceki sürtüklüğünü dört gözle bekliyorum. ama işte korkuyor insan. sonuçta erkek adamız bizde.
Cevap sahibi+1 yılBen bir sorun olacağını sanmam :)
Soran+1 yılsağol. zaten doğum günüde yaklaşıyor o gün yapmayı planlıyorum bakalım artık neler olacak.
Cevap sahibi+1 yılAhahaha :D içine alırken fazla kasma kendini o seni iyice hazırlar zaten sevişirken :D
Soran+1 yılyani iyiki gizliyim yoksa çok utandırıyorsun beni. o da tam senin gibi böyle lafını da sokar işte. ooo ona kalırsak temiz bir tıraştan geçtikten sonra mini etek jartiyer tanga giyecekmişim. birde video alıp izlettirecekmiş sonra bana. kız psikopat yani. ama cidden hani korkmuyorum dersem yalan olur.
Cevap sahibi+1 yılVideo işi sakat olur.. bence eğlenceli ya :D takıldığıma bakma kötü düşünmüyorum. Hem biz sizin böyle utangaç hallerinize bayılıyoruz iyice s.kesi geliyordur hahah :D
Cevap sahibi+1 yılAa bu arada teşekkür ederim
Soran+1 yılvideo çekmeyi düşünmüyorum zaten. bir de oturup kendimi izleyeceğim öylemi. başlarda çok kızıyordum ama şu an hani bencede eğlenceli gibi olcak. kötü düşünmediğini biliyorum bunun içinde ayrıca teşekkürler. demek utangaç hallerimize bayılıyorsunuz iyi iyi bunları duymak. rica ederim. bir şey soracam ama dalga geçmeden söyle lütfen o gece dikkat etmem gereken ne ve cidden acıyormu.
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin iyice yumuşatıp deliği alıştırması lazım yavaş yavaş girerse canın acımaz. Açıkçası bir bayan olarak ben bile analdan zevk almadım erkek zevk alır mı bilmem ama anüs ve çevresi çok uyarıcı bölgelerdir o an hiç olmadığın kadar uyarılırsın ve gecenin sonunda biraz zor kullanıp öyle değil böyle s.kilir diye sevgilini altına alırsan mükemmel bir final olabilir :) hem erkekliğine de zeval gelmez
Soran+1 yılbiraz araştırdım tam 3 aydır kafamın etini yiyor ister istemez araştırdım. erkekler analdan zevk alıyormuş ama kadınlar almıyormuş. hatta canları çok yanıyormuş. gecenin sonunda bende ilk defa ona anal yapmayı düşünüyorum. sevgilimin yavaş olacağını sanmıyorum o sırf benim inlemem için elinden geleni yapacaktır. hiç öyle yavaş gireceğini sanmam direk kökler valla. o yüzden o gelmeden daha öncesinde anal deliğin genişlemesi için ben biraz yapay penisle oynayamayı düşünüyorum. yoksa bırakayım mı ona. ama eğer gecenin sonunda bende hal bırakırsa bu sefer anal sekste ben ona acımayacağım.
- +1 yıl
Yanlış hem erkek hem kadın zevk alır analseks in cins ayrımı yoktur sadece şu fark var kadınlar daha fazla zevk alırlar ;)
Soran+1 yılyaparkenmi yoksa yaptırırkenmi.
Cevap sahibi+1 yılBence biraz kendin rahatlat deliği hem korkmazsın fazla. Sevgilinin o kadar acımasız davranacağını sanmıyorum. Offf bende böyle bir aevgili istiyorum şu an
Cevap sahibi+1 yılKadınız sonuçta halden anlarız canını yakmaz :)
Soran+1 yılyani kendini yapay penisle rahatlatan bir sevgili istiyon cidden garipsin :) o da az çok senin gibi munzurluğu seviyor kesinlikle acımasız davranacak. 3 aydır bunun hayalini kuruyor. süreyi daha fazla uzatmamayı bir de bu yönden istiyorum patlama yaşamasın diye. bir de son bir sorum var hoşuma giderse devamlı yapacağıma söz verdim. gecenin sonunda bunu soracak. diyelim hoşlandım çünkü hoşuma gitmesi içinde elinden geleni yapacak. hani sorarken bile utanıyorum ama ok yaydan çıktı. ben bir daha canım istediğinde nasıl belli etcem.
Cevap sahibi+1 yılBir kadının erkeğe yaptığı cilveleri yap. O zaten anlar hemen :) bir de ilişkiden sonra koku ve ya kalıntı olmasını istemiyorsan lavman yap.
- +1 yıl
Bu kadin isi biliyo
Soran+1 yılyok temizleme falan bir şeyler söylemişti. ona zaten dikkat edeceğim. yapıyorsak bari zevkli olsun. burada inlemem dediğime bakma madem veriyorum hakkınıda vereceğim. tamam cilveleri biliyorum yaparım ama ben hani sanki o istemişte yapıyorum gibi olsun isterim yoksa direk giyerim kadın kıyafetini yine anlar.
