Tabulara savaş açar mısın? cinsel istek ve arzularında tabulara ne kadar yer veriyorsun yoksa tabuları aşan tarafa mı geçtin? Tabularınla aran nasıl?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Tabulara savaş açar mısın? cinsel istek ve arzularında tabulara ne kadar yer veriyorsun yoksa tabuları aşan tarafa mı geçtin? Tabularınla aran nasıl?
hayır tabulara yer yok ama gereksiz fanteziler de yapmam yani ben kendi sınırlarımı bilirm her zaman için. bunun dışında sevmediğim bir şeyi yapmam aynı şekilde partnerimi de zorlamam. ama evlenmeden olmaz gibi tabulara sahip değilim ben
Tabularını büyük oranda kırmış biri olarak cinsel dürtülerimde özgür olmayı, rahat ve sonuna kadar hissetmeyi seviyorum. Partnerimde de böyle tabular olmamalı, kendini bana teslim etmenin zevkini çıkarmalı.
Cevap
12Cevap
Tabularım elbette var belli başlı bir kaç şey. Keyifli geceler..
Evlenmeden olmaz, evlenince bazisinirlar koyar o sınırlar dışında olmaz. Çocuk için daha erken içine boşalmak olmaz... gibi
Dürtü konusuna sıcak bakmıyorum o fortçuların işi... tabure konusuna gelince koltuk tercih ederim...
Çoğu bayan bu tabularda sıkışıp kalmış neyazikki buda ruhsal ve duygusal psikolojik yara olmasına neden olabiliyor
Tabulara yer yok diyebilirim, ama bazı şeylere asla evet diyemem, swinger, ya da aşırı bdsm gibi
Tabulari belli bi noktaya kadar olur insanin bence bu konuda
Bilmiyorumki var mı yok mu
Anı yaşarım akışına bırakırım..
Evlenmeden olmaz tabusu var bende.
sizden iyi olmasın aramız iyi :)
Sana bile savaş açarım 😃😂
Aşalı çok oldum ne istersem yapıyorum
Tabu falan yok bende
Tabularim var tabiki
Toplumda asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?