Cevap sahibi+1 yılSen o zevki aldığında seni bırakmaz zaten merak etme :D aldığın zevki de belli et koyun gibi yatma adamı da hasta etme :D
Soran+1 yılahaha. yok yok belli edeceğim hatta dahasını yapacağım kucağında zıplama ya da çok iyi gidiyorsun hadi daha hızlı tarzı şeyler eminim şunu diyecek aşkım senin içinde bir o.. yatıyormuş falan diyecek. her ne kadar kızsam da hoşuma da gidecek. yaptıktan sonra buraya gelir neler olduğunu yazarım.
Cevap sahibi+1 yılHeyecan ve merakla bekliyorum :D
Soran+1 yılçok sağol inşallah sende gönlüne göre birini bulursun :P
Cevap sahibi+1 yılİnşallah :D
Soran+1 yılbirde son cidden çok tuttum kusura bakma. anal için kaç cm iyi. çünkü bu büyük bir şey almaktan bahsediyordu.
Cevap sahibi+1 yılOooo bilemicem orasını... çok korkuyorsun anşadığım kadarıyla :D
Soran+1 yılyani şu an penis olsaydı deneyecektim. korkmakta kelimemi.
Cevap sahibi+1 yılSalatalık felan deneyebilirsin. Ya da parmağınla aç biraz deliği
Soran+1 yılnimeti karıştırmak istemiyorum parmakta girmiyor düşün daha penisi nasıl alacağım. parmağı yalayıp biraz girdim ama yok hani daha da ileriye gitmiyor penis olsaydı oturup kalkabilirdim parmak zor oluyor.
Soran+1 yılsen asıl bombayı duy peniside ben alacakmışım. benden 19 cmlik bir penis beğenmiş onu almamı istedi. şu an zaten siparişini vermek üzereydim bari erkenden alayım.
Soran+1 yıldün gece yaptık doğum gününü bekleyemedim :P kendimi gerdeği bekleyemeyip 1 hafta öncesi veren kız gibi hissettim :D ona da erken doğum günün hediyen dedim ama tamamıyla benim kaşarlığım :P neyse akşam randevulaştık benim evimde, o gelmeden hazırlığımı yaptım malzemeler, ne dar ne geniş pembe bir diz üstü elbise, topuklu ayakkabı, şarap ve yemek, peruk, oje makyaj ve temizlik falan :D nihayet eve geldiğinde kapıyı açtığımda şok oldu aşkım çok güzel olmuşsun diyecekti ki içeri çektim şapşalı, gözlerime inanamıyorum taş gibisin diyordu ki, lütfen bir bayanla kıro ağzıyla konuşma dedim :D pardon deyip harikasın tatlım deyip gidip içerde benim takımlarımdan birini giydi. zaten ölçülerimiz aynı hemen hemen ki bende onun elbiselerini giyiyordum, çok yakışıklı olmuştu :P sonra masaya geçtik beni tavlaması gerektiğini söyledim, bir romantik davranmaya başladı görmen lazımdı :D işte çok kibar hiç acelesi olmadan sohbet ediyordu hiç abaza gibi değildi gayet beyfendiydi çok hoşlanmıştım :D
Soran+1 yılve cidden tavladı beni :D 1 2 kadeh içtik ikimizde çok sarhoş olmak istemiyorduk belli :D sonra elimden tutup kaldırdı yatak odasına doğru yol aldık, ama varya ben o yolda bir heyecanlandım kalp atış hızlarım bir arttı kalbim duracak sandım :D sol elini kalçama koymuş heyecanlımısın diyordu bende yutkunarak evet dedim çok utanmıştım :D yerim senin utangaç hallerini gel acıtmayacam dedi :D resmen kendimi bakire bir sürtük gibi hissetmiştim :D yatağa uzandık başladık öpüşmeye, eteği yukarı çekip bacaklarımı okşamaya başladı, göğsümü emiyordu ben resmen kendimi bırakmışım :D sonra beni çevirdi g*t deliğimi okşamaya başladı ve tükürüp iyice emdirdi daha sonra kenarlarını yalamaya başladı kalçamda dahil, orada biraz iğrenmiştim ama çok hoşuma gitmişti, sonra penisi yalamamı söyledi yalamıştım ama hiç zevk almadım yalarken ve durdum, sonra kayganlaştırıcı sürdüm üstüne iyice emdirdim domaldım, biraz zorladı ama girmedi.
Soran+1 yılcanımda çok yanıyordu, resmen kız gibi canım acıyor dedim, bütün heyecanım kaçmıştı yarıda bıraktık orada. bir süre konuştuk sonra yapmayalım diyip mızmızlanıyordum sen bilirsin deyip resti çekti, bu sefer ben onu tavlamak zorundaydım :D parmaklarını sokmasını söyledim kayganlaştırıcı ile sokup çıkardı ama hiç zevk almıyordum, neyse biraz açıldı giriş, ama hala trip yiyordum penise yine kayganlaştırıcı sürdüm sonra ağzımla prezervatif takmamı istedi, o öyle yaptıkça daha da azdım, ağzımla penise prezervatif taktım ve arkamı döndüm, bu sefer eli kalçamdaydı hafifçe okşuyordu hayatım sakinleş kasma kendini diyip içime girdi, o an gözbebeklerim yerinden fırlayacak gibi oldum çok kalındı, acıyla karışık zevk almaya başlamıştım, nefes nefese kalmıştım, tamamını sokunca penisimde ve karnımda bir acı hissettim ve durmasını söyledim, sonra gayet hoş bir şekilde beni ilişkiye hazırladı, yavaş yavaş girip çıktı, romantik sözler söylemeye başladı :D
Soran+1 yılacıyormu bebeğim hoşuna gidiyormu hayatım tarzı cümleler ve yavaş yavaş girip çıkıyordu, içime her girip çıktığında çok az acıyla karışık büyük bir zevk alıyordum, sonra tanga giymiştim ipini kenara çekip yapıyordu çıkarmaya kalkıştı bende çıkarma öyle devam et dedim, deminki çok romantik insan birden hayvana dönmüştü :D kes sesini fahişe ne yapacağımı sana soracak değilim deyip ipi kopardı :D beni moda sokmuştu kendide girmişti o da moda, artık hiçbir şeyi takmadım ve tam bir kaşar gibi davranmaya başladım :P kimmiş şimdi fahişe diye sorup duruyordu benim benim benim demekten artık ebem ağladı dedikçe daha bir sert köklüyordu orada canım acıyordu, 5 dk inlemedim ama daha fazla dayanamadım çünkü çok zevk alıyordum birazda acı vardı ve tutamadım inlemeye başladım, tam o sırada işte benim küçük orospum dedi, daha hızlı sok, lütfen demeye başladım, bir müddet öyle gitti.
Soran+1 yılsonra yatağa uzandı, seni sikerken yüzünü görelim bir de dedi, zıplatmaya başladı, yüzüm gözüm dağılmıştı resmen, sonra benim oturup kalkmamı istedi, ben biraz yavaş oturup kalkınca daha çok zevk alıyordum, en sonda boy aynası var odada onun karşısına geçip yaptık, kendini gör diyordu birde manyak, kendime hiç bakmadım arkama geçmiş eliyle penisimi sıkıca kavramış bir yandan s*kiyor bir yandan otuz bir çektiriyordu, en sonda boşalttı beni, aynaya boşalmıştım, temizle dedi burayı, onları da yalattı bir güzel, sonra öpüşmeye başladık o şekil, ama bende hal kalmamıştı, yatağa geçti, yüzüstü uzandım, arkamdan geldi bir yüzlük vardı elinde rulo yapıp g*t deliğime sokup kalçamı öpüp bu benim en güzel doğum günü hediyemdi dedi, bir müddet öyle kaldım kendime gelince kalkıp tecavüz ettim resmen ona, o yüzlüğüde göğüslerinin orasına yerleştirdim, öyle uyuya kalmışım kesintisiz gitmişim resmen.
Soran+1 yıldün gece zaten acıyordu bugün acı yok ama bu seferde çok hassas olmuş orası, sanırım anal ilişkiden sonra 1 hafta anal ilişkiye bir daha girilmiyor, şu an da gayet normal mesajlaşıp konuşuyoruz, dün gece harikaydın çok mutlu ettin beni deyip duruyor, ama hani gitti erkeklik hiç utanma da yok :D hal ve tavırlarında değişiklik yok şimdilik, işte sordu nasıl beğendin mi diye çok hoşlandım dedim :D napim sikilmiş götün davası olmazmış :D bir dahakini dört gözle bekliyorum dedi ben cevap yazmadım artık o kadar da yüzsüz olamam :D sonra ısrar edince beni yine böyle güzel hazırlarsan neden olmasın dedim :P böyle işte.
Cevap sahibi+1 yılOha şaka mı :D neden girmedi ki
Cevap sahibi+1 yılBence iyi olmuş ya renk katmak iyidir :D yalnız yüzlüğü rulo yapmak nedir ya sevgilin cidden barzoymuş :D
Soran+1 yıltamamını okumadın sanırım :D girmedi çünkü çok dardı alamıyordum.
Cevap sahibi+1 yılGeri kalanı sonra gördüm özür :)
Soran+1 yılvar o huyları demiştim :D moda girmişti :D yok ben çok hoşlandım şu an içimde sebepsiz bir mutluluk var çok zevk aldım. iyiki yapmışım yani :P
Soran+1 yılestğf aslında ben teşekkür ederim okuduğun için :)
Cevap sahibi+1 yılİçindeki fahişeyi de ortaya çıkarmış olduk :D
Soran+1 yılfahişeyi kaşarı sürtüğü hepsini çıkardınız :D şahsen şu an acıyor biraz hani hassaslaşmış yoksa şu an bile bir daha yapmak istiyorum ama hani alabileceğimi hiç sanmıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılSen kendin yapma ki zevki olsun :)
Soran+1 yılyok yapmak istiyorum derken bizim barzoyu çağırıcaktım o da istiyor ama ben hazır değilim :D
Soran+1 yılkendim yapmam zaten yapsaydım dün yapardım hazırlanmak için. öyle zevk almayacağımı anladım :)
Cevap sahibi+1 yılÇok sık yapma ama tuvaletini tutamazsın
Soran+1 yıl2 haftada ya da 3 hafta da bir yaparım çünkü şu an canım acıyor cidden haşat durumdayım.
Cevap sahibi+1 yılTahmin edebiliyorum geçmiş olsun :D
Cevap sahibi+1 yılKasılmalar oluyor değil mi seğirme gibi :D
Soran+1 yılyani dua etsin yaptım bir de hiç yapmamak vardı. şimdi yine arada bir üzülmesin diye yapacağız. hoşuma her ne kadar gitsede öyle bir günde iki günde kendime gelemem. çok sağol :) sen kaç kere yaptın ki anal seks.
Soran+1 yılyani nasıl anlatayım şu an dokunduğumda orası yumuşacık. çok hassas hafif bir parmağı ittim acımaya başladı. herhalde ilk olduğu için. tam dik oturamıyorum ve ayıptır söylemesi yaptığımdan beri tuvalete çıkmadım. kasılma sokarken oldu. girdiğinde göz bebeklerim yerinden fırlayacak gibi oldum. şu an bir kasılma varsa bile hissetmiyorum resmen uyuşmuş diyeyim hah tam sözcük anlamı bu orası uyuşmuş :D
Cevap sahibi+1 yıl1 kere yaptım ben ama bu kadar kötü olmadım ya. Sevgilin senin kasılmalarını farketmemiş olabilir sonuçta kendi girmedi oraya.
Soran+1 yılbiraz heyecan yapmış olabilir çünkü çok sevinmişti. birde hani hiç acımadı çok sertti.
Soran+1 yılbirde tabiki dediğin gibi kendi de girmedi.
Cevap sahibi+1 yılSertse normal. Alışınca bu kadar kötü olmazsın. Ama fazla alışma sağlığa zararlı
Soran+1 yılşahsen şu an bile alıştım. hiç utanmaya gerek yok gayet hoşuma gitti. ama dediğim gibi sürekli yapamam ayda en fazla 2 3 kere yapabilirim. o da yeterli olur diye umuyorum. sağlıkla olan kısımlarınıda araştıracam zaten. zaten bu dünya da ne güzelse zararlı demiyorlar boşa :P
Cevap sahibi+1 yılHahah :)) kadın olmak güzel her türlü içime alıyorum :D sekste kadın dada çok zevk alır diye boşuna demiyorlar :D
Soran+1 yılne yalan atayım kıskandım sizi dün gece. onun gerçeğiyle ve bu tarz oyunlarla seks bence harika olur sizin için. sizin tek sorununuz yeterli bilgiye sahip bir erkek kısacası işini bilen bir erkek. onu bulduktan sonra kadın olmak dünyadaki en iyi şeydir bence.
Cevap sahibi+1 yılAynen :)))
Soran+1 yılgidip kadın mı olsam ama sonrasında lez olarak takılırım o yüzden gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yılAğır ol bakıyım :)) ziyan edecekler güzelim organını nasıl kıyacaksın göz bebeğine :)
Soran+1 yılyok hayatta yapmam çünkü bende erkek olmayı seviyorum ayrıca vermem gerektiğinde de verdim her ikiside var :) erkek olmakta güzel siz çok zevk alıyor olabilirsiniz ama bizde o an size sahip olurken elimiz armut toplamıyor. heleki işini bilen bir kadınsa.
Soran+1 yılbu kız dün beni becerdiğini arkadaşlarına anlatacak dimi :D
Cevap sahibi+1 yılHahaha :)
Cevap sahibi+1 yılDelirdin mi anlatılır mı böyle bişey
Soran+1 yılcidden anlatacakmı.
Soran+1 yılyani sen olsan ne yapardın.
Soran+1 yılkime anlatırdın mesela. şu an.
Cevap sahibi+1 yılAnlatılmaz
Cevap sahibi+1 yılAnlatmazdım
Soran+1 yılbence anlatır en azından en yakın arkadaşına anlatır. o sorun değil hani arkadaşına cidden güveniyorsa anlatsın sonuçta arkadaşında kalır. son sorum bu kızdan ayrılırsam bunu yüzüme vururmu ya da yayarmı :D
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyler 2 kişi arasında özeldir. Anlatmaz da yüzüne vurmaz da. Sonuçta o istediği için yaptın böyle bişeyi.
Soran+1 yılne bileyim ya sonuçta insanlar çok çabuk değişebilir.
Soran+1 yılsana yine yazıyorum kusura bakma ama bunları kimseye anlatmazsam içimde patlar. bugün 6. günüm ve tam 3 kere yaptım. yaptığım günün 3. akşamında ben kadın o erkek gibi giyinip dışarı çıktık cafede falan oturduk. gayet eğlendik gecede dayanamadım yine ve resmen beni becermesi için sevgilime neler yapmadımki. bu sefer daha az acı vardı çok daha zevk almıştım. ama bu sefer ben onu becermedim. çünkü çok yorgundum. dün gece evde tektim canım aşırı bir şekilde istedi. onu çağırmakta istemedim duvara monte edip ben yaptım. o sırada eve geldi beni öyle yakaladı. bebeğim neden bana söylemedin benim küçük orospum azmışmı gel bakalım dedi çok utanmıştım ama sonra o yaptı. bu sefer neredeyse hiç acı yok kayganlaştırıcı ile rahat içime alabiliyorum artık. dün gece bende becerdim. ama canım şu an bile yine aşırı derecede istiyor. eğer böyle giderse ayda 12 13 kere yapmış olacağım. şu an mesajlaşıyoruz ve resmen gece beni becermesi için neler yazmadımki :P
Soran+1 yılbu isteğin ilk defa böyle bir şey yaptığım için olduğunu sanıyorum ve zamanla azalacağını düşünüyorum. çünkü eğer öyle değilse ben çok feci alıştım. işe giderken erkek tangası giyip gittim. ondan sonrada kadın geceliği giyip uyudum bir gece. ayrıca sevgilim küçüklüğünden beri arkadaşı olan bir kız var bende tanıyorum efendi biri ona anlatmış. sorun etmedim çünkü bana bunları kimseye anlatmazsam çatlardım dedi. o da kimseye anlatmaz. son zamanlarda bir iki fotoğrafta çektirdim o halde. ar damarı orospular gibi kendimi hissediyorum. şu an kaşarlıkta son noktayım ya da son noktaya doğru gidiyorum. sen ne diyorsun bu duruma. doğrumu yapıyorum yoksa durmam mı lazım. ama şu kadarını bil kendimi çok iyi hissediyorum çokta mutluyum.
Cevap sahibi+1 yılBence biraz sakin ol yanlış yerlere kayma ha :D
Soran+1 yılyok ya öyle bir istek yok. sevgilimle yapmak istiyorum hep. sürtük çok iyi yapıyor. gece yine bende olacak :D
Cevap sahibi+1 yılBence ayda 2 den fazla yapma zararlıııı :) nasıl bu kadar zevk veriyo anlamadım ya
Soran+1 yıl2 si kalmadı söyleyeyim :D giriş esnasında o kadar zevk almıyorum zaten. zevk aldığım yaptıklarımız. mesela oturuyor bende kucağında oturup kalkıyorum. kalçalarımı o an okşaması falan of bitiriyor :D
Cevap sahibi+1 yılHahahaah inanmıyorum ya :D
Soran+1 yılşu an duşa girdi yine kaşarlıkta son nokta bir gece geçirdim. giriş esnasında yine aşırı bir zevk almadım ama girip çıktıktan sonra bir zevk geliyor mutluluk oluşuyor :P sabaha kadar sikse yok demem :D ama bu sefer bende yaptım çünkü alışmasın öyle sadece yapmaya. analdan yaptım nasıl sikileceğini öğrettim bir nevi. en son kıvranıyordu :D cidden seks sadece giriş çıkış olsa hiç tadı çıkmazmış şu küçük oyunlar sayesinde tadından yenmiyor.
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle :) bir de seni s.kerken sana oral yapsın bak ölürsün zevkten :D
Soran+1 yılsırt üstü uzanıyorken yapıyor kalbim duracaktı bir ara :D arkamdaykende genelde bir eli penisimde 31 çektiriyor.
Soran+1 yılyani ben sırt üstü uzanıyorken o sikerken oral yapıyor. eğer analdan yalamayı söylüyorsan onuda yapıyor ilişki öncesi. arada bir de tükürüyor kahpe parmaklıyor işte :D
- +1 yıl
Himmm strapon.nasil.birsey diye bende.merak ediyorum.acikcasi hic denmedim ama.bilmiyom vala:)
Soran+1 yılcaneryener bence elinde fırsat varsa bekleme dene hemen bir daha vazgeçemezsin :)
- +1 yıl
yok ya öyle bir fırsat ve zaten zor olur kimse istemez ki :S
Soran+1 yılcaneryener şahsen bence çoğu kişi cinsel ilişkide eğlence arıyor bazı kızlar istemesine rağmen partnerine söyleyemiyor. o yüzden partnerinle iletişimin çok kuvvetli olmalı. birde madem böyle bir şey yapıyorsun sende vücuduna ona göre bakmalısın yani göbekli birini kimse istemez dediğin gibi :)
- +1 yıl
göbekli ne alaka kilolu falan değilim normal birisiyim de bunu partnere söyleyemem ya nasıl desem işte bunu yapcak sahibe bulmak en iyisi ama bulunmuyor malesef
Soran+1 yılzaten söylemeyeceksin hissettireceksin konuyu yavaş yavaş alıştıra alıştıra oraya getireceksin. benim kız bende öyle yaptı başta aklıma soktu düşünmemi sağladı sonrada olan oldu zaten. sahibe falan sen olayı aşmışsın anlaşılan köle olmak senin amacın. öyle bir ilişkide escort kızları gibi olur bol şans.
- +1 yıl
dostum öyle değil tam olarak sen in yasamak istediğini yasamak isterim bende tabiki ama senin kız arkadasın biliyomuş bunu yani fikri varmış fikri olmayana nasıl yaptırtcan bunu o yüzden cok şanslısın sen
Soran+1 yılyani başta kendimi şanslı hissetmezdim çünkü öyle bir fikrim ve isteğim yoktu. ama şimdi sıkıntı yok yani.
- +1 yıl
şanslısın tadını çıkar
Soran+1 yılyaklaşık 19 20 gün oldu ilk yaptığımdan bu yana. 9 10 kez falan yaptım. bunun 7 8 ni rahat ben istemişimdir ya da hareketlerimle belli edip öyle olmuştur. monotonluktanda kaçıyoruz ve ben kendi adıma konuşayım çok zevk alıyorum. ayrıca çok güzelde tadını çıkarıyorum. yani yaparken tam bir kız gibi davranıyorum. kız arkadaşımda gayet güzel kontrol ediyor. bu gece yine buluşacağız mesela. bakalım belki yine olur. son zamanlarda internettede çok şey okuyorum. ilişkiyi daha da nasıl renklendirebilirim diye. o yüzden herşey şu an gayet iyi gidiyor.
- +1 yıl
hiç mi acımadı ya nasıl oturdun olduktan sonra cok acıyor diye duymuştıum da
Soran+1 yılilk yaptığımda çok acıdı. hele ilk denemede içime alamadım sonra kayganlaştırıcı yardımıyla aldım alırken göz bebeklerim yerinden çıkacak gibi olmuştum o kadar zorlanmıştım. ilk gün tuvalette sıkıntı çekiyordum yaparken biraz acı oluyordu. ama sonraları alıştı sanırım. şu an gayet rahat alabiliyorum. giriş çıkış anında aşırı bir zevk yok ama o anki durumdan hoşlanıyorsun. kadın gibi giyinmişsin jartiyer tanga tarzı şeyler eksik olmuyor. kur yapıyorsun bu kısımlar çok zevkli. ayrıca penisi de paraya kıyıp güzel bir şey aldım. sonuçta sağlık daha önemli. dediğim gibi ilk gece zaten direk uyudum çok acıyordu sabahta uyuşmuştu daha sonra yapınca hala acı oluyor ama çekebiliyorsun. şahsen dediğim gibi asıl nokta kendini tam bir fahişe gibi hissetmen. dün yine yaptım şu an gayet güzel oturuyorum. öyle az buz da değil yani en az yarım saat bir saat giriş çıkış oluyor. birde tabi partnerde önemli. işini bilmeli.
Soran+1 yılsayın cevaplayan senide rahatsız ediyoruz kusura bakma :)
- +1 yıl
ya eklesene beni ya da takip etsene özelden konuşalım ok
Soran+1 yılsoruya kendin cevap yaz oradan yazışalım sıkıntı yok yani. gizliliği bozmak istemiyorum.
Soran+1 yılsana yine yazıyorum ama bu konuda konuşabileceğim tek kişi sensin. nerdeyse 2 ay olacak. 3 gün önce yine yaptık. bittikten sonra o hemen duşa girdi ben yorgundum uzanmayı tercih ettim. o sırada onun telefonuna "küçük orospunla işin bittikten sonra bana dön bebeğim" diye bir mesaj geldi. iş öyle olunca girip okudum. en yakın arkadaşıydı hani bahsetmiştim. mesajlarda bizimki kız olmalıymış o* çok iyi işini biliyor. sonra koca götüne aşığım. uff bu gecede becerdim hiç istemiyordum ama kendini yine becertti orospucuk. gibi şeyler yazışmışlar. hatta video ve resimde çektirmeye başlamıştım. onların bazılarınıda arkadaşına göndermiş. bazende benden habersin resim çekmiş. arkamdayken girerken resim ve video çekmiş. bana nasılım sürtük diye sormuş mesela bende kısık bir sesle çok iyisin lütfen durma demişim. onuda göndermiş. arkadaşıda harbi o* bu benim yerimede kökle şuna :DASDAS yazmış. kısacası alay konusu olmuşum. duştan sonra gelince sordum ona. aşkım işte en iyi arkadaşım.
Soran+1 yılçocukluk arkadaşım herşeyimi bilir bende onun herşeyini biliyorum. gibi şeyler söyledi ama ben kızmıştım sonra öff sanki sikmiyormuyum seni verirken erkekliğin aklında değilde şimdimi erkekliğini düşünüyorsun dedi. orada beynimden vuruldum ayrıldım. 3 gündür özür diliyor çok üstüme geldik yoksa bilmem ne gibi cümleler kuruyor ama kırıldım yani. hatta full 2 video ve bir sürü resmim vardı hiç önemsemedim defol dedim kovdum. işte dünde arkadaşı geldi konuştu. bak biz öyle herşeyimizi biliyoruz sana ilk teklif ettiği günü bile biliyorum bizimkisi arkadaş arasındaki sohbet. dedi. eminim seninde arkadaşınla öyle sohbetlerin var. seni çok seviyor o yüzden barış dedi. açıkcası kızı samimi buldum. ayrıca bizim barzoda. kızla yazışırken bir fotoğrıma off çok seksi şu an ben onu becermek istiyorum demiş bizimkisi hemen hop hop ağır ol tarzı konuşmuş. bu akşam eve davet ettim gel konuşalım madem dedim. özür dileyecek bilmem ne. ama o erkeklik kısmına çok kırıldım. sence haksızmıyım? ne öneriyosun
Cevap sahibi+1 yıleğer güven sıkıntın varsa sen de video çek onu becerirken elinde dursun. ve bir daha arkadaşına bahsetmemesini söyle aranızdakilerden. video nedir ya...
Soran+1 yılbarışmalımıyım. barışırsam nasıl bir yol izleyeyim. yoksa ayrılık doğru bir kararmı. sen şimdi bir kız olarak daha iyi bilirsin. ama yani kaç gecedir yalvarıyor telefonunu açmam için. özür diliyor mesajlar atıyor. ben hiç oralı olmadım. yani kısacası sana sormak istedim. bu gecede konuşacağız işte.
Soran+1 yılgüven sıkıntım yok ona karşı. bu arkadaşına her şeyi anlatıyor o da ona anlatıyor mesajları tam okudum ne olsa birbirlerine anlatıyor. kardeş gibiler. çocukluktan beri yanyanalar. kızda o da özür diledi. ama hani kırıldım.
Cevap sahibi+1 yılben bu işlerden anlamam ki. dediğim gibi. yap bence video çekmeyi yasakla sen 1 tane çek onu becerirken. onu atsın kız arkadaşına :D
Soran+1 yılayrıca onunda videosu var benim arşivimde. fotoğraflarıda var. video ve fotoğrafları kullanmak için çekmiyor. bir tarz psikopat. seviyor böyle oyunları. çekip izlettiriyor. kendide izliyor.
Cevap sahibi+1 yılo zaman videoları yasaklayın. ne sen çek ne o çeksin
Soran+1 yılkız arkadaşına benim penisimi yalarken çektiği fotoğrafı bile atmış :D
Soran+1 yılya konu video değil. onun hani kızla öyle konuşması ve bana sikmiyormuyum seni sanki demesi :S
Cevap sahibi+1 yılo zaman kıza cidden güveniyor. bence çok dert etme ama dediğim gibi resimler videolar aranızda kalsın
Soran+1 yılyok yok kız ona o kıza güveniyor birbirleriyle hep. öyle üniversite arkadaşı değil. çocukluk bebeklik arkadaşı. kızda geldi konuştu benle. onunda sevgilisi varmış anlatmış hep. hani videomu görmeside önemli değil. sonuçta olmayan bir şeyi çekmiyor olan bir şeyi çekiyor. veriyorum yani. onunla konuşmasını isterim. o konuşmalarada çok takılmadım yine unuturdum o sikmiyormuyum dedi ya orada üzüldüm. işte şimdi yalvarıyor resmen barışmam için. hemen barışayayımmı yoksa biraz sürtsünmü. sizin mantık varya :D nasıl olsa şu an kız rolunde benim :D
Cevap sahibi+1 yıls*kiyor ama haklı :D
Soran+1 yılsendemi :D ya tabi s*kiyor aksine söyleyen yok hemde sağlam sikiyor. şahsen barışma sebebimde hem şu an canım istiyor hemde bir daha onun gibi birisini zor bulurum :D ama hani biraz daha kibar bir şekilde dile getirebilirdi. mesela kucağımda zıplatmıyormuyum seni sürtük :D ya da inlettiğimde böyle konuşmuyorsun küçük o* gibi hani daha kibar anladın mı :D ahahah :D
Cevap sahibi+1 yılamma nazlı çıktın sen de :D
Soran+1 yılya tabi ya şu an ondan ayrılsam hiçbir kız beni kabul etmez sen mesela böyle başka biri tarafından sikilmiş bir erkek kabul edermisin? nazlı olcam mecbur :D
Soran+1 yılben dün çok kötü bir şey yaptım ama çok hoşuma gitti. bizimki geldi gece konuştuk kendini affettirdi ama benimde seni affetmem lazım dedi. ne istersen dedim tamam dedi. ilerleyen saatlerde kız arkadaşı geldi. onuda çok kırdın bir taşla iki kuş vurmaya hazırmısın dedi. noluyor dedim. ben seni becerirken bizi izleyecek dedi. hayır dedim herşeye tamam demiştin dedi sonra kabul ettim. izlemesinden nolur dedim. işte giriş anına kadar izledi. domaldım girerken kız sıra bende dedi. soyunmaya başladı. vajinasını yalattı. sonra oda bir strapon takarak üçlü takıldık. kız bana sertti hatta benimki çoğu zaman oturdu onun beni becermesini izledi. kız çok sert davrandı 2 aydır hayalini kuruyorum falan dedi sürtük seni deyip köklüyordu. en son kalk küçük o* biraz erkeklik yap dediler. ikisini becerdim. yok böyle bir zevk. ben kıza girerken sevgilimde bana giriyordu. resmen uçmuştum. bittikten sonra beni kıskanmadınmı dedim o benim canım herşeyimi paylaşırım dedi hatta yarın gece yalnız takılın.
Soran+1 yıldedi. şu an da kızla mesajlaşıyordum akşam sendeyim hazırlanmayı unutma sürtük deyip duruyor.
Soran+1 yılYaklaşık kaç ay olmuş yine sana yazmak istedim. Kızla ayrıldım. Sonraki sevgililerimde hiç istemedi ayrılan bile oldu şu andada o isteğim çok var nabmalıyım sence?
En İyi Cevaplar
+1 yılFantezinin bukadarida, belki kiz biosexual dur, yani kizlarla olmayi sevdigindendir
21 Yorumla
Soran+1 yılkızlarla derdi yok. biseksüelse bile erkek seviyor. yani daha onu bir kızla sevişirken yakalamadım.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhepsi role play e girer çiftler önyargılı değilse sorun yoktur :)
211 Yorumla
Soran+1 yılön yargıdan çok istememek var ve karşı taraf ısrarcı.
- +1 yıl
hatunlar genelde gay olarak karşılıyorlar pektabi erkeklerinde fantezileri olabileceğini unutuyorlar sanki erkek makina ;)
Soran+1 yılyok bendeki hatun gayet erkeklerin fantezilerinin olduğunu çok iyi biliyor ama galiba buradaki öküz ben oluyor.
- +1 yıl
sığ düşünen kadınla birşey yaşaman mümkün değil , Mickey Rourke ve Kim Basinger ın 9.5 hafta Filmini izlesinler :D belki akılları erebilir
- +1 yıl
korkuyormusun yani? sorun bumu
Soran+1 yılkorkum şu yönde düşüncesi değişecek ona karşı bir ağırlığım olmayacak artık yoksa diğeri umurumda değil. sırf mutlu olsun diye yapmayı bile düşündüğüm zamanlar oldu.
- +1 yıl
bence şansını tepme bu senin erkekliğinden bişey kaybettirmez
- +1 yıl
senin yerinde olmak isteyen birçok erkek var etraf dolu ama kadınlara açılamadıkları için içlerinde gizliyorlar en delikanlısında bile var
Soran+1 yıldostum haklısın ama işte bende yok ne yapayım. zaten artık istediğini yapmasına izin verecem çünkü üzüldüğünü gördüm.
- +1 yıl
he şöyle kızı kırma tamam kabul senin için ilk kez olacak ama idare et seviyorsan
Soran+1 yılmecbur öyle yapacağım sağol.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılCani seni yapmak istemis ayni aciyi gor diye :D skimek nasılmıs diye :D
43 Yorumla
Soran+1 yıltamamda ben istemiyorum zorlamı.
Cevap sahibi+1 yılSen anal istedin mi ondan?
Soran+1 yılhayır ben bir şey istemedim o istedi. istiyor.
+1 yılok peki bunun gaylikle alakası var mı?
11 Yorumla
Soran+1 yılyok bunun gaylikle alakası yok. çünkü partner kesinlikle kadın olmalı. şu an bir erkeğe hayatta böyle bir şey yapmam.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeğişiklik olsun diye :)
35 Yorumla
Soran+1 yılyani bakış açınız değişmez öylemi.
Cevap sahibi+1 yılhayır
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılama bir kere yaptırısan her gece isteye bilir
Soran+1 yılhoşuma giderse yaparım. yoksa olmaz dedim.
+1 yılEeee hep bana hep bana olmaz hacı birazda sana ;)
27 Yorumla
Soran+1 yılsana çok oldu sanırım :)
- +1 yıl
Hiç olmadı ama neden olmasın ;)
Soran+1 yılinşallah olur o zaman :)
- +1 yıl
Sana denk gelmesin de dostum ; 0
Soran+1 yılniyeki.
- +1 yıl
Sence ;)
Soran+1 yıl:))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında